Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gruenzi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta gondoltuk, és fogalmazgattuk magunkban, mi lehet ennek a következménye. Erre még nagyobb meglepetés kopogtat be. A magyar politikai élet ritkán produkál meglepetéseket, de ha igen az általában nagyot szokott ütni. Így volt ez 1994-ben, amikor az MSZP abszolút többséget…..
gruenzi 2009.06.08 10:10:33
@CSÉ:
szerintem meg pont, hogy sokan az LMP-re fognak szavazni, és nem tartom teljesen valószínűtlennek, hogy 5% közeli eredményt érjenek el az ogy-i választásokon.

3 hónap alatt 2,6%-ra tornázta fel magát. A Jobbik erősödése pedig sok szavazót megrémiszt, akik most esetleg otthon maradtak, mert nem tudtak kire szavazni. Szóval szerintem ne temessük az LMP-t.
Nem lehet elégg értékelni az index dokumentarista törekvéseit, hogy a "nép egyszerű fiait" és a belőlük verbuválódó különféle pártok törzsszavazóit a videóin bemutatja. Vállalkozásuk nemes és nagyszerű. Hiszen az emberekben élnek olyan káros előítéletek és…..
Cukiság: Minden, Ami CukI Babacica 2009.04.03 13:33:00
A cicák a képen éppen tíz naposak, és bár a szemük még nincs kinyílva teljesen, már szinte lehetetlen elkapni őket egy nyugodt pillanatukban - írja a kép készítője...
Körkérdésünkben a közélet aktuális történéseiről kérdezzük az EP-választások előtt egyre aktívabb parlamenten kívüli pártokat, melyeknek véleménye, álláspontja sokszor alig jut el a szélesebb nyilvánossághoz. A velük készített kétrészes interjúnk második felében a…..