Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jts

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A porszívó a legjobb példa arra, hogy az ipari szerszám nem attól ipari, hogy erősebb. Manapság a boltokban kapható otthoni használatra gyártott porszívók brutálisan erősek, simán felszedik a szőnyegpadlót, egyes modellek ráadásul úgy, hogy kis túlzással azt se lehet hallani, hogy be vannak-e…..
jts 2017.04.22 11:05:26
@zooltek: Koszi az infokat, az mar eddig is biztos volt hogy Karchert nem veszek, a tobbit meg nezegetem.
jts 2017.04.25 19:04:07
@zooltek: Koszi, epp ma jott meg a Nilfisk amit rendeltem, talaltam egy nyomott aru akciosat, majd meglatjuk hogy muzsikal. Mondjuk annyiert mar a 7es Karchert is ajanljak :) de annyit nem akartam kolteni ra, nem automosot csinalok :)
Sokszor mondjátok, hogy drágák a burgerek, és ugyan kinek van pénze ezt megfizetni. Ezen szeretnénk mi most segíteni, és lámpafényt nyújtani az éjszakában, hogy kövessetek! Lentebb jönnek azok a helyek, ahol maximum egy Mátyás király arcképes igazolványért megkaphatjátok…..
jts 2013.08.27 20:53:09
Kapanyél Evolúciós vakond 2012.05.30 08:45:00
Nem szeretném elkiabálni, de már sorban a harmadik vakondmentes tavaszt indítom saját kertemben. Korábban nagy, de fair csatákat vívtunk. Tisztességesen küzdöttem, míg a vakondok tették dolgukat, lakmároztak és túrtak. Sok mindent kipróbáltam, de rájöttem, hogy aprólékosan…..
Cseke Eszter és S. Takács András kezd hivatkozási alap lenni a nyugati médiában. Áprilisban a BBC készített Andrással interjút, miután a katonai vezetés irányította Burmában sikerült megszólaltatnia az U Win Tin ellenzéki politikust, a Béke Nobel-Díjas Aung San Suu Kyi…..
Kérem szépen, a holnapi napot nem hivatalos Lost-napnak neveztem ki a comment:com-on, ami első hallásra jó nagy baromságnak tűnhet, de majd mindjárt elmagyarázom. A sorozat - ki nem tudná - utolsó, azaz hatodik évada kedden este kerül adásba az ABC-n (a nagyon türelmetlenek…..
Megfogadtam, hogy elszakadok az influenza témától, de ezt mégsem hagyhatom ki.Ma hallottam fél füllel valami drive-in vakcinálásról. Az illetőnek elég jó humora van, így nem is vettem komolyan. Aztán csak elindult a vezérhangya az agyamban és rákerestem a neten.Azt hittem rosszul…..