Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Weber

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb levelünk érkezett. Ennél szebben mi sem írhattunk volna Kiszelly Zoltán ismételt kardigánesélyes megszólalásáról.Kiszelly Zoltán, a hazai bulvárpolitológia celebje ezúttal visszatért a politika szikár tényeihez, és az MTI megkeresésére a legutóbbi időközi…..
"Politikai lólábakkal és vágyvezérelt fogalmazással mi már nem foglalkozunk, bár azok is megérnének néha egy-egy misét" - írtuk a blog indulásakor. Most azonban akkora lólábbal találkoztunk, amivel kapcsolatban mi sem lehettünk érzéketlenek. 2009. június 25-én az…..
Weber 2009.06.26 14:55:57
@rocksztar: Na de könyörgöm, miért nem tudták? Azt, hogy Somogyi a fő éceszgáber az MDF-nél azt a fél ország tudja, azt meg, hogy a háromnevű Századvéges Almássynak dolgozik, illetve a Századvég, élén Stumpf-al Csányival van pusziba, a bennfentesek szintén tudhatták. Hogy lehet, hogy magát a legszínvonalasabb hírműsornak tartó Este szerkesztői ezt nem tudták? És egyáltalán: miért nem alappolicy a teljes magyar médiában, hogy az MDF kapcsán soha nem a Political Capital-t kérdezik?
Nem hittünk a szemünknek. Ha nem átverés, akkor mindent visszavonunk, amit eddig írtunk: ennél ugyanis nincs lejjebb. A jobbklikk számolt be az MDF-közelinek látszó Optimum Intézet megalakulásáról, ahol Herényi Károly, Lomnici Zoltán és Medgyessy Péter családtagjai dolgoznak. De…..
Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket egy 2005-ös, méltatlanul feledésbe merült politológusi bravúrra. 2005. szeptember 15-én a Heti Válaszban ugyanazon lapszámban írt publicisztikát  Giró-Szász András és adott interjút Stumpf István. A két cikkben aztán meglepetésre…..
Szomszéd Orsolya, a Vision Consulting elemzője a Blikk című lapnak nyilatkozva 2009. március 27-én egy lehetséges MSZP-MDF kormány esélyeit boncolgatta."Ha a parlamenti matematikát nézzük, akkor kockázatos az MSZP-nek csak az MDF-fel közös jelöltet állítani az SZDSZ nélkül.…..
2009. március 29-én az ismert közíró, Debreczeni József az MTV A szólás szabadsága című műrorában kifejezére juttatta félelmét egy esetleges kétharmados parlamenti többséggel rendelkező Fidesz-kormánytól. A volt MDF-es parlamenti képviselő úgy vélte, hogy a Fidesz ebben az…..
Magyar Kornélia, a Progresszív Intézet igazgatója és elemzője már több alkalommal nyilatkozott a szakértői kormányról. Véleménye mindig karakteres, bár változó.2008. szeptember 8-án, amikor az MSZP ellenezte az SZDSZ szakértői kormányra tett javaslatát, az MR1 így idézte…..
Weber 2009.03.30 18:27:24
@gonoszgőte: Csak az a kérdés, hogy amikor nem az MSZP mondja, akkor miért blöf, és amikor az MSZP mondja, akkor miért nem? És különben is, korábban az volt a mondás a Progresszíveknél, hogy szakértői kormány egyszerűen NINCS, most viszont a kutató szerint éppen ilyet akarnak összehozni a szocik.
2009. március 27-én az ATV esti híradója kísérletet tett a konstruktív bizalmatlansági indítvány bemutatására. Ehhez Halmai Gábor alkotmányjogász segítségét kérték. Az ismertetés szerint április 14-én szavazna a parlament a bizalmatlansági indítványról, méghozzá két…..
Weber 2009.03.28 21:46:25
@megöltem: Jogos. Megnéztem, tényleg nem derül ki, hogy ezt valóban Halmai mondta. Visszatért a hitem az emberiségben (mínusz újságírók.)