Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elene?

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És majd mesélek is, ha valaki kíváncsi rá. Jól itthagytam csapot-papot, persze ennek is okai vannak. Ha mostanában kicsit újra előfordulok itt, másképp szeretném ezt a blogot írni. A legutóbbi nekifutásból sok tapasztalatot szereztem, legfőképpen: nem támaszkodhatok a Kedves…..
Anna Nymus Vásárlás itthon 2009.01.12 12:00:00
Nincs könnyű dolga annak, aki férfi létére itthon szeretne megfelelő méretű női holmikat vásárolni. Legyen szó fehérneműről, sminkkészletről, cipőről. Szerencsére azért többnyire pozitív tapaszalataim vannak ezen a téren, melyeket a hajtás után igyekszem részletesen…..
Elene? 2009.11.11 20:49:37
@rozsaszingumibugyi:
Feltesszem,-elájulnék a gyönyörűségtől, ha tolerálná a párom a dolgot. Az állás, viszont az, hogy pikk-pakk kirúgna. Elég érdekes a dolog. A Te párod engedi, hogy "rendbe rakd" magad előtte?
Elene? 2009.11.15 10:15:31
@rozsaszingumibugyi:
Igen,nagyjából ez lett volna a kérdésem lényege.
Köszi a választ.
Más: Tegnap előtt vettem egy kellemes harinadrágot és arra való hivatkozással, hogy hideg van, megjegyezve,-nem érdekel, ki mit szól,-hordani fogom, és azon melegibe fel is vettem előtte, jól fogadta.Talán lehet ez első lépcső?
Ismét más:
51-éves koromíg,többé-kevésbé azt gondoltam,egyedül vagyok a kedvtelésemmel,-kerestem az okot,Édesanyámat hibáztattam, hogy talán "elkövetett"valamit a múltunkban és annak lenne a következménye.Köszönöm Nektek,Neked Anna a blog-ot,segítettetek megszabadítani Anyukám vádolásától és a lelkiismeretfurdalástól, rossz érzésektől.
Ezen túl kifejezetten jól érzem magam a bőrömben,mondhatni élvezem, hogy különleges vagyok.Csak még a párommal kéne sínre tenni a dolgot.