Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NyP68

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem az a baj, ha valaki jobbról előz. Szabálytalan, de nem vagyok én rendőr. A gond akkor van, ha ezt úgy teszik, hogy tudják: a végén le kell majd szorítani a belső sávban autózót. Vélemények az azonos című írásunkról...
NyP68 2009.09.02 09:34:12
@muzx: Azok az osztrákok szerbül, illetve horvátul beszélnek. Ezen az úton járnak haza ezerrel... tehetik, mert nem vágják meg őket egy úton háromszor 1000 Eurora a mi rendünk őrei...
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
Vademberre rádudálni veszélyes dolog, ezt Gábor is megtapasztalhatta a napokban, amikor a sors egy amolyan igazi gyűrött tarkójú, szétvarrt tirpákkal hozta őt össze. Most már ő is megtanulta, hogy beszállás után be kell zárni az ajtókat. Így egyrészt nehezebb onnan bármit…..
Habár az MTV a rendszerváltás után is folyamatosan ismételte a régi magyar rajzfilmeket, de azért az nagy áttörés volt, mikor egyszercsak elkezdték őket kiadni dvd-n. Persze ez a rajongóknak volt nagy öröm, az alkotók néha nem is tudtak róla, hogy kiadták, de ez egy másik…..