Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baráth Viki

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(A szerző újságírónak készül.)Egy rokon szerint az elmúlt félévben én voltam a magyar Cooky. Az EuradioNantes újságíró gyakornokaként a magyar akcentusos franciámmal próbáltam lehengerelni Nantes éterébe hallgató, és a világ internet előtti közönségét.…..
Baráth Viki 2011.03.31 15:46:44
@Bélabáttya: Cikizés és trollozás nem volt :D De hát ki mit érez magában! :D :D :D Vicces!!!
Elbaszni pedig Linda nem baszott el semmit, hisz sok őszinte gratuláció éri őt!
Mások vagyunk! (szerencséreeee)
Sokaknak tetszik az írása!!!

Már csak azt nem értem, hogy akinek nem...annak milyen kis sivár élete lehet, hogy úgy érzi ezt le kell írnia.
Csatlakozom Trev-hez, szánalmasok az önjelölt kritikusok! :D :D :D
2007. május 2.Csalódás...Csalódás a világban, az eddig hitt dolgokban, az emberekben, de legfőképp magamban. Minden dolog, amiben eddig teljes mértékben biztos voltam most egy pillanat alatt a semmibe veszett. Eddig hittem abban, hogy ha őszinte vagyok az emberekkel, Ők ezt értékelve…..
2007. április 11."Legbelül mindannyian rettegünk. Ahhoz, hogy kezünkbe vegyük sorsunkat, mindenképp szembe kell néznünk félelmeinkkel, és legyőzni őket!" (Heroes)Ez az idézet már egy ideje megtalálható a kis "léleküdítő" gyüjteményembe, viszont igazán mély…..
2007. április 10.Egy hosszú és tanulságos hétvégével a hátam mögött ismételten itt ülök a mókuskerék eszköze előtt és erőteljesen koncentrálnom kell arra, hogy munkámat 100%-osan végezzem. Gondolataim most csak egy dolog fele öszpontosulnak, de tavasz lévén ez talán így…..
2007. április 6."Party-night!" - igen-igen...ez vár rám ma, ami miatt már tűkön ülök és cseppet sem tudok arra koncentrálni, amire általában egy munkahelyen szokás. Na, de még nem szaladok ennyire előre...egy picit felpörgött az életem, amit egyre inkább élvezek. Az,…..
2007. április 4.Freedom of act - akaratszabadság...Sokatmondó szavak, amely tulajdonsággal, ha rendelkezünk már magunk is szabadok lehetünk. Céljaim között eddig szerepelt az a vágy, hogy lesz egy férfi, aki tiszta szívéből szeretni fog. Viszont jó koshoz méltóan azonnal akartam. A…..
2007. április 3.Szerintem két féle embertípus létezik... Az egyik az, aki minden esetben szerencsétlennek érzi magát. Soha semmit nem sikerként él meg, mindig olyan célok hajszol, amiket a realitás talaján maradva sosem ér el. Keresi a jót, a tökéleteset...,azonban, ha ezt nem…..
2007. április 2. - a nap, amit már hetek óta inkább kitöröltem volna a naptárból és a bájos mosolygás helyett egy Balaton parti kis házikóban töltöttem volna egyedül. Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyet fogok kívánni, de: "hallani akarom a gondolataimat"!…..