Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ittlako

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Youtube-on talált videó, Hatvan TV felvétele...
ittlako 2009.03.30 18:42:38
@Dallam:
Kedves Dallam!
(bárki vagy)

Tényleg nem akartam, hogy ebbő számodra zavaros kuszaság keletkezzen. Te próbáltál beleavatkozni. Mint látható csak félre és másról tudsz beszélni. Képtelen vagy megérteni a problémát. Idézek Tőled "ha majd megépül" akkor majd beszéljünk róla. Ezért azt javaslatom, hogy fordítsuk meg a dolgot. Most gyorsan zárjuk le az utcát és "ha" tényleg megépül az elkerülő út, akkor beszéljünk a továbbiakról.
Gyere el nyugodtan nem fog fájni mégha el is basz... nem kicsit nagyon. Valakinek meg kellene oldani ezt a böszmeséget. (Ismerősek ezek a szavak?) Segíts benne!Ne tőljünk félj!
Nem írtad meg,(hiába kértem) hogy melyik pártnak a jelképe a kitűzőm!!!! Miért?
Igen ez jellemző, hogy csak addig szólsz bele, amég rá nem jösz, hogy tévedésben vagy. Már ez is valami!
Ezt azzal oldod meg, hogy kilépsz és nem akarsz vele foglalkozni tovább!
Remélem a Te életedben minden rendben! Nem folytatom. Tudod Te mit akartam mondani.
Lehet, hogy túlfűtöttnek látsz, ez a Te dolgod. A másik oldalt meg (agy) halottnak? Mert nem állnak elő semmi elfogadható megoldással és elképzeléssel. Nem is akarják megérteni a problémánk lényegét.

Várlak 4-én!!
ittlako 2009.03.31 06:47:13
@Dallam:
Kedves Dallam!

Egy utolsó kérés!

Láthatod felkerült a 2007 es jegyzókönyv,(köszönet Attilának). Ebben olvasható, hogy a város prominens személyei tesznek igéreteket. Kérlek írj már egyet belőle, ami megvalósult. Ezek után vesd össze Ó és Űj Hatvant. Még mostoha gyerekei sem vagyunk a városnak. Az legalább kap valamit azért mert "eltartja a szülőket". Itt belekapnak 1-2 dologba, de semmi nincs kész!! Gondolom nem itt laksz!

Szép napot