Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kása

9 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Szabadság, förtelem 2009.11.10 05:00:00
Valószínűleg budapestiek ezrei szörnyülködnek azon, ahogy kinéz például a Kossuth Lajos utca. Százezrek pedig le se szarják, viszont a felháborodott ezrek se csinálnak semmit azon kívül, hogy rosszul érzik magukat. Két fiatal grafikus most eljutott odáig, hogy minimális…..
A hosszúra nyúlt nyári szünet után ismét termelődnek a németországi történetek, így hát a blog se állhat le... Remélem az új design még több olvasót vonzz az oldalra, és akkor talán majd tényleg jön egyszer reklámozni a Coca-cola is...:)Egy fergeteges, szavakkal leírhatatlan…..
Made in Germany! Game over 2009.07.23 20:37:00
A félév végetért, a vizsgák letudva, úgyhogy mivel itt most már sok dolgom nincs, gondoltam hazamegyek...Szombat délután érkezem haza, és azután a nyár nagy részét otthon terveztem eltölteni. Mivel a blog nem Made in Hungary, a szerkesztőség nyári…..
Made in Germany! Zöld lábtörlő 2009.07.19 20:37:00
Sehol a világon nincs még egy ország, ahol a grillezés annyira népszerű lenne mint itt Németországban. A grillsütő túlzás nélkül státusszimbólum, már 500 euróért hozzá lehet jutni a metálfényezett változathoz. Persze a diákok inkább a minden benzinkútnál megvehető 4…..
A Blikk úgy tudja, hogy megállapodott a TV2 az MTV-vel arról, hogy a köztévé kölcsönadja nekik Gundel Takács Gábort a BL idejére. A megállapodás értelmében a sportriporter lesz a műsorvezetője a TV2 Bajnokok Ligája-közvetítéseinek, de munkahelye továbbra is a Magyar Televízió…..
A városka, ahol már több mint három hónapja tengetem a mindennapjaimat többek között arről ismert, hogy rengeteg külföldi tanul, dolgozik benne, ami lehetőséget ad más kultúrák, emberek megismerésére és összehasonlítására. Én nem hiszem, hogy bármely nemzetet be lehetne…..
Hello lányok-fiúk,Tudom, nagyon eltűntem, már megkaptam a lecseszést iwiw-en mindenkitől, úgyhogy ismét hírt adnék magamról! Időközben volt egy vizsgám, jó lett... Tudom, hogy miközben otthon tombol a vizsgaidőszak, idegesítő lenne arra panaszkodni, hogy mennyit tanultam egy…..
Made in Germany! Hazarucc 2009.04.29 12:45:42
Hi!Május 2-7-ig hazauccanok, ha gondoljátok szervezhetünk valamit! Szombat buli?A hétfői edzésre is bekéreckednék, ha lehet...:)..
Made in Germany! Póker-arcok 2009.04.18 18:04:00
Rég írtam már, de nem azért, mert elszállt az ihlet, vagy akár az internet, inkább a jó időre fognám... Viszont nagyon szívderítő látvány a blog látogatottsági statisztikája, napi kb. 10-14 letöltéssel, úgyhogy lassan megkérdezem a Coca-Colát, hogy akar-e nálam hirdetni...:)A…..
Hello!Már megint eltelt egy hét, és annak ellenére, hogy az egyetem még igazából el sem kezdődött (vagy éppen azért) rengeteg minden történt...A suli a múlt héten egy felkészítő rendezvénysorozatot tartott a külföldről érkező diákoknak, olyan kiválló…..
Kedves Naplóm!:)Vazzeg, mennyire utáltam általános iskolában, amikor a nyári szünetről naplót kellett vezetni.  Aztán amikor versenyszerűen teniszeztem, szintén edzésnaplót kellett írni, persze azt is szabotáltam. Most viszont senki nem kényszerített rá, mégis úgy…..
Kása 2009.03.27 16:33:40
@Klicskó: Sajnálom a meccseket, majd szólok egy pár szót az érdeketekben a bátyámnál..:D Aztán néha engedd Terence007-et is érvényesülni a Sohoban...:)))