Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakoati

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a fenti fürdőszobán semmi sírnivaló nincs. Nem túl nagy, az igaz, de ezt leszámítva teljesen pöpec darab. Hogy miért kell mégis sírni rajta, pontosabban benne, azt az alábbi levél részletesen kifejti, fotókkal és egy - még a fotóknál is lehangolóbb - videóval…..
Most hétvégén kerül megrendezésre a Hungaroringen a WSR, azaz a World Series by Renault. Ez az esemény négy bajnokságot foglal magában: a Formula Renault 3.5 Seriest, a Eurocup Formula Renault 2.0-t, a Eurocup Megane Trophyt, és a Eurocup Cliot. A különböző bajnokságokban a…..
bakoati 2013.09.10 19:42:12
And when you slow down and relax, the Mégane is simply a nicer place to be and feels more special despite its humble roots. Yep, oversteer-obsessed EVO gives the nod to the front-drive Mégane. The BRZ has shown moments of brilliance on the road, but often failed to hit the spot. Henry Catchpole…..
Utálom a városi legendákat, amelyek szinte alap nélkül terjednek szájról szájra, apáról fiúra. Amikor a Lada fűtése szóba került, heves vita robbant ki a szerkesztőségben. Szerintem a Lada jó fűtése csak egy sztereotípia, de most kiderül az igazság Kapcsolódó cikkünk…..
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
bakoati 2010.12.08 12:57:09
@BISMARCK: a válasz szerintem egyszerű és már feljebb valaki kifejtette a hogyan koncentrálódik ugyanaz a súly kisebb felületen elméletet.

Tény, hogy az útfelület és a gumid közé kerülő kis tapadású anyagot ki kell juttatni a kerék és az aszfalt közül. A keskenyebb kerék ezt gyorsabban megteszi. Illetve úgy ahogy vízen is a felúszás szélesebb kerékkel hamarabb bekövetkezik úgy havon is igaz hogy a keskenyebb kerék gyorsabban vagy könnyebben vág magának utat a hóban, kevesebb szorul alá.
bakoati 2010.12.08 13:02:12
@acsa77: nem hinném hogy csökkenne, akkor mi értelme a hátul nagyobb keréknek a versenyautókon?
bakoati 2010.12.08 13:05:46
@novákandris: pontosítanék: A sebesség nem megfelelő megválasztása az út és látási viszonyokhoz!
A dízel chiptuning iparággá fejlődött, de vajon mi lesz a vége, tüdőrák vagy szétrobbant motorblokk? Ha okosan csináljuk talán egyik sem. Vélemények az azonos című írásunkról...
A dudenhofeni Opel Ampera-villantáson nem tudtunk meg sokat, coming-out biztosan nem volt, de nálam jobbkor jobb helyeket megjárt újságíró kollégák azért hallottak egy-két pletykát, s ezeket a pletykákat azóta aláhúzta az Autocar magazin cikke is, amiben részletesen boncolják a…..
bakoati 2010.10.29 10:57:55
@joskafiser: Nem nem lett kitéve. De aki ennél kevesebbet autózik indokolatlanul (csak magát és a kulcscsomóját viszi melóba) az ne sírjon az üzemanyagárak miatt, ekkora távon autóba ülni luxus.

Tudom dögöljön az összes bringás + a BKV-nak is a csúnyáját, de a tény az tény.
Drágán pöfögünk sírunk miatta aztán még jól le is tüdőzzük.
De a dízel mindent visz és olcsóbb mint a villanyos.
  Autópályán a legkönnyebb közlekedni. Az ember csak tartja a gázt és a kormányt, és nem történik szinte semmi, de mi képesek vagyunk rá, hogy még itt is veszélybe sodorjunk másokat. Vélemények az azonos című írásunkról...
bakoati 2010.03.17 14:09:00
@Tomi1973Wien: Nem akarok én védeni senkit, és tudom hogy legtöbbször csak abból értenek ha a seggébe mész és villogtatsz. De az nem járja hogy végig tolod a 2kilót és az utolsó pillanatba villogtatva fékezel a másik seggében.

Egyébként a többieknek üzenem, hogy a szabálytalanul 200-al közelítő autóst sem szabad akadályozni! Kresz szabály! Úgy ahogy az elsőbbséget meg kell adnod a buszsávban érkező majomnak, hiába közlekedik szabálytalanul!
bakoati 2010.03.17 14:20:10
@clubman: én még mindig úgy tudom, hogy jobbról előzni lakott területen kívül tilos! Elhaladhatsz jobbról a másik mellett, ha teljesülnek a párhuzamos közlekedés feltételei... tömött autópályán a jobb oldali sor valami oknál fogva gyorsabb a bal oldalinál!

Ne keverjük a dolgokat azzal hogy az autópálya párhuzamos közlekedésre alkalmas, attól még nem közlekedsz rajta a párhuzamosan!
bakoati 2010.03.17 14:21:23
@Tomi1973Wien: Nem rád gondoltam :D