Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WillTraveler

10 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Funny videos blog A nap videója 2008.12.07 16:11:07
Face-break-dance, avagy arctörő tánc :D   ..
Vicces animációk :)   ..
Ez magáért beszél :)   ..
Funny videos blog Indulás 2008.12.07 14:29:00
Hellosztok! Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy egy helyen megtalálhasd a net legviccesebb videóit :) Lesz itt minden: rövid vicces videók, animációk, paródiák, és fail. Na de elég is a sok karakterből, let's go!   ..
Naszóval ott hagytuk abba, hogy az ifjonc színészreménység, Vince Chase első filmje bemutatásra került, de lecsúszott egy nagy filmszerepről, ami végül Colin Farrellnek jutott, és vett egy kutyát, Arnoldot. Lássuk ő és a sleppje mihez kezd ezzel a rengeteg élménnyel.Ismét a…..
Keveset tudsz a legújabb Terminator infókról? Nem baj, ezt a blogot azért hoztam létre, hogy a legfrissebb híreket, pletykákat igényes formában írhassam meg Nektek, és ezáltal napra kész lehessen mindenki!Miről fog szólni a film?Ez az amit még senki sem tud biztosan. Vannak…..
Online játékok Club Penguin 2007.04.03 21:18:52
Hosszú hónapok óta töretlen sikerrel a miniclip.com toplistáján az első. Igen, kitaláltátok: ez a Club Penguin :) Club PenguinMake friends and play games in wonderland that is Club Penguin. Játsz vele most!! Meg kell valljam az őszintét, nem nagyon izgat ez a játék... Egyszer…..
Ma este hattól, a kommentelők kérdéseivel, no meg azokkal, amik minket is érdekelnek. Minden, amit tudni akart a Tűzvonalból című sorozatról ma este hattól ÉLŐBEN ezen a linken, aztán előbb-utóbb feltesszük a Comment:Com-ra is, és le lehet tölteni...
Online játékok Trials 2 2008.01.24 16:31:00
Hosszú kihagyás után visszatértem! Nagyon keveset játszottam az utóbbi hónapokban, de mostantól rettegj miniclip :) Kezdem egy a játékkal, amivel a kihagyás után elsőként játszottam. Trials 2Navigate the obstacles in the quickest time possible! Játsz vele most!! Motoros játék a…..
Szégyenteljes popkulturális provincializmusunkon enyhítettek végre, hogy megjelent a Ponyvaregény dvd-n. Ennek örömére mozikban is elcsíphetõ, de milyen áron! Olvasónk, Barbara libbentette fel a fágylat a megabalkáni alázásról, aminek hallatán a szcientológus gengszter pörögni…..
Uborkaszezon? Unalmas a nyár? Semmi érdekes sorozat? Frászt. Míg a nagyok pihentetik igazán nézett sorozataikat, előbújnak a kicsik (USA Network, Lifetime) illetve a többi "futottak még" sorozat, no meg ilyenkor erősít a két nagy kábeles (HBO, Showtime), és máris kész…..
Igen kérem szépen, XXI. századi technológia ide, villámgyors szerver oda, ahhoz csak ember kell, hogy eljuttassa A pontból B pontba az adatfolyamot, hogy aztán Önök, szívünknek oly kedves olvasók élvezhessék azt, mi meg elkúrtuk ezt, de nagyon, így megint késtünk. Kárpótlásul…..
WillTraveler 2007.05.30 17:31:19
Kis technikai szünet után felkerültek a comment.com-ra a Fotelpatkányok újabb adásai, csajos sorozatok, SzülFel, Magyar tévé, Maffiózók és Battlestar Galactica ebben az adagban, a linkeket jobboldalt tetszenek megtalálni, a lap alja felé navigálva. A múlt heti adás (Kemény…..
comment:com Hírek ebéd mellé 2007.05.22 12:33:52
Paula Abdul, az American Idol egyik zsűritagja eltörte az orrát, miközben matchbox-meretű "kutyáját" kerülgette. Nem túl érdekes hír, de mivel vizuális típus vagyok, betettem.Lane Garrison, aki a Szökésben Tweener (Csipesznek fordították, ha jól emlékszem)…..
comment:com Kukázia, gyere haza 2007.04.30 13:24:00
Mindig szerettem volna egy képzeletbeli barátot, de nekem olyan sajna nem jutott, nem úgy az öcsémnek, aki két-hároméves korában sikerrel magyarázta ki magát minden galibából, ha kiejtette Kukázia nevét. Kukázia ette meg a csokit, törte el az új játéktraktort és mondta azt, hogy…..
Talán azért nem kedveltem annyira ezt a részt, mert itt ruccanunk át Indiába, és kezdünk meg egy számomra rohadtul idegesítő szálat - én ezeket a Mohinderes részeket valahogy nem tudtam megkedvelni, a faszi nem magyon érdekel, kész, ez van. Jó, az apja nagy arc, már a Csillagkapuban…..
WillTraveler 2007.04.19 22:28:05
Online játékok Heli Attack 3 2007.04.03 22:29:24
Régi idők nagy kedvence. Igaz nem nekem :) Heli Attack 3Destroy all enemy units for victory (30+ weapons). Játsz vele most!! Lövöldözős. Csak 2 lehetőség van: vagy bejön vagy nem. Mindenesetre érdemes kipróbálni. Nekem anno nem jött be, meg nem is nagyon játszottam vele, mert nagy…..
Online játékok Basketball Slam 2007.04.03 13:44:00
Csapjunk a lecsóba! Első áldozatom a Basketball Slam Basketball SlamHear the crowd roar as you slam dunk your way to victory. Játsz vele most!! Kitűnő kosárlabdás játék. Kétféle játékmód van: egyszeri meccs és bajnokság. Ha fel akarsz kerülni a toplistára ajánlott a…..