Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klárifári

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furcsa dolog ez, sose hittem volna magamról, hogy még egyszer képes leszek valaki szőrös mackóért annyira aggódni, mint akkor. Akkor tizenkevés éves voltam. A szőrös mackóm az apám volt, baromi nagydarab, nagyon hangos, nagyon nevetős, nagyon érzelmes, nagyon érzelgős, nagyon…..
Klárifári 2013.07.11 15:32:44
Atyavilág! De szép is volt ez a tegnapi nap! A nap, amikor a smittnevű majdnem lemondott, de aztán mégse. Akárki meglássa, ez majd így fog bekerülni a történelemkönyvekbe. Azokba a történelemkönyvekbe, ahol már külön fejezetei vannak annak, hogy Orbán Viktor még soha nem…..
. Szart se érek? A rendszerváltozás idején 14-15 éves voltam. Anyám épp akkor vált el második férjétől, mert nem bírta tovább annak alkoholizmusát. A „vagyon” (bérlakás Pesten) addigra már elúszott. Vidéki városi lakásunk árán telket vásárolt, maradék pénzt,…..
Macskakaparás Get well soon 2009.10.26 22:39:00
 Simon heti kihívásának  témája: "Jobbulást kívánok"!Err a kihívásra egy alma formájú lapot készítettem, melyre Get well soon felirat került. A képeslap belsejében pedig komment címkét helyeztem, melyre egyéb jókívánságainkat írhatjuk.Egyben ez a munka a…..