Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juci a sokadik

11 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Úgy kezdődött a baj” – fogalmazott csütörtöki sajtótájékoztatóján Orbán Viktor, majd így folytatta: „Lassacskán a miniszterelnök, ahelyett, hogy a miniszterekre hagyta volna a munkát, egy miniszterelnök-helyettessel koordináltatta volna a munkájukat,…..
Kedves Mindenki! Egy kis cégnél álltam alkalmazásban, és a bérezésem szerint x összegre voltam bejelentve, és y-t kaptam még mellé feketén. Ez volt a megállapodás. Pusztán azt nem közölték, hogy ebben az y-ban már benne van az adójóváírás havi lebontásban. Utalták is…..
juci a sokadik 2010.03.27 18:56:12
@vagyok59: libsi?!
a liberális (felteszem erre és csak erre célzol, hiszen a zsidózás csak a büdös ostoba parasztok szokása)elképzelés szerint KEVESET kell elvonni adó gyanánt a gazdaságból...
...ami viszont az adócsalást illeti, az akkor is etikai normaszegés, ha az adókat valaki túlzónak érzi - az adófizetés ugyanis a gesztus szintjén a közösség érdekeinek primátusa az egyéni érdek rovására...no, de aki keresztény, annak ezt nem kell magyarázni:)))
...lásd még
Én a 8. kerületbe kerültem az ügyeletre, éjjel szögbe léptem, ami a küszöbből állt ki. Ilyen mindenkivel történik, normál esetben dokihoz mész, megkapod a tetanuszt és hazaballagsz (de mostmár ügyeletre kell menni mert vmi hülye állat közgazdász kitalálta, hogy túl sok…..
juci a sokadik 2010.01.16 14:02:09
@herut: hihetetlen nagy barom vagy, komám
  Csak női főnököt ne. Egy jelentéktelen környezetvédelmi csoportnál dolgoztam, ami inkább "szükséges rossz" kategóriába sorolható, mintsem egy jelentőségteljes helyre. A főnökömnek mindenki rossz és buta volt, aki nem úgy gondolkodott, mint ő! A hibáit nekünk…..
juci a sokadik 2010.01.12 12:13:03
Az árvaházi élet általában kemény és lélekőrlő, ám akadnak kellemes pillanatok is. A következő történet írója inkább a pokolt tapasztalta meg. Beleszeretett egy sorstársába, akitől később teherbe esett, a fiú pedig addig rugdosta, amíg el nem veszítette a babát. …..
Ez most egyértelműen a kedvenc piacom, minden szempontból ideális: sokféle húst lehet kapni, van szürkemarha, mangalica is, szép tanyasi csirkék és egy sor különlegesség. Nagyon jó a piac beosztása is, könnyen átlátható, és nem túl nagy az alapterülete, így - szemben például…..
Mindezidáig odaadással szerkesztettem a Királyi Naplót, de ma a Büdi Önkény lesújtott:cenzúra  alá vonta a naplócskát!Úgyhogy mostantól  lázadás!Világ Macijai Egyesüljetek! ..
 http://indafoto.hu/bonsch/vezermaci/slideshow..
 http://indafoto.hu/bonsch/budi/slideshow..
EZT a férfitípust kedvelem!..
Hát nem zseniális?..
A mi édes pici életünkről fogok sokat írni, azaz majd a képen látható háziszolga ír, mert ez az ő dolga. ..
 ma nagy napra virradtunk pici királyságomban!alázatos szolgám naplót készített nekemígy már én is elmondhatomFENT VAGYOK A VILÁGHÁLÓN!JUJ DE JÓ!..
Bönsch László szubjektív 2009.08.09 19:19:16
 <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="460" height="384" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0"><param name="quality" value="high"…..
Bönsch László szubjektív 2009.08.09 19:17:04
 ..
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
Nettó 122 ezer, kajajegy, BKV bérlet, üdülési csekk,kultúrautalvány... Mindez tényleg annyira kevés? Mellesleg várom a heti BB díj jelöltjeit a kommentekben! Sziasztok!A tegnapi ’ apehos sírós ’ poszt nálam is kicsapta a biztosítékot. Sajnos 1 barátnőm is állandóan…..
juci a sokadik 2009.07.19 11:28:22
@futureboy: Kedves Eltartóm!
Mélyen igazad van! Javaslom, szűntesd be at eltartásunkat, és a továbbiakban vásárold meg piaci áron a szolgáltatásainkat!
Mi jobban járunk, hidd el Te kevésbé...
A Majdnem Bepalizott munkakereső blogot csinált, hogy megossza a kételyeit a nagyvilággal. A Homár segíteni szeretne neki ebben, no meg figyelmeztetni azokat, akiket megfogott a cég valamelyik hirdetése vagy ügynöke: előbb jól gondolják végig. Nem állítjuk persze, hogy a Relax Island…..
juci a sokadik 2009.03.26 11:02:08
@nagyjasek: izgatottan várjuk a fejleményeket.