Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akit_félretájékoztattak

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor szerencsétlen szolgáltatóváltását két hete posztoltuk, azóta meseszerűen folytatódott a történet: az elhagyni kívánt Invitel elismerte a hibáját és visszacsábította Gábort. Részletek alant, egyenesen az Invitel tollából. Kedves Homározók! Nincs az Invitelnél olyan…..
A forgalomkorlátos "korlátlan internetben" az a jó, hogy már mindenki elfelejtette, milyen is korlátozottan internetezni (csak este 10 után, meg ilyenek), úgyhogy soha nem fogja megmérni igazából, mennyit kellene fizetnie az 5GB korláton felül. Meg hát erre van a…..
akit_félretájékoztattak 2009.03.29 15:56:25
@Joe Forster/STA: én csak ritkán kérem le az infót, pl. olyankor ha a bármi miatt megszakadt a forgalmam nyilvántartása, vagy ha huzamosabb ideig másik készülékben használom a sim kártyát.

Mostanáig nem is volt belőle gond, korrektnek mondható sms-eket kaptam:
Pl. 03.05-e hajnalban lekérdezve frissítési dátumnak 03.04 szerepelt. (Bár ellenőrizni ezt nem állt módomban, de akkor úgy látszik szerencsém volt)

Hogy a tájékoztató jellegű mennyire közelíti meg a pontosat (percek, órák, napok), arra bármit el lehetne fogadni, ha annak időpontját is korrekten közlik. Vagy ha le van írva hivatalos dokumentumban, hogy mit értenek alatta.