Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egon Bondy

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A saját titkos receptje szerint készíti a klipes rotációt, elsősorban szórakoztatni akar, de felfedez és megmutat is új zenéket, és nem szereti, ha a szakma nyavalyog a folyamatosan változó szintér miatt. Mindezt László G. Gerzson, a Music Channel zenei és programigazgatója nyilatkozta nekünk…..
A Heti dörgés Villám Gézával egy olyan műsor, amire egyrészt nagy szükség van itthon, másrészt meg sokkal nagyobb falat, mint amilyennek látszik. Mert ugye mi a pöcs lenne nehéz abban, hogy ül egy pali egy asztal mögött, és vicceseket mond? Leteszel elé két-három kamerát, a feje mellé betolsz vicces…..
Egon Bondy 2019.02.26 11:33:18
@scsaba1: én úgy hallottam, hogy az újra létrehozandó eséjügyi minisztérium sanszosabb.
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
Egon Bondy 2019.01.14 09:35:47
@FCUK5: figyusz priviben küldenél kontaktot, mert én is szívesen csinálnám az a melót, amit te. Köszi!
Ausztrália több szempontból is a világ egyik legsokszínűbb országa. Lenyűgöző természete és állatvilága, hatalmas mérete mellett rengeteg érdekesség is kapcsolódik hozzá, amit talán eddig nem tudtál. Az országban 1991 óta nem volt gazdasági visszaesés, még a 2008-as világválság idején sem…..
Csárdi Antal (LMP) meglepetésszerű győzelmet aratott áprilisban Hollik István (Fidesz-KDNP) felett. Míg a politikus legelkötelezettebb híve volt annak, hogy az LMP ne járassa le magát a balliberális pártokkal való választási együttműködéssel, mégis ironikus módon pártjában egyedüli haszonélvezője…..
Egon Bondy 2018.07.24 16:49:25
@Antlfinger Edvárd: Azabaj, hogy elfogult vagy és beleloopoltad magad abszurdisztánba. Csárdi azért nyert, mert nem volt kire másra szavazni, csak a Fideszre, vagy a Jobbikra, de ez utóbbi a belvárosban viccesen nem opció.
Gy. Németh, Bauer, Niedermüller azért nem nyert, mert nem lépett vissza az LMP részéről. A tények és a számok makacsok:
1. Dr. Simicskó István: 42.16%, Gy. Németh Erzsébet 40.53%, Kreitler-Sas Máté 6.1%
2. Gulyás Gergely 42.71%, Bauer Tamás 39.03%, Hajdu Mária 6.98%
3. Varga Mihály 41.82%, Niedermüller Péter 37.14%, Ungár Péter 10.1%.

Ha Juhász és Naszályi nem lép vissza ego túlcsordulás miatt, akkor kapnak 5-5%-ot és Csárdi a második legerősebb.
Ja és megsúgom: Kreitler-Sas, Hajdu és Ungár ha visszalép nincs 2/3-ad. És 2018-ban csak ennyi lett volna a reális cél. Arra kérlek, hogyha tények és adatok hiányában megint valami ideológiában párolt baromságot írnál, inkább ne tedd, mert annyira fel fogom baszni magam, mint április 8-án és az egyikünknek sem lesz jó.
A rezsim nemcsak kezd emlékeztetni a kádárizmusra, de kezdi reprodukálni is annak számos jegyét: állampártiság, zárványszabadságok, "aki nincs ellenünk, az velünk van", erős orosz jelenlét, nacionalizmus, még néhány. Ezek még eltérő hangsúllyal szerepelnek, mint akkor, ami nem csoda, tekintve, hogy…..
1900. Szokatlan kéménykialakítású (talán a felsővezeték védelme miatt?) gőz- és egy kis méretű elektromos mozdony egy orosz bányában, Orosz Birodalom  ..
Tisztelt RTL Klub! Ebben az esetben meg kell jegyeznem, hogy a megszólítás pusztán udvariassági fordulat. Az RTL és társcégei nem érdemesek sem tiszteletre, de még arra sem, hogy többként tekintsünk rájuk, mint amik: erkölcstelen és etikátlan, népbutító bűnszervezetek ezek, a vezetőik pedig a…..
Egon Bondy 2017.05.09 11:36:04
@ngjbp: és képzeld el ebben a posztmodern és post-truth korszakban az is simán belefér, hogy ezzel a cikkel nyomod a promóciót az új mónika sónak az rtl megbízásából (nyilván feketén kapod a pénzt), miközben valakivel, valamikor és valahol a média végbelében pontosan így történnek a dolgok, ahogy leírtad, vagy összeszerkesztetted.
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
Három hónapot dolgoztam a vs.hu-nál. Életem egyik legjobb élménye volt - mind szakmailag, mind emberileg. Egy lap, ahol nem a gecizésről és a másik lejáratásáról kellett írni, ahol nem volt elvárás a szakmaiatlan ócsárolás, ahol nem egymás hátát veregetve, bajtársias nevetgélésből nőtte ki magát a…..
Egon Bondy 2016.04.26 09:00:37
@luis5: de ezek a lapok nem fájnak a költségvetésnek és még nagymamádnak is marad gyógyszerre a TB kasszában, mert a piacról élnek. ha fogod egyáltalán 2016-ban mi a piaci működés. persze, ha nem, akkor sem a te hibád ebben a <p><a href="https://en.wikipedia.org/wiki/Crony_capitalism">haveri kapitalizmusban</a></p>.
Egon Bondy 2016.04.26 09:56:35
@Muzsikok közt: akkor neked az online media működése elégé ki lett maradva-e? legyen a te mestered a google ennek az elmúl 20 évnek a feldolgozásában. sok sikert! :)
Egon Bondy 2016.04.26 12:57:33
@Muzsikok közt:
Hogy ki fizeti a cehhet, az technikai kérdés, ha van kereslet-kínálat, akkor a piac, a fogyasztók/hirdetők döntenek.

1 az online médiát is fizeti az olvasó pl. nytimes.com, es.hu.
2 van reklám és pr mentes tartalom is, amiben elég nagy a verseny. talán ezért nem megy egyik kormánymédia sem (888.hu pl), mert az a világ amiről ők írnak nagyon kevés ember érzékcsalódásával esik egybe.
3 te leszűkíted az (online) média lehetőségeit EU-s támogatásból (nem rentábilis és nem életképes), vagy pártérdekből (nem rentábilis és nem életképes) működő formákra, pedig léteznek piaci alapon működők (bulvár, multi és független [nem kormányzati]), léteznek nonprofitok (tilos rádió) . Nyilván ezek nem úgy kezdik a működést, mint a vs.hu, hogy pl. mindenki MacBook Pro laptoppal indul és egyetlen hirdetés sincs az oldalukon (Szily is szétírta a klaviatúrát a saját Macjéből a hasonlóan szponzorált cink.hu-n). Persze a mostani kora harmincasok úgy gondolják, hogy a piac ilyen, a jó dolgok járnak nekik egy kezdő vállalkozásban is, minek kérdezzem, hogy mibűl,mert menők vagyunk, a főnök mondta, sok pályázatot nyerünk. :) ha-ha-ha-ha!
coub.com/view/c3xvt
Többszöri megtekintés után is nagyon-nagyon nehéz elhinni, hogy nem egy viccvideó, hanem egy profi tévéstáb országosan sugárzott híradójában játszódtak le a következő képsorok.  Többen állítják, hogy a TV2 esti hírműsorában megtörtént minden idők Gálvölgyi-show-díjas bakija: Andy Vajna állami…..
Az 1980-as évek legelején egy új szakaszba lépett a hidegháború. Az 1962-es kubai rakétaválság után ekkor ismét megnőtt a feszültség a két nagyhatalom, az Egyesült Államok és a Szovjetunió között. Eközben valahol Európa közepén néhány szegedi srác a húrok közé csapott és felcsendült egy dal, melynek…..
Egon Bondy 2016.03.12 14:06:47
@ledo76: gondolom nem történelemből nyomod a PhD-t ;)
Egon Bondy 2016.03.12 15:52:19
@ledo76:
Persze.
Írod: "A CPG a körülöttük történt felhajtás miatt lett ismert. Annyira gyengék voltak minden szempontból, hogy egy értelmes hatalom nem is foglalkozott volna velük."
A Cpg önmagától lett híres és veszélyes a hatalomra. Az Erdős Péter szám miatt lettek országosan híresek, ami a Belügyet és a Pártapparátust nem számolva pár száz embert - művészek,értelmiségiek, ellenzékiek és zenészek - jelent. A számok szövegei minőségükben a Spions-szal vetekednek, a zene pedig azért izgalmas, mert erős hatással van rá a balkáni zene és a nem rock and roll alapú punk, pl. Pekinška Patka. Magyarország egyik legfontosabb punk zenekara, akit Komócsin Zoltán aka "Pol Pot", Csongrád megye párttitkára kergetett fel Budapestre, ahol tovább "fertőzött". A punk nem a magozott cseresznye.

"Ebből látszott, hogy milyen ostobák vezették akkor is az országot, sokkal durvább szövegű együtteseket, akik "jól" csomagolták a mondanivalót átengedtek a cenzúrán, őket meg leültették."
A vidéki, nem hoch értelmiségi közegből érkező Cpg-től azért parázott joggal be a buta hatalom, mert érezte, hogy az övéik közül is (munkásosztály) büdös a rendszer. A jól csomagolt mondanivalót nem értem, az egész teljes magyar underground a tűrt, tiltott kategóriába tartozott és pár száz arcot mozgatott, meg a teljes III/III-at. A budapestiekkel a hatalom nem tudott mit kezdeni akkor már. A Cpg-t, akik nem tartoztak senkihez, könnyebben tudták kicsinálni, mondjuk a tagok le is szarták.

"Persze azért volt logika is a nagyobb kalibereket "legfeljebb" megpróbáltak ellehetetleníteni, de a 60-as vége óta tudatos politikai irány volt, hogy a nép ki tudja ereszteni a gőzt (ne legyen megint 56), de azért ott volt a figyelmeztetés, hogy nem lehet mindent."

A Cpg, vagy a Beatrice nem a Piramis, Karthágó és Korál kategória, ahol a tagok be voltak szervezve. És nem is a Hofi Géza, Fradika és Tollasbál szinten segítették elő a ventilációt. Sőt! Beleszartak a szocializmus ventilátorába.
Egon Bondy 2016.03.12 15:55:15
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Lánczi Tamás ugyan írásában (A kijózanodás ideje, Mozgástér blog) azt helyesen állapította meg, hogy a bevándorló-áradat kezelése miatt érdemtelenül érik nyugati támadások a magyar kormányt, azonban a szerzőnek az önigazoló sértődöttség helyett inkább a probléma…..
Egon Bondy 2015.09.15 22:21:41
Nem véletlenül volt Kötsén Viktornak olyan hangulata, mint aki hatost dobott. Az EU áldását adta mindenre, amire Orbánék készültek, mert nekik sem jutott igazából ennél értelmesebb az eszükbe. A többi cicaharc és porhintés az otthoni választóknak. Szerintem a világpolitika nem demokratikus, hanem kamarillapolitika, a résztvevők megválasztása demokratikus, mert ez a résztvevők érdeke - pedig itt jobb lenne a meritokrácia szerint választani.
Azzal, hogy Orbán elvállalta, hogy ő a fekete seggű, és egyébként is autoriter teknitélyelvű populista, még a felelősséget is levette az EU-ról, mert ők nem fognak egyetlen szír menekültért sem szót emelni, akiket az új magyar törvények automatikus tautológiával fognak visszazsuppolni Szerbiába, majd Romániába, majd Horvátországba stb stb. Sőt. A deal másik fele egészen biztosan az eddig elköltött EU-s pénzek felhasználását firtató vizsgálatok leállítása, a pénzcsapok újbóli megnyitása és egyáltalán Magyarország belső szuverenitásának tiszteletben tartása lesz az EU részéről.
A business tartóssága, a - földrajzi értelemben is - lefelé (délre) taposok, felfelé (észak, észak-nyugat) nyalok egyszerű mechanizmus partnerek általi elviselésétől és a menekültek számának alakulásától függ. Itt elsősorban a déli partnerekre gondolok, meg arra, hogy 1-2 éven belül ugyanez, hogy fog kinézni sok-százezer menekülttel.
Igen a történelem ismétli önmagát, de mégis másképp lesz ugyanaz, Törökország elkötelezett tőkés ország, tagja a NATO-nak és után is még egy sor állam következik inkább európai elköteleződéssel, mint nem. Ha már történelem, akkor Edward Said szavai csengenek a fülemben, hogy a XX. század elején Európa definíciója a kolonializmus volt, tehát sem ebben az értelemben, sem a volt gyarmatbirodalmak állampolgárai (nem akarnak nálunk maradni) szerint sem tartozunk Európához. ;)
Béla megbolondult. Jó, mindig is egy kis troll volt, ha valaki kérdezett tőle valamit, akkor csak odavetett valamit, a tanárok sem nagyon mertek rászólni, mert az alapítványi iskolát tulajdonképpen az apja pénze…..
Egon Bondy 2015.08.05 10:51:11
@jobbdemokrata: blogod posztjainak számából arra következtetek, hogy nem vagy kormányközeli bérblogger, csak egy megtévedt futóbolond, aki egyébként azt sem veszi észre, hogy Viktorék már 1998-2002 között kitörölték a seggüket szakkollégiumuk névadójával Bibó Istvánnal és teljes munkásságával.
(cím forrása: komment a 444 ellenzéki portálon) Orbán megnyeri a menekültkérdést. Ráadásul a hagyományosan ellenzéki online médiák hátszelével. Hogy hogyan? Elég volt annyi, hogy a magyar nyilvánosságban keringeni kezdjenek a calais-i kamionokat feltörő bevándorlókról…..
A konyha ördöge a TV2 állatorvosi lova. Minden benne van, ami egy jól megcsinált, sima főműsoridős, normális nézettséget hozó realityhez kell, az alapötlete nem új, hanem egy többször átgyúrt, kismillió országban (Nagy étteremátalakítás néven többek között nálunk is)…..
Egon Bondy 2015.03.08 19:54:45
@sixx: a paypass reklám (is) kínos, de azzal max. 5000 forintig lehet itthon fizetni, ami a metro áruházban olyan ritka dolog (régebben 5000 forint volt aminimális vásárlás), mint apácakolostorban a fitymacsattogás. a paypass marketingesét rúgnám a ki azért, mert nem ismeri a célcsoportját (az a metróvásárló, aki elfelejtett 5000 ft alatti valamit?! :).
Gordon Ramsay angol műsorában is a takarítás és a külalak állt a középpontban. Mondjuk az étel nem is állhatott: hamburger, fish&chips, roast beef yorkshire puddinggal. Az első részben valamennyire még szó is volt a jobb alapanyagokról, friss dolgok használatáról itt semmi. Az első részben még elhittem, hogy a konyha is megtart valamit a tanultakból, itt egyáltalán nem. Kíváncsi vagyok a 3 részre, ha ott is valami előre nem bejelentett vendégek miatt kell minden összecsapni, akkor félek, hogy ez az elbaszott és elúszott forgatások dramaturgiai mentőöve lesz, csak az már nagyon átlátszó.hu lesz.
A Bors infói szerint a nagy átalakulás közepette a köztévénél elsunnyogták Fábry Sándor új szerződésének aláírását (pedig azt a rongyos 440 milliót csak ki lehetne gazdálkodni az évi 80 milliárdból, ugye), így jelenlegi állás szerint nem lesznek újabb humorbonbonok a…..
Ferrarik, Bentley-k, Lotusok, Porschék, régi és új M-es BMW-k és változatos V8-as izomautók mellett egy szokatlan, alaktalan motorkerékpár is feltűnt az Atlanta elővárosában megrendezett Caffeine and Octane névre keresztelt amerikai Parkoló Parádén. Az előbb említett…..
Egon Bondy 2014.12.19 22:20:28
Szerencs cukorgyárának hűlt helye 1989 októbere a köztársaság kikiáltásával a rendszerváltás legsűrűbb időszaka volt, most 25 éve. De mi volt a rendszerváltás? Mi történt velünk akkor és azóta? Erről kérdeztünk magyar véleményformálókat, publicistákat Velünk élő…..
A Kapos TV két műsorvezetőjének sikerült az az egészen elképesztő bravúr, hogy a sporthírek felkonferálása után pármásodperces humorbombázásba kezdtek, amiben mindkét fél szörnyet halt verbálisan. Az idősebb riporter kezdi a bulit, egy laza dagadtozással, mire a fiatalabbik…..
Két napja van kint a villából, és amikor az RTL Klub ma reggeli műsorba beért, úgy szét volt csúszva, mint aki ezt a 48 órát konkrétan végigitta. Vagy anyagozta, mit lehet tudni. Kommentekben tessék szavazni: pia? drog? mindkettő?   A harmadik perctől indul a móka. ..
Egon Bondy 2014.05.13 09:09:33