Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reggaeculture

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal átlépjük a kaput és Keko vezetésével felfedezhetjük a Zenész Ifjúsági OtthoN leendő termeit és szolgáltatásait.  ..
SOUNDCLASH.BLOG.HU TEAM PROUDLY PRESENTS THE NOTORIUS KILLING MACHINE AND BILLBOARD SOUND FROM OUTTA NEW LOTS BROOKLYN                   NOVEMBER 7 SZOMBAT K2 CLUB, BUDAPEST ÜLLŐI ÚT 51 Metro…..
reggaeculture 2009.09.27 12:05:49
Első virtuális támogatónk, TB üzenetét láthatjátok, az igencsak jól sikerült múlt heti, pécsi Ladánybene27 koncert után. Respekt!   ..
greetz madzar soundclash fanatiks most kurva rendhagyó bejegyzés következik. annyira hogy semmi reggae nem lesz benne.najó lehet hogy mégis.olvasgatok unalmamban az irodában mindent.főleg a szigetről szóló dolgokkal foglalom el magam, másról ilyenkor nem sok minden szól. van egy…..
reggaeculture 2009.09.09 13:45:13
Nos nem bizta múlt héten Londonban beszéltem Chezidek öccsével (ő az angol promotere, háát van mit tanulnia koncertszervezésből) de mondta h venne 5 acres (ez mennyi ha?)földet itt nálunk reggaefesztiválhoz...Sajna utána nem láttam mert nem értem el egy koncertre...(dubplate felvételek oda - vissza).
Ja egyébként egy kis "pletyka": szal volt Londonban egy Chezidek show (még megy is...)a promoter egy Tyson nevű srác (egyébként biztos arra gyúrt h ő lesz a következő világbajnok boxoló)aki Chezidek testvére. Nos 12 előadót hívott meg fellépni: a sor hosszú a lényeg, hogy közötte volt jónéhány barátom, mint Empress Ayeola, Jah Mirikle vagy éppen Wayne Lyrics, aki együtt tolta még Chezidekkel Jamaikában soundsystemeken. A lényeg a zenekar szeptember 1-én érkezett meg (a koncertsorozat 3- án indult útnak)elmentem a próbára. Nos az első meglepetés: egy bérházban kötöttünk ki ahol volt egy dob, egy basszusgitár meg egy szinti. No mikrofon, az énekesnek. Mint kiderült ez volt a próbaterem...Ezek után egy kicsit amatőrnek tűnt a szervezés, sőt az előadók nagy része a második koncertre el sem mentek. Ja és még valamit Chezidek Londonban 300 fős kocsmákban játszott...Szóval a tanulság: attól h a családtagra bízzuk a szervezést még nem bizta hogy jó is lesz...igazából qvára nem idevaló ez a bejegyzés csak most eszembe jutott...ja és Toubob éljen az egyetlen fórum ami megmaradt, ja egy kérdés milyen angol honban otthonos soundot látnátok szívesen kis hazánkban?
reggaeculture 2009.09.11 10:31:28
@kmar: Channel one abszólut elérhető és a SAXXON is...Bár én most nem voltam túlságosan elragadtatva a Channel One-tól a karneválon, egy idő után elég unalmas tud lenni...de nagy sound az bizta...
***********UPDATES********** ez az egész itt alább nem érvényes,a clash elhalasztva, de csak rövid idővel későbbre, hamarosan jön az igazi dátum greetings kedves madzsar soundclash fanatiks the gossip turned into reality.... Azaz, Selekta Krama proudly presents the Battle of…..
Immár teljesnek mondható a június 12-i budapesti Charity Dance fellépőlistája! 3 helyszínen zajlanak majd az események, a repülők pedig jövő héten nyomdába kerülnek.A lista:LADÁNYBENE 27 BUDAPEST RIDDIM PASO TRADITIONAL SKA SPECIALRIDDIM COLONYKNOTTY HEADZ ROOTS KOMPAKTIRIE-ITHE…..
sziasztok kedves madzsar soundclash fanatiks!úgy döntöttem, hogy lesz még egy utolsó utáni bejegyzés a magyar reggae szcénával kapcsolatban. na azér nem ennyire, ennek az írásnak az apropója a múlt héten végetért budapest selectors league.szokás szerint mondani sem kell ki rakott…..
gyorsan írkálok ide, mert eldöntöttem, hogy legyen is bármi a soundclash blog élt él és élni fog mindörökké!!! pár hónapja csináltam, aztán hanyagoltam, úgy gondoltam nem kell.de akkor is kell ha tényleg 4-5 ember fogja olvasni összesen...velük nagyjából találkoztam is…..
reggaeculture 2009.03.26 19:08:24
Na végre lett időm, hogy benézzek ide! Elolvastam mindent nagy big up! Ami azt illeti, hogy már járt itt sok nagy név és még sincs tőlük a magyar soundoknak dubplate-jük, nos arra csak tényleg azt tudom mondani, hogy egyelőre azért az általad megnevezett előadók dubplate-jei elég borsosak főleg egy olyan országban ahol nem is értékelik...Szal szerintem nincs rá pénz egyszerűen. Ehhez még azt is hozzátenném, hogy Mo-n nagyjából két olyan sound van aki a zenélésből és az ahhoz kapcsolodó tevékenységből él(t,)ebből Bosi - érthető okokból - nem annyira értékeli a dubplateket. Ő nekem valamikor tavaly a Trafóban úgy fogalmazta meg, hogy inkább vesz jó néhány 45st az árán. Másrészt kis ország kis(ebb) igények, kevésbé ismert előadóktól dubplatek...egyelőre ez jut nekünk: egykor híres előadók pl.: General Levy (most magunkat is lehúzom!!!, akiről az angol reggae szcéna majdhogy el is felejtette hogy létezik...)vagy éppen Jah Turban, esetleg egy Empress Ayeola illetve Wayne Lyrics...Én megmondom őszintén, hogy - azt szem ezt írtam is dancehall.hu-n - sokkal inkább értékelem Wayne Lyrics barátom "Murder Inna Street Afro - soul dubját" mint mondjuk ha kifizettem volna Anthony B-nek töübb száz fontot / dollárt stb. (Hozzáteszem hogy lassan előkészületben hehe!) Azért mert tudom, hogy nem a pénzért hanem azért készült mert tart valamire, mint embert. A másik meg - véleményem szerint - hogy a soundoknak nagy felelőssége van abban, hogy milyen lesz a dubplate, ez pedig csak interneten megrendelt dub-bal nem megy...Igazi személyes kapcsolatok kellenek, úgy ahogy írtad is valamelyik bejegyzésben...Na bocs ha hosszú voltam, de csak így tovább őszintén hajrá!!!!!!