Regisztráció Blogot indítok
Adatok
psmith a SAP

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!A blogot olvasva én is elkezdtem nosztalgiázni. Eszembe jutott egy történet még fiatal koromból. :) Megcsalás, nem megcsalás fene tudja. Inkább fiatalkori kalandozás. Anno 23 évesen elég sokat jártam bulizni. Ilyen bulik alkalmával ismertem meg Annát, Beát és Cili-t.…..
psmith a SAP 2009.06.26 02:00:03
@Elveszett Angyal, aki Vicinális Dugóhúzót keres:
drágám, nem mintha a te kommentednek nem lenne helye a modoroson. A szakítóson levő összes viccesnek gondolt nicknévvel együtt.

Posztíró,

a 24 óra alatti minél több lánnyal dugást mi is csináltuk. Érdekes hogy a 3/24 nindig összejött, több viszont soha. :(
bodoky Az ártatlanok kora 2009.06.21 19:22:00
Hogy a bánatban vezethet Kocsis István állami vagy önkormányzati vállalatot, amíg a folyamatban lévő ügyekben nem tisztázta magát? ..
psmith a SAP 2009.06.22 11:06:48
@Link Elek: Jobbik? Na ne röhögtess, nagyobb bűnözők vannak benne mint a többi pártban.

Vagy ha nem is nagyobbak, ugyanolyanok...
psmith a SAP 2009.06.22 14:47:16
@is: Hiába lenne ilyen róka fogta csuka parlament, semmit nem érne.
Ezek most is együtt lopnak, ezután is együtt fognak. @viragimado: -nak igaza van, itt minden hülye azt hiszi, mondja, csak a másik oldal lop, a mieink becsületesek vagy ha loptak is az már régen volt és nem számít.

Nem számít egy faszt, aki egyszer lopott, lopni fog mindig ha lehetősége lesz rá.
Nekem mikor volt a barátommal egy kis mosolyszünet,majdnem belekomolyodtam egy idősebb pasival egy kapcsolatban.... Felmentem hozzá Pestre randiztunk, elvitt vacsorázni és egyre kényelmetlenebbül éreztem magam... Pláne mikor meg láttam, hogy egy saláta is 10ezer ft az adott helyen..Jót…..
Következzen egy összefoglaló olvasónktól egy kiskereskedelmi cégről, ahol a vezetők luxus autókat kapnak, a munkavállalók viszont a WC papírral is kénytelenek spórolni. Szeretnék pár kedves történetet megosztani Magyarország legnagyobb kiskereskedelmi cégéről. Mielőtt bárki…..
psmith a SAP 2009.06.01 13:04:17
@Droli: olvastam régen a hiper blogodat, de szakmabeli szemmel nézve ordító hülyeségek vannak benne, ezért le is szoktam róla. :(
Orbán Viktor nem hülye, valószínűleg pontosan tudja, hogy mi az az off-shore. Orbán Viktor nem tájékozatlan, tehát valószínűleg azt is pontosan tudja (hacsak a gonosz tanácsadói át nem akarták verni), hogy Simor Andrásnak milyen cége van és milyen nincs.Orbán Viktor torkig van…..
Bocsánat, hogy ilyen későn kerül ki az aktuális poszt, de eddig nem voltam gép közelben. Nem is szaporítom tovább a szzót, következzen Lakle levele. Kedves Munkahelyi Terror olvasók! Én nem a történetemet szeretném megosztani, hanem a tanácsotokat várom. Pályakezdő vagyok,…..
psmith a SAP 2009.05.21 15:58:06
@Anina81: te sem ültél még török börtönben, ha szerinted ez a helyes viselkedés.

Félve kérdezem: láttál-e már falon pókot, esetleg fűben nyuszit?
psmith a SAP 2009.05.21 16:16:07
@Anina81:
Nem értetted meg hozzászólásom rejtett értelmét. Ahogy gondolom a multinál feltett kérdések is faszságoknak tűntek neked, nem értetted mélyebb értelmüket.

www.candycandy.hu/pictures/partners/dailybest.swf
Lusta vagyok és kényelmes, főként ezért járok autóval. A VRaptor által is dokumentált helyzetek azonban már engem is bosszantanak, egyszerűen nem hiszem el, hogy olyan marha fárasztó néhánytíz métert sétálni egy szabályos parkolóhelytől a boltig... Egyszer már megjelent egy…..
psmith a SAP 2009.05.19 22:40:17
@lófő/no bagó:
nekem meg attól van tele a tököm, ha valaki nem bírja azt a redva "n" betűt kibaszni a szó végére.
Prágába', azt a tahó mindenit...
Az alábbi levél igen elgondolkodtató. Ha egyszer boldog a kapcsolat és a pozitív irányba halad, elmondjuk e a párunknak , hogy egyszer félreléptünk. Sziasztok! 3 éve éltünk együtt boldogan a barátommal, amikor ez az eset megtörtént velem, Annyit kell rólam tudni, hogy egy…..
psmith a SAP 2009.05.13 16:08:34
@WT: "2:1 az esélyed, hogy ebből valami probléma lesz."

"2:1 az esélyed, hogy ebből valami probléma lesz."
Miért is? Mert egy buta nő? Maradjunk annyiban, nagyon ritkán derülnek ki az ilyen dolgok. Csak akkor ha valamelyik elkövetőnek érdekében áll elkotyognia magát.

40 évesen láttam már pár dolgot, kb. annyiszor kezdeményeztem én, mint a nők (feleségek). Sőt, esküszöm volt olyan feleség aki sportot csinált belőle.
Ezúttal Vácra mentem kárparkozni, itt, az Inter Autóház Vácnál még válogathattam is a márkák között. Nem tudom, hogy véletlen-e, avagy a Totalcart üldözi-e a neve, de szinte kizárólag totálkáros kocsikat mutattak. Az udvaron megnéztünk úgy négy tékás autót, ebből…..
psmith a SAP 2009.05.09 18:29:10
@isti77: tökéletesen egyetértek veled.
Valóban ez lehetett a legvalószínűbb. Sőt a Fordos nemhogy vétlen lehet, hanem az ő gyors helyzetfelismerésének köszönhető, hogy az előző és a szembejövő nem csattant és lett nagyobb baj. Ha a Kalos is betartotta volna a követési távolságot a vészfékezésre sem ütközik. Főleg, hogy neki látnia kellett a szembejövő közelségét.
  Újabb két autópálya-szakasz épül Horvátországban: az A12-es 86 kilométer hosszú lesz, s 45 milliárd forintnak megfelelő kunából épül, ez körülbelül 0,5 milliárd forint kilométerenként. Igaz, egy 23 kilométeres szakasz már létezik gyorsforgalmi útként, amit csak…..
psmith a SAP 2009.04.29 11:46:44
@szutyi: vazze, ki a farkam vezette az összes autópályát pestre? Talán a debreceniek?
psmith a SAP 2009.04.29 12:22:24
@szutyi: azt azért ne felejtsd el, ez az út köti össze Magyarország 2-3. két legnagyobb városát.
Tudom egyik sem pest, tehát a te fogalmaid szerint felesleges oda út, az a lényeg, hogy a pesti eljusson bécsbe, a balatonhoz, meg a horvát tengerpartra, oszt jól van.


Abban viszont igazad van, az M0-al kellett volna kezdeni, a fene se akar bemenni a fővárosba, ha nem muszáj. Pedig muszáj, mert pest olyan mint Róma: minden út oda vezet.


Akinek nincs pénze az ne urizáljon. Egyelőre akár albán tipusu pálya is jó lett volna. (leállósáv nélkül, a csomópontoknál körforgalommal megszakítva) Nagyságrendileg előrébb tartanánk.
Norinda a bő egy héttel ezelőtti autópályán végig belső sávban menős, ámde a világ minden kincséért sem jobbra tartós posztunk után gondolt egyet és megírta egy hasonló élményét, csak éppen a másik szemszögből. Neki viszont legalább volt egy többé-kevésbé elfogadható…..
psmith a SAP 2009.04.29 11:06:19
@newtehen: azért ne éld bele magad. Nem biztos, hogy annyira buta, hogy bevegye: azért ilyen kicsi és puha, hogy ne fájjon.
:)))
Munkahelyi (T)error Pontrendszer 2009.03.29 01:31:15
Kérlek Erynnis válaszolj, amint módodban áll.Üdv!Nagyon megörültem amikor megtaláltam az oldalt és a lehetőséget hogy valaki tudna nekem segíteni, előre is köszönöm a választ!Nos egy vidéki 21 éves lány vagyok és tavaj juliusban pályakezdőként sikerült elhelyezkednem egy…..