Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felfújt?

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RE:blog Húzzatok vissza! 2012.01.21 23:17:00
Fotó: Huszti István / Index A meghasonulásnak egy furcsa szintje lehet Brüsszel és Washington ellen és közben Orbán Viktor mellett tüntetni úgy, hogy közben Orbán Viktor épp elkeseredetten próbál pénzt kunyerálni Brüsszeltől és Washingtontól. Főleg, hogy nem létező…..
felfújt? 2012.01.22 14:31:20
@héjakútmácsonya:
az általad említett országok a legliberálisabbak!!!
Kár volt a nevükkel példálódznod, nagy hiba volt!
De a vallásról: a nyugat nem tagadta meg a kereszténységet, ez egy borzasztó nagy tévedés részedről! De mivel a vallás, a hit, az egyéni jog, ezért egy demokráciában nem lehet, nem szabad ráerőltetni senkire sem! Ahogy nálunk sem, úgy a nyugati demokratikus országokban is élnek keresztények, zsidók, muzulmánok és még sorolhatnám végtelenségig, akkor milyen demokrácia lenne az, ha kijelentenék: keresztény állam? Ezt az "apróságot" fogta fel a világ ezen része és éppen ezért nem tették be az UNIÓ alapokmányába sem! (megjegyzés: a mélyen katolikus állam, a spanyol sem kérte ennek bejegyzését, nem érdekes?)
Úgy látom, hogy a totális orbáni és/vagy szélsőjobb médiabirodalom tökéletes munkát végzett! Úgy látszik, számukra az a kiegyensúlyozott tömegtájékoztatás, ha csak az általuk engedélyezett hírek, információk juthatnak el a közönséghez! Szerintem ez tipikusan komcsi ideológia és még ők komcsiznak!!!
felfújt? 2012.01.22 20:47:35
Először is: szomorú vagyok, hogy nem tudom "visszahozni" a valódi nevemet: Gyuri49.
Nem tartom magamat felfújtnak, így aztán akár gúnyolódásnak is vehetném a "felfújt?" elnevezést, de hagyjuk, a válaszom a fontos: (idézet héjakútmácsonya írásából) "Szent István felzárkóztatta Magyarországot, a kereszténységen alapult. Nos, a nyugati civilizáció, pontosabban Európa ezt az alapot, ezt a régi, de saját civilizációját megtagadta. Ráadásul még büszke is erre"
Lehet is büszke! Éppen azért mert visszatértek a gyökerekhez (nem tévedés!) a Jézusi liberalizmushoz (megismétlem! nem hülyültem meg, még ha most néhányan annak is fognak nézni)! Rendkívül tiszteletreméltó, hogy az UNIÓ nem akar kirekeszteni senkit sem a hozzá tartozó országok társadalmából! Teszi ezt azért is (már előzőleg leírtam), mert a vallás az egyén szabadságához tartozik és egy normális világban senkit nem lehet kötelezni arra, hogy egy, a nevében is kimondott vallású országban, Unióban éljen! Ez is a szabadság része! Lehet itt mellébeszélni, hogy az egyes országokban így, meg úgy van, de itt az Unióról van szó! Tudom, a viktorunk valaha csuhásoknak nevezte azokat akiket ma oly bőszen támogat, de hát tudhatja mindenki, hogy a mi vezérünk soha nem hazudik, csak sűrűn meggondolja magát, no ez is az egyik "meggondolásának" része!
De a blog témájáról: nincs mit hozzátennem, 100%-ig egyetértek vele! Akinek pedig nem tetszik az húzzon el, oszt jónapot!
A Zugügyvédhez több levél is érkezett azzal kapcsolatban, hogy ütközik-e valamilyen jogszabályba az Árpád-sávos zászló használata, vagy csak a szabad véleménynyilvánítás kategóriájába tartozik, főként, hogy nincs a tiltott önkényuralmi jelképek között. Egyes levelek…..
felfújt? 2007.04.03 01:11:43
Kedves Virág et. 2007.03.14. 10:34:53!
Idézlek: "Árpádsáv meg feleslegesen felfújt műbalhé"
Tudod nem kívánom neked, de mégis mit szólnál akkor ehhez a "műbalhéhoz" ha a te családodat is ez alatt, a (megszólalásig hasonlító) "nyilas" zászló alatt vitték volna el a halálba a "hős" hazánkfiai? Nem hiszem, hogy akkor is műbalhénak venned az egész témát! Nagyon kérlek, hogy próbálj egy kicsit így gondolkodni erről a zászlóról és ha akkor is azt gondolod, hogy nyugodtan lehet hordani egy tüntetésen, akkor tedd meg, de lelked rajta! Mert ugye először is, a nyugati világban az embereknek ha nem tetszik a kormány ténykedése, akkor mindenféle zászló nélkül szoktak kivonulni és tüntetetni! Másodszor meg: általában a szakszervezetek szervezik az ilyen akciókat és ott is legfeljebb a tüntetés tárgyának szövegével teleirt táblákat visznek magukkal, hogy tudja az illető kormány, hogy mi is a baja vele a polgárainak! De olyat én még nem láttam, hogy nemzeti zászlóval, neadj isten, ilyen kétértelmű lobogóval akarnák egy demokratikus államban elzavarni a kormányt! Mert ugye talán abban egyetérthetünk, hogy akárhogy is nézzük a dolgot Magyarországon demokrácia van! Még akkor is igaz ez ha az ellenzék legnagyobb vezére egy nyilvános nagygyűlésen ennek az ellenkezőjét mondja! Ami már csak azért is nevetsége és már önmagában is hazug állítás, mert ha nem lenne demokrácia, akkor azt a nagygyűlést (demonstrációt) minimum szétverné a rendőrség, de biztos, hogy a szónokot (szónokokat) bezárnák hosszabb, rövidebb időre! És tudtommal a tisztelt vezér urat egyetlen rendőr sem zavarta meg, senki nem mondta, hogy nem beszélhet marhaságokat, vagyis hazugság amit ott állított, hogy hazánkban nincs demokrácia! De nem ragozom a dolgot, a lényeg, hogy én azt hiszem ha neked, vagy bárki másnak nem tetszik a kormány ténykedése, nyugodtan ki lehet menni (ha előtte engedélyt kaptatok a hatóságoktól, ami persze csak egy formális dolog, mert 100% hogy megadják!) és lehet megfelelő táblákkal, szövegekkel tüntetni, de a zászlókat, kérlek szépen, hagyjátok otthon!
Üdv. egy demokratától