Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bOgi

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hála pártunk megbízható és legteljesebb mértékben pártfüggetlen kövéleménykutató intézetének, a Kutyostatnak, mi mindig első kézből értesülünk a közhangulat legapróbb rezdüléseiről is. A kampány ideje alatt a Kutyostat szállítja majd a statisztikai adatokat.A kutyostat…..
bOgi 2010.08.06 10:57:38
@Cigiző: "más kutyák" => :D:D:D:D:D
 bírósági tudósítónktól – I.N. A polgári perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény december 1-én hatályba lépett módosításának megfelelően már sms-ben is benyújthatjuk válókeresetünket a bíróságokon. Az ilyen úton beadott kereset a bíróság…..
Ezer alakot ölthetsz előttem, csupa félelem mind Te vagy. A vágyak fátyolába szőtten csupa rejtély, alig látom merre vagy   Nehéz játék szabályaiban csupa gyermek nekem Te vagy. Az érzelmek útvesztőjében csupa kérdés, ha enyém is, de merre vagy?   A hajnal első…..
Hajnal előt a legnagyobb a sötétség.Gergő indulása megrázta a házat. Ő volt a közös bohóca, a vidám jelensége a tündérek hegyének.Kora reggeli ébredése új hagyományt teremtett, megmutattuk egymásnak kedvenc számainkat, a felkelő nap fantasztikus fényében egyre többen…..
Hová szaladsz, értsd meg már, a vihar elől mért futnál? Hatalmasabb, mint te vagy, de kérlek ne hagyd el magad! Az emberek tán értik már, háborúzni milyen kár. A béke sziget füstje száll, szerelmünkben sincs határ.Más vagyok így fogadj el, visszanézned nem is kell, a…..
hajnalban ébredtem. Két szobatársam iszonyatsan horkolt, hiába hallgattam zenét, még a zenén keresztül is hallottam a hangjukat. Elképesztő volt. Hatkor nyitja ki a nővér a bejárati ajtót, de félhatkor már kikéredzkedtem. nyertem magamnak egy kávét az autómatából...itt…..
a tegnap éjjel abszolút mélypontot fogtam.először csak a szokásos hisztériás dührohamnak indult. aztán már nem tudtam irányítani többé. lementem az akváriumba telefonálni és rágyújtani. a telefonálás semmivel sem volt jobb, sőőőt rosszabb lett. ordítottam a fájdlomtól nem…..
bOgi blogja hardest part 2009.04.03 19:42:49
azt hiszem mindennek más lesz a jelentősége. átértékelődnek a dolgok egészen. a beszédtémák itt nagyjából arról szólnak, hogy mi történt a kiscsoportban, mit rajzoltam és az tetszik-e neked, mit szól xy a nagycsoportban tett hozzászólásomhoz...ilyesmik. az embereknek elkezd…..
bOgi blogja indulamandula 2009.04.03 10:54:20
tegnap jöttem be. az első nap állítólag mindíg lézengéssel tellik. az ember nem is tudja, hova fog kerülni, hogy pakolhat ki....elhelyezkedik. a társalgóban ülök...és jönnek az emberek. érzem, ahogy végigfut bennem a félelem, hogy nézegetnek, kíváncsian odalépnek hozzám.a…..
tavaly a születésnapomon palacsinta tortát sütöttem magamnak. mivel nem volt senki, aki megajándékozzon egy tortával, ezért Renivel az akkori lakótrsammal karöltve sütöttünk 30db palacsintát, és készítettünk belőle egy tortát. nagyon finom lett...meghívtam rá sn1054a-t, hogy…..
bOgi blogja második rész 2009.03.29 15:38:00
kiszámoltam, hogyha kettes leszek tánctöriből, akkor 5.1 lesz az átlagom. ez nagyon nem lenne rossz, de még addig sokat kell tanulni, és ez egyre nehezebben megy. már nagyon ki vagyok merülve, persze tudom, hogy minden vizsgaidőszakban ki vagyok merülve... este hamar elalszom, hiába…..
inmEdiasReSfélhatkor ébredtem ritkán de néha mégis előfordul,hogy nem emlékszem rá mi történt este.ez a mai reggel is ilyen volt...annyira furcsa, kinyitom a szemem és az első gondolatom manó... eltervezem, hogy együtt mit fogunk csinálni ma, atán eszembe jut, hogy nincs itt. lassan…..