Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nomban

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen jogos kérdés, hogy mégis ki a franc az a Marisa Miller, hát elmondom: egy 30 éves amerikai celebmodell, aki a Sports Illustrated magazinban megjelent fotóival lett híres, majd dolgozott a Victoria's Secretnek, a Vogue-nak, a Harley-Davidsonnak, mindenkinek. De nem is az életrajza…..
Tehát van két rossz dolog: a netes társkeresés során és a munkahelyi konyhában megismert fiú. Az eredmény lényegtelen, mert a fiúk bénák. Netes társkeresőm nézegettem körbe, mert egy ideje nem volt olyan, akivel komolyabbra akartam volna fűzni, kalandot pedig nem kívántam.…..
Subba Van jobb a White Partinál 2009.03.30 07:53:00
Mi már tudjuk hogy hol fogunk szilveszterezni idén! Míg Pesten dívik karbatett kézzel pöcs módjára állni, és nézni a többieket stílustól függetlenül bármilyen jellegű szórakozóhelyen, addig Somogysárdon nappal a focipályán vonatoznak (egy másik videon ugyanitt pezsgőt…..
Elég régen ajánlotta Kentera nevű olvasó a Rosszcsontok játékokat. Nos, őszintén szólva fingom sem volt, mi/ki ez, úgyhogy felmentem honlapjukra és letöltöttem a második rész demóját. Dicséretes, hogy teljesen magyar fejlesztésről, termékről van szó, egész aranyos kis…..
Az alábbi levél landolt a postaládánkban, biztos ez a retek szél fújja ki az értelmet az emberekből. Bár egy picit halványít a történeten, hogy hölgy az írója, a felvázolt történet sokkal viccesebb lenne ha férfiszerelemről lenne szó benne. Mit tegyen szegény levélíró…..
Ezt persze nem vesszük be, de mindenkinek megadjuk a megszólalás lehetőségét. A kép innen Egyszer volt hol nem volt egy lány, aki egy rossz pillanatában regisztrált társkeresőre. Kapott leveleket, jó néhányat. Talán a kezdők szerencséje, vagy a sors keze, de a legelső levél…..
Hivatalos, 2009. június 8-12-ig lesz a WWDC, az Apple Worldwide Developer Conference. Mutattak már be itt iSight-ot, Cinema Displayt, itt jelentette be Steve Jobs, hogy PowerPC-ről Intelre vált a Mac, és az iPhone-ok életében is nagy szerepet kapott a rendezvény. Ha lesz új mobil,…..
Aztán egyik napról a másikra ír egy sms-t, h vki mondta neki, h vki látott engem, h több pasival kavarok egyszerre, meg többen tudták már, h mi együtt vagyunk, pedig ő egy darabig titokban akarta volna tartani.  A kép innen Kedves Szakítósok!Nekem is van egy…..