Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tárnics

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fárasztóan bonyolult kritika helyett röviden összefoglalom, hogy miért érdemes megnézni a Lear királyt a Nemzetiben. Kulka játssza a főszerepet, és róla is elmondható, hogy nem tud hibázni. Legutóbbi nagy Shakespeare alakítása a III. Richárd volt, amivel meg is nyerte e…..
tárnics 2010.06.16 10:26:02
@gardenia: Szia! Megnyugtatott ez a pár sor...nincs velem semmi baj!Normális vagyok! Én is ezeket gondoltam és ilyesmi vélekedéssel jöttem ki a darab közben, mert nem tudtam elviselni, hogy hülyének néznek...!
 Igazából lehet, de csak akkor, ha húst is eszünk. A nyersdiéta legelhivatottabb követői persze csak zöldséget-gyümölcsöt esznek, de ha belepillant az ember egy netes közösségbe, ahol ezek a legelhivatottabbak őrjöngenek, kiderül, hogy az egész csalás. Például az egyik…..
A Homárt alapvetően kicsit sem izgatja, hogy egy termék honnan származik, de büdös brazil zselatinnal sosem találkoztunk, Benke Laci bácsit pedig annyira kedveljük, mint a gyökérkezelést, ezért őszinte érdeklődéssel olvastuk Balember levelét. Tekintettel arra, hogy Laci bácsi…..
tárnics 2009.06.03 17:53:42
A Zugügyvéd teljesen elképedt egy ma – másodszorra meghozott – elsőfokú ítéleten, aminek nyilvánvaló célja az újságíró megleckéztetése volt. Az esetet egyelőre név nélkül tesszük közzé, mivel az ügy nincs lezárva.  Egy vélemény cikkben a vádlott azt…..
Bizonyára nem én vagyok az egyedüli ebben az országban, akinek tele van a töke a hazai politizálással. Nem tudnám kire leadni a szavazatomat, mert úgy látom, hogy csak a kevésbé rosszat lehet választani. Valami ilyesmi ok miatt indulhatott el a Fehér kocka mozgalom is. Honlapjukon az…..
Tudtad? Kreativitás elmélet! 6. 2009.05.22 11:56:00
A mostani részben, mit ad Isten, mutatunk egy fotót, egy olyan tárgyról, amelynek nem teljesen egyértelmű a funkciója. Az olvasónak azt a feladatot szánjuk, hogy találjon ki valami frappáns/ötletes/poénos funkciót az adott eszköznek, és ossza meg velünk komment formájában. Nem…..
Áprilisban 18 ezerrel nőtt az internetezésre használt SIM-kártyák száma, de az 566 ezer aktív mobilinternetes előfizetésből csupán 476 ezret használtak az elmúlt három hónapban. Az összes felhasználó áprilisban 743 ezer gigabyte adatforgalmat bonyolított, tehát a márciusi…..
Tibivel nem hittük volna, hogy ilyen hamar megtaláljuk az elveinkkel szimpatizáló kemény magot, ezúton is köszönjük, hogy olvastok!Ugyanakkor elég sokan vetettetek fel kérdéseket és szóltatok be, például:  Csúszkálunk a rossz ízlés, a tahóság és a modorosság között. //…..
tárnics 2009.05.16 01:59:21
@pixelatedbear: erölködünk-erölködünk.....na ja