Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SirCadogan

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
trendi anyu Lufi nő a hasamban... 2011.12.13 02:22:00
 Annyira menő kis videó ez, hogy muszáj megosztani!News from Don Rob on Vimeo. ..
 Annyira szépek is vannak, hogy szinte már félnék beletenni a cumisüveget, nehogy véletlen összecsúnyázzam...Itt lehet nyálat csorgatni!Nekem most ezek lettek a kedvenceim:..
Egészen véletlen bukkantam rá. Vannak ám cifraságok!Itt található a csodás galéria!  ..
Én megmondom őszintén nem voltam ebben olyan jó... Néha eszembe jutott, hogy le kellene már fényképeznem magamat, mert biztos, hogy sokat nőtt a hasam az elmúlt két hétben (nem jött rám a nadrág), de nem igazán tudom utólag, hogy mikor is készültek pontosan a képek. Persze van…..
trendi anyu Moleskine kismamáknak 2011.11.20 22:07:00
Jaj, ezt imádnám!!!  Feltéve, ha vérbeli naplóírogatós fajta lennék, de sajnos mindig csak az elhatározás van meg, maximum a gondosan kiválasztott füzetecske, de a bejegyzések már az első öt után el-elmaradoznak...      (jipííí, ez már a hetedik bejegyzésem…..
trendi anyu Kabátok - mástolla 2011.11.15 21:12:00
Akartam egy kabátos bejegyzést írni; összegyűjteni, hogy hol lehet kismamáknak való meleg kabátokat kapni, aztán a keresgélés közben rájöttem, hogy ezt már elég jól megírták helyettem, úgyhogy most csak linkajánlok: itt.  ..
trendi anyu Megkötősdi 2011.11.11 14:30:16
Jaj, találtam egy nagyon szuper videót arról, hogyan lehet megkötni egy sálat többféleképpen! Annyira cuki benne a csaj! Ráadásul meg nagyon hasznos is a videó, mert éppen a minap gondolkoztam el azon, hogy én nem is tudom olyan trendin megkötni a sálam, mint a velem szembejövő…..
trendi anyu Kate Hudson=csini mami 2011.11.10 11:43:00
Mindig is utáltam az olyan híreket, hogy xy a szülés után egy-két hónappal már milyen szuperül néz ki. Nem az a dolga. Én annó még három hónappal utána sem tudtam arra gondolni, hogy hogyan is kellene bomba jól kinéznem, a pelenka-szoptatás-alvás mágikus bermuda-háromszöge…..
trendi anyu MAMA Mia 2011.11.07 15:35:00
Egyre több divatcég jön ki kimondottan kismamáknak szóló ruhákkal. Így tett a H&M is, és el is nevezte saját kollekcióját "frappánsan" MAMA-nak. Magyarországon is kapható a kollekció, de egyelőre csak alapdarabokat hoztak be. Az én tetszésemet elnyerték, és még az…..
trendi anyu Je suis enceinte* 2011.11.06 14:56:00
Annyira bírom, amikor a kismamák olyan ruhákat hordanak, amelyek nem kifejezetten terhesruhák. Ha ezt még ráadásul ultratrendi darabokkal teszik, az meg aztán tényleg kúl.A napokban bukkantam rá egy nagyon jó példára, méghozzá itt, Budapesten készült a fotó, az HBO új,…..
trendi anyu Pocakos Halloween 2011.11.03 01:47:00
Hollywoodban is megülték a Halloweent, mindenki megmutatta magát idétlenebbnél idétlenebb jelmezekben, de hát pont ez a szép ebben a napban (bár én nem bánom, hogy hozzánk még annyira ez a jelmezesdi nem gyűrűzött be, én még mindig inkább az elgondolkodós, temetőbejárós ünnep…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
SirCadogan 2011.04.12 13:25:42
Dániel visszatértével kapcsolatban érdemes elgondolkodni azon a félmondaton, amit elejtett a nagy viszontlátás közepette, miszerint haza sem ment azóta, hogy kiesett. Szóval a szerkesztőknek már akkor nagy tervei voltak vele (lásd korábban szó volt itt a kommentekben, hogy a skandináv műsorban ugyanezen a héten tért vissza egy régi játékos), vagyis nem tudhatták még akkor, hogy kik közé is fogják visszaküldeni a Balatonátúszót. Éppenséggel alakulhatott volna úgy is, hogy az őt kaján vigyorral hazaküldő Tünde törli örömkönnyeit a szponzorpólóba, Pistike és Nikol társaságában, Dani meg már magányosan a kolumb éjszakában a csillagokat bámulva morzsolna el egy-két könnycseppet szívbéli barátaira emlékezve, akik már rég otthon készülnek a Mikulásra. Hangsúlyozom: AKÁR alakulhatott volna így is, de persze erre annyi esély van, mint arra hogy Jennyfer 20 éves tanuló elfeledje a Hallod? kötőszóként használt tőmondatát, amit egyébként - mély megrökönyödéssel kellett tapasztalnom - az úgy visszavárt Dánielünk is használ.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy bármennyire nem örülök annak, hogy Ádámot így megerősítették most Kebelbarátja visszaállításával, a szerkesztőknek nem ez volt a célja. Mindenesetre - igen, várom a köveket- én bírom Pókmajmot, legalábbis amit a játék szintjén csinál, szóval most sajnálom, hogy egy huszárvágással lerombolták, amit eddig elkezdett építgetni Ádám ellenében.