Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ztskyline

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Rövid bevezető lesz, mert Dave Wyndorf Monster Magnet-főnök annyit beszélt az interjúnk alatt, hogy nem vesszük el tőle a helyet. A lényeg, hogy január 29-én a Club 202-ben lép fel a pszichedelikus space rock csapat az A38 szervezésében, és a japán Church Of Misery társaságában.…..
ztskyline 2013.12.27 15:35:09
@petya.apukaja: impozans lista LENNE, ha nem igenytelenkedne ott a Shitallica neve. A Master lemez utan amit letesznek folyamatosan az asztalra az olyan rossz, hogy en inkabb ulnek egy ladaban a sajat szaromban lakat alatt mintsem, hogy oket hallgassam. Nem tudom, hogy melyik beszurt videora ertetted, hogy monoton zaj de egyik sem annyira az mint a St. Anger lemez. Szent szar, az a formedveny ugy szol, mintha 4 idiotat alahajtottak volna egy oriasi zomancozott badogbili ala, es ossze-vissza trogerkodnanak a hangszereiken. A dan kis torpe es 2 tarsa (Trujillo magasan a legkepzettebb koztuk, Ra nem vonatkozik) a vilag legtulertekeltebb bandaja.

Ennyit muszaj voltam leirni a Monster Magnet vedelmere, es ezzel reszemrol vege!

Legjobbakat!
Olyan kis naiv voltam lánykoromban a házasságot illetően. Nem, azt azért nem hittem, hogy az oltártól aztán tényleg mindenki holtomidlagholtomiglan, de valahogy úgy gondoltam, hogy akinek ez nem jön be, az elválik. Ehhez az is hozzájárult, hogy a mi jó kis konzervatív köreinkben,…..
ztskyline 2013.04.28 19:11:44
@titti79: lenne par kerdesem Hozzad, de temajabol kiindulva itt kozmegbotrankozast keltene. :)
Meshuggah @ A38 Hajó, 2013.04.26. A Meshuggah saját magát csalta csapdába, mikor 1998-ban kijött a Chaosphere című nagylemezével. Az első albumával 1991-ben debütáló svéd metálzenekar addigra megalkotta azt a hangzást, amit azóta polírozgatni ugyan tudott, de hozzátenni már nem…..
Keith Richards ma 69 éves. A Mindennapi klasszikusok oldal 2010 óta minden évben megemlékezik erről a jeles évfordulóról, ezúttal egy találkozás történetén keresztül. A találkozás sajnos nem velem esett meg, hanem egy barátommal - a továbbiakban Róbert. Róla annyit kell tudni,…..
ztskyline 2012.12.19 15:07:09
@Facel Vega: tudom, hogy a Stones az alfaomega egy atlag rockrajongo szemeben es ebbol kifolyolag Richards maga a r n' r SZERINTUK, es a media reszerol. De van egy ember es bandaja kozel sem akkora nepszeruseggel a mainstream rockereknel es a medianal, de annal nagyobbal viszont a rockzeneszeknel. Lemmy es a Motorhead! Eredetisegben merfoldeket ver Richards-ra, bar meg csak 66 eves. A White Line Fever konyv es a Lemmy dokumentumfilm zsenialis, csak ajanlani tudom mindenkinek-a zene utan persze.
Kedves Népem! Tündérbogaraim. Így állunk? Így? Pofáztok és szembeszegültök? Lármáztok, elégedetlenek vagytok és a beletörődés  kompromisszum legkisebb jele nélkül képesek vagytok még mindig ezen a regisztráción műbalhézni?  Lárifári!  Nem…..
ztskyline 2012.12.01 16:42:17
Ady döbbenetes gondolatai 110 évvel ezelőtt

"Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit aki különb mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen mintha itt sem lettünk volna.

Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról.

Menjünk vissza, szeretett úri véreim. Megöl itt bennünket a betű, a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal, kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal, és ősökkel! Menjünk vissza Ázsiába!."

Ady Endre
Nagyváradi Napló - 1902. január 31.
Inog a világ címmel megjelent az Edda Művek 31. lemeze, amelyet a zenekar december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában mutat be a rajongóknak. "Harapósra sikeredett a lemez, a lírai dalok és a keményebb zenék egyaránt megtalálhatóak rajta. Szövegeimben határozottan állást…..
Még januárban írtunk arról, hogy Hulk Hogan a brit The Sunnak arról mesélt, hogy egyszer még régen majdnem tagja lett a Metallicának, mivelhogy a pankráció előtt session zenészként dolgozott mint basszusgitáros, és nagy haverok voltak Lars Ulrichkal, aki egyszer megkérdezte tőle,…..
Metallica – Beyond Magnetic (Universal) A Metallica azon kevés zenekarok közé tartozik, amelyek még képesek komoly vitákat gerjeszteni. Pró és kontra indulatos érvek hangoznak el egy-egy albumuk megjelenésekor, legutoljára ugyebár a Lou Reeddel közösen készített Lulu után.…..
ztskyline 2012.02.10 01:25:19
@Dr. Schwanzkopf Rudolf: Maximalisan egyetertek! Az, hogy hanyan vesznek meg egy adott lemezt lofaszt sem tukroz. Akkor ilyen alapon Britney Spears is qrva jo "zenet" csinal, mert sok lemezt elad. De, hogy 0351 a Metallica-t egy lapon emlegeti a Black Sabbath-tal vagy a Led Zeppelin-nel, nos basszatok meg ez egyszeruen R O H E J !
Egy bluegrass-zenekar koncertje közben madár szállt (2:30 körül) a gitáros-énekes csávó hangszerére, aki ettől nem borult ki, kapott tolulást, esetleg próbálta agyonverni a szerencsétlent, hanem cseppet sem zavartatta magát, és tovább énekelt, miközben az előadást hallgató…..
ztskyline 2012.01.24 01:09:26
@w300i: 1. sixx hozzaszolasa is jogos mert igen, a focistak tulnyomo resze ha olyan messze lakna mint amekkora sotet buta szamar, akkor sosem erne haza. A kritika nem a labdarugasnak, mint sportnak szolt, hanem az azt muvelo jatekosok tulnyomo reszenek.
2. a fentiek alapjan nyugodtan lehet altalanositani. Itt ez a nev: sixx. w300i, gepeld be ezt a nevet nagy s-sel, illetve ele meg ird azt szokozzel, hogy Nikki. OK, gondolom nem megy, segitek: Nikki Sixx a megoldas. Majd jo erosen tapadj a Wikipediara - sajat fejedbol ugysem megy - es onnan megtudod, hogy sixx vajon honnan szedhette a "nickname"-et. Szerintem jobb, mint amikor valaki egy elbaszott mobiltelefon tipusjelzeset valasztja maganak.
3. ez itt egy forum, negativ velemenyeket eppugy lehet irni mint pozitivat, a kettovel egyutt kerek a vilag.
4. ja, erre mar megkaptad a valaszt
ztskyline 2012.01.24 12:44:03
@sivataghangja: I would rather call cynism, probably.
A szombat esti bulival véget ért a Metallica San Francisco-i koncertsorozata, amivel szűk körben ünnepelték a harmincadik születésnapjukat. Ajándékként minden egyes fellépés után kiadtak egy eddig nem hallott dalt, amik a Death Magnetic nagylemez idején készültek, és…..
ztskyline 2011.12.13 01:08:40
@fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout: Tolem aztan akarki akkor es ott szarozhatja le a WS-t, amikor es ahol csak akarja!:) Ha a velemenye negativ es le akarja irni tegye nyugodtan, ezt nevezzuk szolasszabadsagnak. De felhaborodott es sertett hangvetelu viszontreagalast nem irnek - mivel ahogy fentebb emlitettem - a negativ velemeny is velemeny. De, hogy ne bantsak meg tobb verbeforgo szemu Metallica fanatikust, akkor ahelyett a borzasztoan serto, rendkivul alpari szo helyett azt mondom, hogy SZERINTEM a Metallica munkassaga - a korai albumaikat leszamitva - tulertekelt. Remelem akkor most szalonkepes voltam.............
ztskyline 2011.12.14 01:32:30
@fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout: Masfelol - csak erdeklodes szintjen - mit tudsz Te a Warrior Soul "eletmurol" (micsoda egy elnevezes)? Felvilagositanal engem is, mintha 6 eves gyerek lennek, please?
Ha nem lett volna az a sok nyűglődés a kiszivárgott információkkal és elszólásokkal, akkor sokkal nagyobb hatása lenne annak az most már hivatalos hírnek, hogy 2012-ben ismét összeáll az eredeti Black Sabbath, azaz Ozzy Osbourne énekes, Tony Iommi gitáros, Geezer Butler…..
Csütörtökön kezdődik a Városligeti Műjégpályán a második Monster Energy Fridge Fesztivál, aminek az egyik leginkább várt, minden buli jolly joker fellépője Scooter lesz, rögtön a nyitónapon. Telefonon értük utol a német zenekar alapító-dalszerzőjét, Rick J. Jordant, aki…..
Először a szabadságát töltő sixx kollégának tűnt fől a termetes változás az alábbi videón, de pénteken már a Stereogum is posztolt a sárga esőkabátos Guns N' Roses-énekesről...
Megbízható forrásból származó, de még meg nem erősített hírek szerint újjáalakul a Corrosion Of Conformity, de sem Pepper Keenan gitáros-énekes, sem Karl Angell énekes nem vesz rész az akcióban, ami azt jelenti, hogy az 1985-ös Animosity album három tagja, Mike Dean…..
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
Tommy T-Bone Lee a Mötley Crüe azon tagja, akiről még az is hallott, aki nem tudja megkülönböztetni a glam-metált a grindcore-tól, hiszen alaposan megkúrta Pamela Andersont, és erről még videófelvétel sem átalott készíteni. Ez az igazi rakenroll, mondhatnánk, de hálistennek a…..
The Dark Riff… Ilyen címmel jönne ki a tervek szerint a Trouble új lemeze, ami az első lesz Kory Clarke énekével. A volt Warrior Soul-énekes amúgy elég izgatott az új cucc miatt, ami szerinte egy klasszikus doom lemez lesz. Rick Wartell gitáros szerint is, ha egy szóval kellene…..
A világ legjobb ritmusszekciója és második legviccesebb énekese tegnap este bebiznyította a kétkedőknek, hogy igazán dögös rakenrollt csak ötven év felett lehet és érdemes játszani. Az AC/DC iszonyú hangos koncertet adott a Papp László Sportarénában. Ha valaki a 18 évesen…..
ztskyline 2009.03.26 23:57:54
@netmax: Csak egyetérteni tudok netmax-szel, tényleg nem egymás ganajozására kéne használni ezt az oldalt. Most én sem láttam Őket, csak '91-ben a Népstadionban, de némi kárpótlásom lesz remélem jún. 26.-án a Wembley-ben Londonban. Jegy már van rá, a hangulatot Angusékon kívül meg remélem - az állóhelyeket is beleszámítva - 105 000 üvöltő ember fogja biztosítani.

Én 35 éves régisulis pofa vagyok, akinek eddig a pálmát Ozzy vitte el Prágában a Sazka Arena-ban 2007. jún. 26.-án a neki nyitó Zakk Wylde - féle Black Label Society-vel. Lehet most akár anyázni, de számomra eddig az az Ozzy koncert volt a KONCERT! Ő legalább olyan profi mint Angusék, Zakk Wylde-ot pedig egy este látni kétszer is színpadra lépni maga volt a Mennyország!

Üdvözlettel és Tisztelettel:
Kory