Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Beer

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy csapattal a tréner szerepéről beszélgettünk és azt mondtam, nekünk kell alázattal lennünk a csoport felé, mert mi vagyunk értük, sohasem fordítva. Ennek ellenére van pár mondat, amit tíz év után sem szívesen hallok egy tréningen - avagy mit mondj, ha le akarod törölni a mosolyt a képemről...
Mr. Beer 2017.11.08 18:13:00
Az NB2 keleti csoportja mindjárt egy igazi rangadóval nyit, amelyen a második helyezett Vasas a hazai pályán mindenki ellen esélyes, jelenleg a dobogótól mindössze négy ponttal lemaradó Putnok oroszlánbarlangjába (erről bővebben később) látogat. A vidéki foci…..
Mr. Beer 2013.01.28 08:35:59
DIGI Sport Nyomásteszt 2012.12.11 09:51:33
Aki eddig nem tudta volna mi a különbség a valódi klasszis, és a nagyon jó, esetleg zseniális játékos között, az december első felében könnyen emészthető példázatból jöhetett rá.   Nagy László fejét hiába ütötte, és - egy másodperccel később- hiába próbálta…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Elkerekedett bizony a szemem mikor meghallottam, hogy mozgósították a magyar diplomáciát annak érdekében, hogy bizonyos Wolf Katalin popénekes sikeresen szerepeljen az Eurovízió haknidalfesztiválon, ahol európai országok "szakmai" zsűrijei és a "lakosság"…..
  Hallod-e, okoska, te szellemi rokona annak a fiúnak, aki pár napja mögöttünk ült az Ibolyában, és női társaságban kommentálta igen elmésen a holland-magyart („ó, a magyar foci, ugyan, itthon kikaptak 4-0-ra, csak az nem veri meg őket, aki nem akarja, kit érdekel az…..
Mr. Beer 2011.04.01 08:54:53
@Samott: pontositanad hogy mikor volt utoljara balhe az ulloi uton?
Tisztelt Címzettek! Mivel az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény alapján a beteg jogosult az egészségügyi ellátással kapcsolatban az egészségügyi szolgáltatónál, illetve fenntartójánál panaszt tenni, így ezúton szeretnék élni e jogommal.2010.12.16-án jártam…..
Mr. Beer 2010.12.22 14:28:32
@Irise: Nem ismerem a magyarorszagi szabalyozast, de nalunk ha valaki bemegy a korhazba azt kezelik. Ha az orvos ugy veli hogy nem ugyeletre valo az eset, akkor is kezeli, de utana a kezelesert fizetni kell(nem nagy cucc, csekely 2 eurot).
Mr. Beer 2010.12.22 12:55:52
@tisztító: nyilvanvalo kamu, csatolt orvosi leletekkel.a parom sajat keresere tavolitotta el a leleteket a blog tulajdonosa, de mindenesetre csatolva voltak/vannak....
Itt az idő, megkérdezzük nyájas olvasóinktól, a válogatott mely játékosa nyújtotta a legkiválóbb teljesítményt a svájci A csoportos világbajnokságon. A győztesnek nem kell beérnie a puszta dicsőséggel, nem mintha az kevés lenne, ajándékot is kap blogunktól. ..
Mr. Beer 2009.05.05 21:46:39
@freddyD: Te nem tudod mi az a manipulálás...
4 óra alatt kinyomni 40.000 szavazatot Puskásra a zoznam.sk szavazásán, az manipulálás volt.
A magyar szurkolókat felhozni az iihf weboldalán az is az volt... Tudom, mert benne volt a kezem...
Ha manipulálni akarnánk, nem lenne gond fel óra alatt ezres nagyságrendben nyomni a szavazatokat. De mi tudjuk hogy Jánosi Csaba így nem szeretne nyerni ;)