Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HELPer

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dávid megírta nekem, hogy az ő közreműködésével emberek összehoztak egy Wikipédia oldalt rólam :)Igen megtisztelő, köszönöm a munkát!Link ..
HELPer 2009.03.27 13:14:37
Hellósztok!

Szerintem, ha jatszik valaki PC-n az teljesen ugyan az, mint például ha valaki leáll kártyázni a haverokkal.

Mondjuk ha tehetném én is csak játszanék egész nap. De akkor nem jutnék előre. A szabadidőm szinte a 0-val egyenlő :D

Szerencse, amit tanulok és később a szakmám lesz az a hobby-im is :-P


Amúgy nem nagyon szoktam ezen oldalt figyelemmel kisérni - egy véletlen adatgyűjtés során kerültem ide az egyik neves internetkereső révén.

De amúgy végig futottam a kommenteket. S belenéztem néhány videóba. A különféle anyagokban fejlődés látszódnak.


Valaki irta felül, hogy "gáz" ha valaki játszik felnött korban. Ez nem igaz! Több ellenérvet is fel lehetne hozni, de ezt a karakterszámlimit nem teszi lehetővé a részletes kifejtését.

A másik oldalról megvilágítva: Akkor "gáz", ha valaki egésznap csak játszik! S nem termt társaskommunikációt valamint társasviszonyt az élő, igazi emberekkel. No meg nyáron, ha fehér az ember.


Az első "mozikban" csak hebegés habogás volt érezhető, no meg (csillag)****-os szavak mindenüt. Ami újdonság volt a legújabbakban:
Voltak insert-ek, a játék górcsőrevétele nem csak annyiban apadt ki, hogy az egy adott játékról esett szó, hanem abban is, hogy összehasonlításokat is láthatott a kedves néző.


Csak az sérti a fülemet, hogy minden egyes mondatban - miért kell benne lennie az otronbább és rondább szavaknak?!

Néhány bejegyzéssel elöbb, irva volt hogy a narráció hangja nem megfelelő. Én tartom ezt az álláspontot. Ird meg és olvastasd fel valaki mással! :-)