Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ysani

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IntroLefolyt némi víz a Dunán, mióta utoljára nekifogtam a kérdésnek (a vállalkozó kedvűek kimatekozhatják, a budapesti szelvényen másodpercenként cirka 3500 m3 megy át, középvíznél). Azóta történt egy s más, érdemes összefoglalni őket, leginkább azért, hogy lássuk:…..
ysani 2010.11.10 01:11:53
@Dworkyll: nem fogom:)) Egyenlőre kevés magyar nyelvű könyvem van.. hiszen a többség .epub formátumú. Sajnálom, hogy a magyar kereskedők nem nyitottak sem a puha DRM-re, sem arra, hogy egyszerre több formátumban árulják a könyveiket, az árról nem is beszélve. Egyetértek azzal, hogy ezen lépéseikkel a magyar e-book fogyasztók (akiket nem kéne lebecsülni) nagy részét eltaszítják maguktól, "nem szép" lépésekre kényszerítik.. Ha valaki nem akar szenvedni a különböző formátumokkal, akkor nem elég egy olvasó, a K3 mellé kell mondjuk egy Sony PRS-650-est is venni.
Az előző post folytatásaként is az összehasonlítás és a helyzetfelmérés a célom. Az alábbiakban a „vasak” „etetésére” alkalmas könyváruházakat, fizetős és ingyenes forrásokat veszem sorra. Zárszóként pedig ismét a kiadókhoz „szólok”, hogy…..
A most hétvége sem bővelkedik számunkra műsorokban, de van új felfedezettem! A Popeye ugye néma? Jól emlékszek? Ha nem, akkor tessék javítani, és többet nem teszem ki:) Meg írjatok még, milyen más néma mesék vannak, én sem ismerhetem/nézhetem/megtalálhatom mindet. …..