Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biff23

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan írjunk meg jól egy érveléses fogalmazást? - hangzott felém nemrég a kérdés Kedves Olvasóim! Ha jó fogalmazást akarunk írni  irodalom órára- bármilyen stílusút- mindenekelőtt fontos, hogy ne szövegeljünk, hanem szövegezzünk. A szövegezés és a szövegelés…..
Az FA kupa elődöntői miatt csak hét bajnoki jut szombatra és vasárnapra, így az a furcsa helyzet fog fennállni, hogy a tabella legmagasabban jegyzett csapata a bűnrossz formában lévő, de ölig élvezetes meccseket játszó Aston Villa lesz a hétvégén. A kupameccsek árnyékában a…..
Csak arra tegyél Tippvadászon, amire amúgy is tennél pénzért! Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista Csütörtökön! Lebontva: jégkorong kézilabda labdarúgás tenisz vízilabda…..
Biff23 2009.04.08 10:26:59
@moooka: @Tipptop:

Szerintetek mit érdemes a mai BL-meccsek mellé tenni?
Segítséget előre is kösz=)
Csak arra tegyél Tippvadászon, amire amúgy is tennél pénzért!Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN!Lebontva: jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz  A TIPPEKET kommentbe és TIPPVADÁSZ-ra is írjátok.Az előző tipposzlop…..
Biff23 2009.03.31 22:08:22
Biff23 2009.04.01 12:54:04
@a.c.milan: De aki előtte megnézte ezt a meccset senki sem gondolta,hogy ekkora különbség lenne. A különbség lehet megérdemelt,de nem reális a két csapatot nézve.És szombathelyi vagyok,tehát ne "szolnokizz" le=P