Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leslie1981

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anna képtelen elfogadni, hogy egy magát 0-24-esnek nevező hipermarketben este 10 után ne lehessen pultból sem húst, sem édességet venni, de még vevőszolgálat sem legyen. Ha nincs meg a szokásos szolgáltatás, inkább zárjon be az áruház, mondja olvasónk. És mit mondanak a…..
Gulyásdemokrácia Zévértékelés 2010.02.05 16:10:00
Nem volt ez rossz beszéd, csak nem volt semmi értelme.Ez persze így természetes, ez volt a Fidesz célja, hülyék is lettek volna, ha bevállalnak bármiféle kockázatot. A választást megnyerik, nagyon, most olyan helyzetben vannak, ahonnan csak rontani lehet. Az volt a naiv, aki fergeteges…..
Tegnap este az Echo tv „Képtelenségek” c. műsorában olyan mértékű uszítás folyt, ami új dimenziókat sejtet, s éppen ezért fel kell rá hívni a figyelmet. Az említett műsor ugyan más adásaiban is súrolja a normalitás határait, de a tegnapi adás még ehhez…..
A "csapaterős elkövetés arctalansága mögött rejtőző" tetteseket az ügyészség nem találta meg. >>> Az ügyészség bűnsegédlettel és bűnpártolással vádolja a főtörzsőrmestert és a rebiszes őrnagyot Update (2009.12.18.): Felmentették a…..
leslie1981 2009.03.27 11:47:59
Azt, hogy mi és miért történt 2006 őszén azt hiszem még sokáig nem fogjuk tisztán látni. Az MTV ostromot elítélem, azt, hogy az emberek véleményt nyílvánítottak (leszámítva azokat a provokátorokat avgy csak simán balhékeresőket akik tőrtek és zúztak)megértem és elfogadom. De sajnos az is világos volt, hogy valamilyen oknál fogva a rendőrség egyfajta erődemonstrációt tartott. ne feledkezzünk meg a rendőrből tüntetővé és fordítva öltöző személyről, az egymásnak ellentmondó rendőri nyilatkozatokról, az értelmetlen parancsok végrehajtásáról. Az egész ügy kicsit zavaros. A rendőrség elismerte történtek szabályszegések és megengedhetetlen rendőri atrocitások. Ergó elismerte, hogy voltak rendőrök (és ezt szabadszemmel és tv-n keresztül is lehetett látni) akik szabálysértést, sőt akár bűncselekményt is megvalósítottak; de mindenképpen bűnt követtek el. A tárgyalások nagyrészénél viszont az azonosíthatatlanság és a "rendőri összetartás" miatt nem sikerült megnevezni a személyeket így ellenük fellépni sem lehetett. Na most két kérdésem lenne? Ebből nem az következik, ha voltak rendőrök akik bűnt követtek el, akkor a rendőri összetartás emlegetése nem más mint a bűnpártolás finom árnyalása? Továbbmegyek, akkor a bűnt elkövető rendőrökön túl, esetenként sok tíz vagy esetleg még több rendőr hazudott a bíróságokon, és követett el bűnpártolást? A másik pedig, hogy ha egy vállaltnál, intézménynél szabályszegés történik, és beazonosíthatatlan (vagy nem akarják beazonosítani) az elkövetőt, abban az esetben az intézmény vezetője vagy az a vezető aki a területen végez munkát felel a dolgokért?