Regisztráció Blogot indítok
Adatok
notsz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt Messinek az a taplósága az első meccsen, amikor a hosszabbításban az oldalvonal mellett izomból meglőtt egy labdát a nézők felé. A közvetítésben nem látszott jól, hogy mit talált el, reklámtáblát talán, aztán jött egy szurkolói videó is, de ott sem látszott, hogy hova…..
notsz 2011.04.20 15:29:06
@robot_: A szobánk falán bekeretezve ott lóg a Magyar - Angol belépőjegye, ami a nagypapámé volt. És engem ez büszkeséggel tölt el, és remélem egyszer az én fiam falán fog lógni, és így tovább.
Az hogy a gyerekeink mit gondolnak a jelenről, csak rajtunk múlik.
notsz 2011.04.20 15:49:06
@robot_: Persze szentimentális volt amit írtam, és igazad van, de törekedni kell, és nem az anyagiakra gondolok.
Sok nálunk sikeresebb nemzet, azért tart ott ahol, mert tiszteli a múltját, ebben nagy a lemaradásunk, ami nagyban köszönhető a múlt rendszernek, meg persze a mai vezetésnek, de ez már politika, amibe nem kéne belemenni.
notsz 2011.04.20 16:07:50
@robot_: Azzal sokan kiegyeznénk.

Ami a konkrét esetet illeti, hogy ne legyek nagyon off :) Szerintem szándékos volt, mondom ezt úgy, hogy szerintem Messi egy zseni.
A dublini ODOS Architects mérnökei tervezték az írországi Ballymahon területén álló, tradícionális farmház felújítását és bővítését.  A négyzetes alapú farm közepén épült fel a kifutó jellegű nappali, amely modern vonalaival a teljes épületegyüttes arculatát…..