Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vályogvető

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őrségi parasztházunk Állataink 2009.05.11 11:00:00
Mint már lentebb megígértem, ebben a posztban az állatainkat mutatnám be. Amikor Szomorócra utazunk, egyik-másik utazik velünk, attól függően, hogy hány napos ottlétet tervezünk, hiszen az otthon maradt állatok ellátásáról gondoskodni kell.A legtöbbet utazó állatunk a…..
Amennyire nehezen jött el az utazás ideje, olyannyira gyorsan teltek szomoróci napjaink. Ez az egy hét szinte semmire nem volt elég, ha csak arra nem, hogy kissé kivonjuk magunkat a munkahelyi légkör fárasztóan ideges hétköznapjaiból. De már ezért is megérte, ugyanis amíg vidéken…..
Húsvét óta számoljuk a munkanapokat visszafelé: szombaton délután, miután Laca hazatért az oskolából, Kercaszomor felé vesszük az útirányt, és egy teljes egész hétig ott leszünk!!!! Ráadásul visszük az összes állatunkat (őket majd egy külön posztban bemutatom), így…..
Vályogvető 2009.04.16 13:22:19
...vagyunk egyre többen, akik úgy érzik, hogy a pörgős, nagyvárosi életüket szívesen lecserélnék nyugodt, békés, falusi mindennapokra... és mindezt "papírra" is vetik. A világhálón szörfözgetve egymás után akadok rá a hasonszőrű blogokra, amelyeket…..