Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pilóta

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszünk még arra, amikor a kolumbiaiak tiltakoztak amiatt, mert a Senorita Szöszi című reality "hamis képet fest az országukról"? Persze, megértettük a kolumbiaiak felháborodását, meg gyatra is volt a Senorita Szöszi, de hát egy kicsit úgy volt vele az ember, hogy…..
Munkahelyi (T)error A seggnyaló 2010.01.03 06:00:00
Ezen a blogon legtöbbször a főnökökkel, vezetőkkel gyűlik meg a baj, én most csak érintőlegesen foglalkoznék saját főnökömmel, aki miatt billentyűzetet ragadtam, az az egyik munkatársam, a "seggnyaló". Egy 40 körüli hölgyről van szó, aki mindent megtesz, hogy a boss…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Subba Wiw Fake? 2009.06.11 11:44:48
Lehet, hogy fake, de akkor is az eddigi legjobb üzenőfalas forward...
pilóta 2009.08.17 14:45:00
  Az Ingatlanmagazin végigpörgette az Ingatlan.com árait és megnézte, hol vannak a legdrágább négyzetméterárak a városban. Úgy tűnik az évszázados favoritok mellé nem nagyon lehet beférni a top 10-be, bár azért van egy-két utca, amelyre nem számítottam volna. Íme tíz utca…..