Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irén54

56 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011 02 ho február:.hát elértük a nyugdijosztást ....Papa elment  a szitibankba be fizetni a csekkeket:: hát fersze neki egy  egésznap ba kerül az ijen feladat:. Befizetett  80 ezer forintot  én elmentem  az Aldiba  bevásároltam hát nem sok mindent  de…..
2011 jan  hónap.  Nagyon  szegényen léptük át az Uj évet. most még annyi pénzünk se volt mint máskor.De nem volt baj mert a családom  nem beteg és az fontosabb mint a pénz. Aztán  Seprényiné Ibojya szólt nekünk hogy megyünk Romániába,  és mi nem…..
A bennünk lakó földi idő teremt értelmet az emlékeknek, és amikor kilépünk ebből az időből, mások öröksége lesz a mi emlékünk. Ebben az eltorzult értékrendű világban a tudás, képesség, alázat, tisztesség, következetesség, értékek és hagyomány tisztelete sokaknak…..
                                        Linzer        45 dkg-…..
Ma van 2010-03 hó 1::A mult hónap 27 én ünnepeltük anyunak a születésnapját.Hála az istennek jól érzi magát 80 évet huzott le  elég keserves idők voltak  számára.  De azt mondta hogy  nem bánnya hogy igy zajlott le az élete.De azért nagyon ideges volt mert nem…..
Ma van   2010.I -ho: "=27-e a mult héten 20- an  elmentünk  Romániába  a kis csapatunkkal  már alig vártuk , hogy lássuk egymást  mikor gyülekeztünk és meg látuk a régi társakat nagyon meg örültünk egymásnak::A régi sofőrünk jött ujra…..
Ma van 2009- 12 ho 21 ke van hétfö Na most már igazán vége a barátnői kapcsolatomnak Mert szerintem  nagyon  nagy tévedésbe van  Irma  hogy én őtet kitettem afecebookon, én semmit  nem tettem ki még örültem neki hogy megtaláltam és neki ez volt a fájó…..
                                              WIENETTA3-tojás…..
                                             __Manci  féle  rurós…..
 Ma 2009- 10- 11ke van::.Meg volt nálunk a termék bemutató és azt hiszem, hogy mindenki jól éreszte magát Hát vásárlás nem történtde elég jó sokáig tartott a bemutató.Itt volt nálunk a barátnőm  szemi  és a nővére  Rózsika nagyon örültem neki hogy…..
Ma van 2009-10 ho-7 ke nagyon boldog vagyok hogy az egéssz családom egésséges.Hát én ugy érzem hogy  sikerült az egyik barátnőmmel össze veszni, a nagy hülyeség miatt.Én már nagyon meg bántam az egésszet,Én olyan voltam mint egy csóró ugy kértem tölle bocsánatot ő meg…..
Ma 2009 09- 14Most csak  röviden irok mert nemsok  időm van.na hát  elmult a lakadalom  az én családom  nagyon jól érezte magát és mi is a papával,Én  meg a sógorom  fel öltöztünk bohócnak ,  ő  volt a meny aszony én meg a vőlegénye…..
                                         Varga  bélles1kl- turó,  …..
                                      MINI CROLSSANT 70- dkgliszt,    1 cs 5 dkg mos…..
                                         Turó  Gombóc   1:kl  turó,  1…..
2009 08 hó4 ke van::Nagyon meleg az idő és én meg nagyo izzadok de agy cseppetse fogyok csak 92 kl vagyok. Hát azt mondják hogy nem fáj az, de nehéz mindent csinálni de nem bánom mert tudom hogy nem vagyok beteg.Megcsinálok én ithol mindent egy kicsi segitcségel, be raktuk a sok…..
                                        Arany  galuska:1 kl,-liszt,  4 tojás …..
                                       Hordós   savanyuság30 literes hordóba15 l…..
Irén54 2009.08.02 18:14:10
2009 7-hó11ke,  csütörtökön jöttünk haza a Balatonról nagyon jól éreztem magam, jó volt a viz is  a balatonba, és nagyon sokat nevetgéltünk.Akkor kitalálta az unokám hogy én üljek be vele a nagygömbbe  hát én hüje meg bele ültem de nagyon rossz volt benne, nekem…..
Ma van 2009  6 -23 ka már egy hete esik az eső már nagyon elegem van belőlle, meg is fáztam egy kicsit de nagyon köhögök.Vége van az iskolának az év záróknak és nagyon ügyessek voltak az én kis unokáim Nórikának 2 db 4se van a többi tantárgy pedig 5tösek.   Petimeg…..
Ma van 2009 jun 9 ke:: még a nyugdij nincsen átutalva pedig itt van a sok csekk be kell fizetni. Ma voltunk bent a hus rt nél Andival be fizette a Balatoni üdülést,Már alig várják a gyerekek hogy menjenek a balcsira, nem fog nekik olcsó lenni mi is megyünk 5 naprahátha jó lessz az…..
Ma van  jun -7 ke,tegnap voltunk kirándulni  a gyerekekkel Nyiregyházán, a vadas parkba,Busszal mentünk  de nagyon kifogtuk  mert egész nap esett  az eső, és nem olyan már az embernek a kedve sem  meg a gyerekek is rosszak voltak, nem fogadtak szót…..
Na ma van 2009 máj : 26 ,már teljesen rendbe vagyunk,és jött a lányom Andi és azt mondta hogy kérdezzem már meg Seprényinét Ibolyát hogy nincs e hely a Zamárdiba a balatonnál. Én meg meg kérdeztem és van hely julius 1 től -10igés még mi is megyűnk a papával pedig nincs…..
                                       Csalamádé4- kl káposzta,  3- kl paprika,  1/5-kl zöld…..
                                     Égetett    Cukros62 dkg cukor,4dcl viz,10dkg vaj,4 tojás,60…..