Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belabenyo

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Warner hét számjegyű összeget perkált le az újonc Graham Moore-nak, aki a híres brit matematikusról, Alan Turingről írt forgatókönyvet. Leonardo DiCapriot érdekelné a főszerep, Ron Howard szívesen beleülne a rendezői székbe, de a színész és a direktor mostanában eléggé…..
belabenyo 2011.10.12 12:33:59
A sok eső alámosott rengeteg utat az utóbbi időkben, tegnap épp Buda déli részén alakult ki egy zivatart követően kisebb fajta árvíz, meg beszakadt a mellesleg nem túl régi M6-os leállósávja is a múltkori M1-es balhé után. A víz meg csak jön, Pesten sem jobb a helyzet, …..
Az RTL Klub a szerdai Fókuszban árulta el, hogy Nagy Feró lesz az ősszel induló tehetségkutató egyik zsűritagja és mentora. Feró azt ígérte, hogy verekedni is hajlandó lesz azért, ha az ő művészeit megbántják, na meg azt is, hogy nagyon fogja szeretni őket, főleg, ha a maximumot…..
Ez a videó nagyon sok kérdést felvet a japánokkal kapcsolatban. De egyszerűen sokkos állapotba kerültem a videótól és nem tudom megválaszolni ezeket a kérdéseket. Ezt az élményt ismét Trashfan nevű olvasónknak köszönhetjük!    ..
Szamárpad Nem olvasunk! 2010.03.03 13:00:00
A magyarok 60 százaléka egyetlen könyvet sem olvas el egy év alatt. Meglepő adat, még akkor is, ha a digitális nemzedék fejlődésével kapcsolatban oly sokszor emlegetett vízió a nyomatott termékek fokozatos leépítése. Ami persze nem egyenértékű az olvasás eltűnésével, de…..
A Neo FM már elkezdte felkészíteni a hallgatókat a változásra, hogy november 19-én ne minden betelefonáló azt kérdezze, hogy miért nem játszottak már két órája az Eye of the Tigert. A Kreatívhoz eljuttatott játszási lista alapján a Neo FM inkább a Petőfit utánozná, de 15-20…..
Másodjára is útjára indítja az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutatóját, amiben akár egy fésűre applikált selyempapír fújásával is befuthat az ember, ha jól csinálja. A zsűri megújult, a versenyzők között biztos lesznek tehetségesek és nagyon idétlenek is,…..
belabenyo 2009.10.11 00:58:52
@sixx: zsír, nem vártam meg a végét a dololgnak, mert én a Tillától erősen fájok.

Hogy necsak off legyek:
Belenéztem a CsSzbe és nem ragadtatott el ez sem, ínséges szombat estékre marad a konzerv firefly meg az SGU
A CW idei második újonca olyat robbantott a nézettségi listákon, hogy a fal adta a másikat, hiszen közel ötmillió nézőjével csatornacsúcsot állított fel: soha ennyien még nem voltak kíváncsiak egyetlen sorozatpremierre sem a The WB és a UPN házasságából született csatornán,…..
Ez egy baszottnagy klasszikus, annak is érdemes megnézni aki nem tud németül. Amikor először láttam fél óráig visítottam a röhögéstől... szóval erősen javallott :D ..
belabenyo 2009.07.27 18:49:45
Modorosblog Hazaáruló! 2009.07.26 17:31:00
-Na apafej, láttad a meccset? Most aztán nagyon elegánsan visszavágtak az újpestiek a román szurkolóknak, komolyan mondom, megint szégyellem, hogy magyar vagyok. Ott volt a lehetőség aranytálcán, hogy bebizonyítsuk szellemi és kulturális fölényünket, ne ereszkedjünk le 1-2 hülye…..
Katasztrófa. Talán ettől többet írni fölösleges is lenne Micheal Bay lassan trilógiává bővülő „Alakváltóinak” második fejezetéről. Persze mit is várnánk egy folytatástól, mit is várnánk Bay-től. Egyértelmű, hogy nem mélyenszántó filmélmény miatt ülünk be…..
Idén nem lesz a Sziget 0. napján Magyar Dal Napja. (Aminek örülünk, mert már tavaly is iszonyú hakniízű volt.) De mint kiderült, hogy a magyar könnyűzene "sanyarú" helyzeténél akad még sanyarúbb "ügy", úgyhogy idén más csomagolást kap a hakninap a…..
Ma kezdődik a köztévé új moziajánlós műsora, a Több, mint Mozi (18:55 m1), de nem lepődnék meg, ha ez vasárnap este már nem sok embert érdekelne. Utóbbiaknak ajánlom a Szellemirtókat (19:45 AXN), ami a nyolcvanas évek összes „betegségét” magán hordozza, és minél…..
belabenyo 2009.06.14 19:16:36
@Bejgli: Aki lemaradt annak Randal elmeséli (www.youtube.com/watch?v=b0sc-gS9AqM) miről szól a trilógia :D
tvblog Dél-Amerika visszavág? 2009.05.18 16:05:00
Valld be, a szíved mélyén te is odavagy a szappanért. Azt hittem, hogy csak egyszeri poén lesz, de úgy tűnik, elindult egy fajta mini reneszánsz a latin sorozatok, (telenovellák, nevezzük, aminek akarjuk őket) között. Hogy ez most jó nekünk vagy sem, azt nem tudom, de a ludas…..