Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Airhead

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Már az elején tisztáztuk, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, de mivel ő komoly kapcsolatot keresett én meg itt vagyok házasságban, egy elég zűrös helyzetben, nem kalandozunk el” – a posztíró házasságban él, de férje javaslatára mindketten megpróbálkoznak…..
Airhead 2010.08.13 10:08:14
@egerészölyv: a testszag alapban nem büdös, csak ha rárohad valakire :-)a másik testszaga vonzó kell hogy legyen, hiszen különben hányingered lenne tőle, és nem gerjednél rá...ez a párválasztás alapja
Airhead 2010.08.13 10:09:45
@Kósza: ügyvéd vagyok, nem angol tanárnő, amig végeztem a jogot, addig hétvégente magániskolában tanítottam a korábbi végzettségem alapján)...no de ez már részletkérdés
Már csak 1 bő hónap van a szeptember 5-i Nike félmaratonig. Misi az alábbiakról számolt be: Ezen a héten volt hideg is meg meleg is. Lássuk! Hétfő 10 km könnyen: Ez szépen ment, két kör, meg némi repülő. Utóbbiak jól kiszedték az izomlázat a lábaimból. 10,5 km,…..
Airhead 2010.08.07 06:57:09
@BGy: ez az infó feldobott!! Eddig komolyan azt hittem, hogy csak én tátogatok annyira futás közben, hogy nyelem a bogarakat. Nekem épp valamelyik nap akadt keserű is, igaz én nem Pesten futok...:-)
„Ákost egyre kínzóbban gyötörte a gyanú, hogy a nő szimplán hülyének nézi. Sorban virrasztotta át az éjszakákat Vanda mellett és egyre kimerültebbé és ingerültebbé vált...” – szokásos pénteki sorozatunk hetedik epizódja következik, aki pedig végig…..
Végre itt a jó idő Tegnap azt hazudta az időjós picsa, hogy jön a jó idő, végre itt a péntek, végre itt az iWiW válogatás!Fasznyalóka fasztorta helyettBandi jó bőrben (Subba szív iWiW Klasszik)Savos tortaFotosop ArtistaCsöcsi 1Csöcsi 2Én és a nagy képű haverjaim…..
Testimese Pszichológus 2019.07.29 12:20:00
Nem minden nő tud felszabadult lenni a szexben, erről jutott eszembe ez a történet Egyszer összejöttem egy gyerekpszichológussal. Érdekes csaj volt, semmi extra, de valamiért mégis izgatott. Beszélgettünk már többször, aztán egyik estére megdumáltunk egy randit. Csepelen, mert ő ott lakott.…..
Airhead 2010.07.29 16:20:18
@Banita31: csak segítő szándékkal próbálom felnyitni a szemét, hogy tökéletesíthesse a dolgot :-)
Van a dilisségnek egy olyan változata, ami elsőosztályúvá teheti a szolgáltatót.Vagy három éve már írtam egy bolond nőről, mely beszámolóm áldozatául esett a blog fejlődésének és amit a poszt páratlan kommentjei miatt sajnálok a leginkább, de oké, személyiségi jogok, meg masszázsinfó szerkesztőség,…..
Airhead 2010.07.28 16:35:56
Testimese Női vendégposzt 2019.06.16 10:15:00
Nos, itt van egy másik "élmény":Volt egy nagyon futó kalandom, M.-mel. Egy partnerkereső portálon keresgéltem éppen kapcsolatot, és annyira semmit mondó volt az adatlapja, hogy mindjárt provokálni akartam egy kicsit. Küldtem neki egy vicces üzenetet, s ezzel befejezettnek is…..
Testimese Nyalni vagy nem nyalni 2019.07.02 09:47:00
A nyalásról. Nem minden nő szereti. Ő például ezt írta: Volt egy pasas. Azt hitte, a nők szeretik, ha folyton nyalják őket, hát engem is folyton nyalni akart.  Lehet, hogy néhány nő tényleg szereti, de én speciel nem. A csiklómat ugyanis pont annyiszor képes vagyok birizgálni,…..
S. keleti férfi volt, hindu. Külföldön kellett töltenem egy pár hónapot, ott találkoztunk. A szex vele nem sokban különbözött, mint egy európai férfival, azt leszámítva, hogy az ő farka körül volt metélve. Tudom, sok ilyen férfi rohangászik a nagyvilágban, de nekem ez az egyetlen ilyen élményem.  A…..
Testimese Andi baba 2019.07.07 10:44:00
Szeretett szopni. Hetente minimum egyszer találkoztunk, sok olyan alkalom volt, hogy csak csókolózás-szopás-ujjazásig jutottunk. Ebédidőbeli találkozóra volt egy tuti helyünk, de a lakásához közeli kis sötét utca is finom kényeztetésekre emlékeztet. Imádta nyalni-falni, harapni a dákómat, de már…..
Testimese Aqua 2019.07.27 11:00:00
Jó a szex vele. Az étvágyunk is hasonló, az együtt töltött éjszakák nem az alvásról szólnak. Hétvége. Meleg van, strandoljunk, menjünk élményfürdőbe. Csinos, kiemeli amúgy is jó alakját a fürdőruci, bújik, csókolgat, tapad rám a vízben egész nap. Aztán néha elkapja a nadrágom a víz alatt és…..
„A nő nem volt természetes, művi volt a kedvessége. Ákos azt gondolta, ha ez nála a normális viselkedésmód, akkor azért, ha megjátszott, akkor természetesen azért van halálra ítélve a dolog köztük....” – lehet, hogy Vanda szeretőt tart a pasija mellett? Ugyanis…..
Airhead 2010.07.24 08:00:03
@Father Justice: miért, takarítőnőnek vagy házvezetőnőnek jelentkezett? és vajon a faszi tud e főzni, takarítani? ezek az élet nagy kérdései...
Borzasztó mennyiségű adatlapot küldtetek be kedves olvasók. Mindenki köszöni nektek! Gyerőnk!Heti MILFMunkahelyi alkotásomPopó Szex, Seggbe baszásGyerekkoromban nagyon kis szerencsétlen voltam: SEFTAlaposan dokumentált repülés Londonba!DJ Fikidi mulatottKomoly Fotosop…..
A társkereső oldalak több veszélyt is rejtenek, de az alábbi történet kicsit rendhagyó. A magánnyomozó felfogadása még törvényes lehet, de az eredmény és a levelezés közzététele mindenképpen aggályos.Szia Zugügyvéd,A következő bosszantó dolog történt meg velem. Egy…..
Airhead 2010.07.22 17:28:15
JAV:) @Amirah: Ő is
Airhead 2010.07.22 17:29:31
@Dövan: közönség kell neki, azér
Airhead 2010.07.22 17:30:16
”Ő azt mondta, hogy csak játszottak, nem is szereti és azonnal szakít vele. Meggyőzött. Adtam neki még egy esélyt” - A lány véletlenül megtalálja pasija intim levelezését, amit egy másik lánnyal folytatott. Először megadja neki az esélyt, hogy visszavonulót fújjon,…..
Airhead 2010.07.22 16:17:07
Futóblog Végre itt a lehülés! 2010.07.18 21:50:00
Gyorsan el is mentem futni az enyhén szellős estébe. Winklerre rádobtam egy SMS-t, hadd tudja, mi a vasárnap esti program. 30 másodpercen belül válaszolt: Belvárosi futókört iktattam be, jól esett. Megfigyeltem, hogy a Lánchídon egészen konkrétan mindenki turista. Engem is fotóztak…..
Airhead 2010.07.21 17:34:42
@pantomimes: igen, ezt megerősítem, én pár hete Siófokon toltam le 10 km-t a férjemmel a parton este, gyönyörű volt a Balcsi, külön mókásnak találtam, ahogy a diszkóba igyekvő fiatalság találgatta, hogy hány évesek lehetünk:-) (lehet hogy azt hitték, 38 évesen már járókerettel járnak az emberek....bár lehet hogy 18 évesen én is azt hittem)
„Kicsit affektált is, amit nem bírok, legalább annyira mint azt, amikor egy pasi keresztbe teszi a lábát vagy szandált hord” – következő posztunk várhatóan újra erős indulatokat fog kiváltani, részben a szandál, részben a túltenyésztett férfiszépségek…..
Olyan meleg van a városban, hogy szinte beleolvadunk a forró aszfaltba séta közben. Ilyenkor nincs szó szabadtéri programokról, kellemes vacsorákról, eszem ágában sincs előadásokról, kirándulásokról beszélni, ilyenkor egyetlen célja lehet a városlakónak: a túlélés.Több olyan…..
Airhead 2010.07.14 18:40:18
Olvasónk helyzete gyakorlatilag kilátástalan.Az én történetemet hosszú lenne leírni, ezért megpróbálom röviden. 2007. évtől felmondott hiteleim vannak különböző bankoknál, sajnos rákerültem a BAR listára is, szégyen kimondani, de 12db hitellel vezetem a listát, amiről…..
Airhead 2010.07.14 15:45:38
@gentry: az életforma nem kor vagy gyerekfüggő- mi hárommal mentünk biciklizni (kettő biciklis utánfutóban ült, a legkisebb gyerekülésben hátul) de eggyel még simán görkoriztam is (toltam babakocsiban közben). Most hogy van három, ugyanúgy lefutok 10 km-t (a kutyám is jön velem) és a múltkor egy hétvégére bevállalták a mamáék őket, így a Balcsin ráztunk egyet a Coca cola beachen :-)
Airhead 2010.07.14 16:58:20
@gentry: ha nem vállalják be, akkor tényleg nem fér bele minden. nálunk is messze vannak a nagyszülők, ritkán van ilyen, de nekem hiányoznak is nagyon ha nincsenek velünk
Hétköznapi emberek WC kefe 2010.05.28 10:52:00
N. valahogy így mesélt V.-ről (N. visszaolvasta, és jóváhagyta): „Azt, hogy én pesti vagyok, a kollégiumban mindenki az első pillanattól kezdve azonnal tudta: ezeknek a vidékieknek erre egyszerűen rááll a szemük. V.-ről viszont se ők – a született vidékiek, se én…..
Praxis Szoptasson, ne hisztizzen! 2010.07.14 06:00:00
Tisztelt Praxis, Az alábbiakban olvashatják szülésem történetét a Telki Magánkórházban! Ha valaki azt hinné,hogy ott különbül bánnak az emberrel a pénzéért,sajnos téved.   A panaszlevelemre kaptam egy sablonlevelet,melyben közölték,hogy szakmai hibát nem találtak.Én…..
Ez az email landolt egyik barátomnál:   CSAK KEDD ÉJFÉLIG! Valami, amin tudsz gondolkodni kedd estig. Arról szól, hogy ha jövő héten okosan döntesz, és érdekel a változás, akkor nagyon-nagyon jól járhatsz. Az ajánlatom a következő: Két programom indul hamarosan: 1. JEDI…..
Airhead 2010.07.13 14:04:45
@okostojgli: meg kell tanulni nemet mondani. nem magyarázkodni, nem mentegetőzni, egyszerűen csak mosolyogva nemet mondani és letenni a telefont, vagy odébbálni. rabolják más idejét..
Vannak, akik szerint nővel szakítani csak véglegesen lehet: megválni minden közös emléktől, teljesen megszüntetni a kapcsolatot, egyszerűen odébbállni egy bőröndnyi ruhával meg egy fogkefével. Valahogy így szakított a Word of Warcrafttal is egy 34 éves játékos, aki haiksterbnh…..
Airhead 2010.07.10 17:49:27
@BLUNTSIDE: mentél volna el inkább futni- sokkal jobban éreznéd magad, és hamar lennének barátaid is
Kettős Mérce Egyprájdrendszer 2010.07.10 08:00:00
Ő is akarja Bevallom, nekem elegem van a Budapest Pride-ból. Elegem van abból, hogy két-háromszáz embernek kell a tűző napon transzparensekkel grasszálnia ahhoz, hogy egyáltalán figyelmet kapjon ez az egész LMBT-szcéna. Elegem van abból, hogy értelmes érveket kellene felsorakoztatnom…..
Gondoltam, ha már az idén nem jutok el Hawaiira, legalább kipróbálom a lomi lomi masszázst. Amúgy is azt mondták, hogy jó, meg érdekes és izgalmas.Igazából a neve jól hangzik, dallamos és könnyed. Megtudtam, hogy maga a szó egyszerűencsak masszázst jelent és szokták…..