Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alice.psd

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lanvin tavaszi kampányát Rajzák Kinga és Iselin Steiro népszerűsítik egy retró berendezésű szobában, Steven Meisel fotóin.De vajon mi a témája a képeknek? Ilyen furcsa módon buliznak? Esetleg catfight? Hmmm... nem tudok rájönni - mindenesetre Kingának örülök. ..
Fiataloknak, gazdag punkoknak, deszkásoknak, bohókás lányoknak, fiúknak és mindenkinek, aki szereti... John Galliano 20 fotóból álló tavaszi divatkampánya Jacquelyn Jablonskival és Francisco Lachowskival. Egyszerű, mégis mókás képek zseniális összeállításokkal.LÁJK :) ..
A Calliope tavaszi kollekcióját Masha Novoselova és Tobias Sørensen próbálják megszerettetni velünk. A fotókat Peter Gehrke készítette. Nem túl izgi... ezer és egy ugyanilyen kampányt láttunk már - és bár én kedvelem az ilyen forró nyarat idéző, nyugalmat sugárzó képeket -…..
alice.psd 2010.12.28 20:17:48
Egy lelkes, hazaszerető olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy szerinte a Westend City Center bevásárlóközpont tavasszal feltűnt és azóta rendszeresen fel-felbukkanó – jelenleg épp karácsonyi vásárlásra buzdító – szpotjai igencsak emlékeztetnek egy texasi…..
A hétvégén Zsuzsi maminál voltam. Nagyon sok programmal készültek Tóni papival. Voltunk a kedvenc játszóházamban a Béku várban is. Szombaton pedig szomszédoltunk egyet. Ott lakik a Petra, akivel nagyon jókat szoktunk játszani, amikor ott vagyok. Most pillangónak öltöztünk…..
alice.psd 2010.09.25 16:05:06
Megtetszett ez a Natur Aqua plakát. Ritkán van ilyen, de ez nagyon megtetszett, pedig nem rajongok a Coca Cola-ért, mint cégért, sem a termékeikért. De ez a plakát annyira egyszerű, kreatív, elragadó és csattanós, hogy még dejavu érzésem is támadt tőle. Olyannyira, hogy…..
SzigorIgor szezonális szórakozás 2009.12.27 23:23:00
Mivel most nincs nagyon hó, a SzigorIgor virtuálisan dobálja egymásra a hógolyókat!(ez a fantasztikus dolog a Deepy műve)..
alice.psd 2010.01.29 18:46:43
Reklám a javából Ne nyalakodj! 2010.01.28 19:29:00
Kérjük az ablakokat nem nyalogatni!Nem tudom milyen előélete lehet ennek a kirakatnak, és hogy miért tapadtak rá eddig véletlenszerűen nyelvek, ami a tiltás kiírásához vezetett. De láthatóan nem veszik túl komolyan, mert az E betűt már le is nyalták azóta :)..
Amiről furcsamód senki sem beszél. Persze, az is fontos, hogy jön a Scooter a BME gólyabálra. Ennek ellenére tegnap volt 25 éve, hogy elhunyt az egyik legnagyobb magyar zenész, Máté Péter. Emlékezzünk rá a legjobb Máté Péter dallal EVÖR: Na helló, itt nosferato! Miután az…..
Óriásplakátokon követel azonnali választást... öö, nem tudni, kicsoda, de az biztos, hogy jó sok pénze/közterületi cégnél dolgozó barátja van, mert három utcánként látunk egy ilyet.Az SZDSZ megdöbbentő "Orbán Viktor hallgat, szakértői kormány kell" plakátja…..
B-oldal Krakózia kedvenc zenésze 2009.04.15 07:59:00
Közös küldetésem volt Tom Hanksszel, erre idén kellett rájöjjek. Nem ciki nem tudni valamit, pláne, ha nem ez a jellemző – így esett, hogy 23 éves koromig azt hittem, az étel neve „reszelt” máj, kicsit tovább tartotta bennem magát az a hit, hogy a szerencsétlen…..
alice.psd 2009.04.17 20:15:06
B-oldal Ajjajjaj Quimby dal 2009.03.26 13:00:00
Ajjajjaj, végre itt az új Quimby varázszene. Még a zenekar honlapja is Ajjajjajba öltözött. Az új Quimby maxi+ holnap már a gödöllői koncerten kapható is, mondjuk ajjajjaj, mert a koncertre jegy már nem. Semmi baj, mert az Ajjajjaj a Quimby webshop-ból (és a Tom-Tom Records…..