Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akiseri

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók! Újra próbálkozom és talán nagyobb sikerrel, mint tavaly... Azóta is hálás szívvel gondolok Editre aki Csubakkáról írt. De felbátorodva azon, hogy mostanában kicsit közlékenyebbek lettetek, szeretnélek újra játékra hívni benneteket! Neked milyen tyúkólad…..
Kedves Olvasók, itt olvashatjátok és ami még fontosabb, megoszthatjátok azoknak az állatvásároknak és börzéknek az időpontját, helyét, elérhetőségét, amelyek ebben az évben lesznek. Kérlek segítsetek, hogy minél több helyről tudjunk! Bátran osszátok meg azokat a piacokat,…..
 „Kot-kot-kot-kot-kotkodács, minden napra egy tojás!” – rikoltoztuk gyerekként, ha meghallottuk a jellegzetes hangot. Szép is lenne, csak sajnos nem igaz. Bár az lehetséges, hogy van olyan tyúk, aki egy ideig minden nap tojik, de az év mind a 365 napjára akárhogy…..
Gyerektrend Dugd a zsebedbe! 2009.11.11 15:05:00
Rendszeresen ezt szoktam mondani a gyereknek, ha fázik a keze, de még nincs annyira hideg, hogy kesztyűt hordjon. Én is szeretem belemélyeszteni a mancsaimat, főleg, hogy még télen sem hordok kesztyűt. De van olyan is, hogy a gyerek megfogja az én kezemet, és ráhúzzuk a pulcsim-kabátom…..
Gyerektrend Alkot az Olvasó 15. 2009.10.14 14:52:00
Nem, kérem, az anyákat senki sem állíthatja le-meg! Olvasóink elképesztő tempóban küldik nekünk az alkotós leveleket, mi megy egyik ámulatból a másikba esünk, mikor rányomunk a levél megnyitására. Fantasztikus ötletek, professzionális megvalósítással - ezek jellemzik a…..
Ha netán lemaradtatok volna az előző körben egy szuper tutyiról a Puhatalpú Cipőtől, íme egy újabb lehetőség: a blog születésnapja alkalmából ismét kisorsolunk egy pár cipőcskét a kommentelők között.Milyen kommenteket várunk? Mondjátok el, mit hiányoltok, és mi…..
Játszóterekről már régen írtunk, így épp itt az ideje, hogy egy újabb posztot szenteljünk annak a térnek, ami annyira meghatározza gyermekeink életét. Sokat olvashattunk már arról, hogy mennyi veszélyes játékszerrel felszerelt játszótér van itthon, meg arról, hogy le kell…..
Nos a bukósisakot azért fontolgatom, mert Gergőbergő szemlátomást megunta az életét, biztos stikában Kierkegaardot olvasott vagy nem tudom, de pár napja feltett szándéka, hogy öngyilkos legyen, ami azzal jár, hogy minden létező helyen megpróbálja szétverni a fejét, több-kevesebb…..
Marha jó! 2009.02.21. 17:58 Before Marhapörkölt, gulyásleves, vadas marha, húsleves. Nagyjából ennyi jut eszébe az embernek, ha a magyar konyha és a marhahús keresztmetszetét keresi. Ezek ráadásul mind egy közös jellemzővel bírnak: órákig főzzük, pároljuk őket, hogy puhák,…..
Anya, neked apa az alvósállatkád? :-Dvégülis.....
GazPömpöllér & co Reklám 2009.03.26 09:49:00
Ez itten a reklám helye, a zuram csinált egy ugyanolyan online aukciósoldalt, mint a vatera meg a teszvesz, csak éppen tök ingyenes az egész, egyelőre csak a mi cuccaink egy része van fönnt, babaruhák meg ilyesmi, nézzétek meg, és pakoljatok föl nyugodtan mindent, ami már csak a…..