Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bocskor68

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Youtube-on talált videó, Hatvan TV felvétele...
bocskor68 2009.03.27 16:16:20
N@Jakes:
Eltértünk a tárgytól !!!
A téma ! A Kölcsey utcában lakók problémája !Ill a város vezetésének a hozzáállása !
Lehet itt egymás torkának ugrani és azon meditálni , hogy valyon melyik rabló banda hagy a zsebünkben többet, de nincs értelme !Az intenzívebb jobboldali jelenlétre csakis azért lenne szükség a városunkban, hogy ne legyen ennyire féllábas a történet.
Valóban látványos eredményei vannak az utóbbi két ciklusnak. Azonban ezek többsége nem attól függött hogy ki feszít a polgármesteri fotelban !
A lényeg itt mégis az, hogy a Kölcsey utca gondjai valósak és ezt a város vezetője ledegradálta ! Frusztrált lakók hőzöngésének titulálta !
Lakunk itt kb 300-an ! Ha jól tévedek ez majd egy tizede annak amennyi szavazatot kapott ugyanez az ember amikor megbválasztották polgármesternek ! Ha az itt lakók mindegyike csak tiz embert győz meg arról, hogy nem jó ez így , akkor bizony nagyon inogni kezd az a bizonyos bársonyfotel !
És igazából azt hiszem nekünk teljesen mindegy hogy ki a miniszterelnök ! Ha ember tudna maradni és nem egy hazug tolvaj ragdozó akkor hívhatnák akárhogyan és lehetne bármelyik párt tagja is ! A gond az , hogy rohadt gyorsan felejteni kezdenek ha pozícióba kerülnek ! Ők ott azért lehetnek mert mi oda küldtük őket, hogy minket képviseljenek ! Ezzel szemben úgy viselkednek mintha születési előjoguk lenne kizsákmányolni és megfélemlíteni bennünket !
Sajnos !
Sajnálom, hogy ez a pár száz ember meg tud osztani egy országot és acsarkodunk egymásra !
El kéne zavarni mindet , pártállástól függetlenül, és józan parasztokkal üjrakezdeni !
De a lényeg akkor is a Kölcsey utca problémája ! Ami még mindíg nem megoldott ! És láthatóan nem is lesz az még nagyon sokáig ! Sajnos !
bocskor68 2009.04.20 18:05:24
@combos99:
A Kölcsey utca problémájának a hivatal által javasolt megoldásáról !
Meg kell szélesíteni az utat ?
Persze ! Nyilvánítsuk egyből autópályává ! Az itt tapasztalható közlekedési morál úgy is azt tükrözi ! Csak a kerítések hiányoznak és az elválasztó sövény a szallagkorlátokkal !
Végiggondoltad combos99, hogy mire bólogatsz olyan bőszen?
Ez itt neked csak vitafórum de mi itt élünk !
A gyerekeim még egy értelmeset nem bicikliztek az salyát utcájukban !Gyanítom hogy egy csendes mellékutca zajtól és portól mentes házikójában vagy ennyire okos ! Gyere ide lakni és megtapasztalhatod azt amiről most fogalmad sincs ! amíg ezeket a sorokat leírtam kb 70 autó ment el a ház előtt !
Nem érdekelnek "az eredmények" amikor azt látom, hogy a város vezetői felfogni is képtelenek a mi problémáinkat ! Lehet tőlem kacsalábon forgó is a majdani buszpályaudvar, ha nem tudok kikanyarodni a Kölcseyből mert minden irányból áll a kocsisor !
Gondolkozz kérlek mielőtt nagyon okos próbálsz lenni !
És magasról teszek rá hogy ki is volt az aki lenyúlt ennyi vagy annyi lóvét ! Mondhatni hozzászoktunk ! Csak annyit szeretnénk, ha a mi gondunkkal is érdemben foglalkoznának ! Nem pedig átlátszó hazugságokkal húznák az időt !
Igazából elgondolkodtató, hogy valyon mi az amitől valaki ennyire elvakult tud lenni !?
Nem érzitek, hogy a szent vezetőitek titeket is megvezetnek ? Persze akinek elég a lerágott csont is azon nem lehet segíteni !
De visszatérve a lényeghez !
Ez itt a Kölcsey utca problémájának a fóruma !
Ha valaki tud megoldást azt szívesen vesszük de a hülyeségekből már elég !