Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webcamboy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy lassan kiürül a lakosság D-vitamin tartaléka, egyre könnyebb sikítós pánikba hajszolni az aggodó anyákat. D. a napi telefonterrort tegnap este unta meg és próbálta beoltatni magát több helyen is, de nem sikerült. Amerre ő járt, pont nem az orvosok tiltakoztak, akiket amúgy…..
Ebben a hétfői posztban azon mulattunk Péterrel, hogy mekkora kamu környezetvédő a Norton vírusirtó gyártója, amiért a kézikönyvről - állítólag környezettudatosságból - lehagyják a borítót, de a füzetet és a papírtokos telepítő CD-t egy jó nagy kartondobozba…..
webcamboy 2009.06.25 06:22:30
@jesszumpepi: UH, ezt észre sem vettem. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem, hamarosan intézkedem! :)
webcamboy 2009.06.25 06:26:28
@Megdobbent: Minőségi kommentjeid után meg sem lepődök azon az előítéletességeden, hogy webcamboy néven csakis faszverő valaki lehetek. Gratulálok, ez is csak téged minősít. Igaz is a mondás: ki hogy él, úgy ítél.
Ha egy bármennyire príma termék mellé pannon stílusú ügyfélkezelés járul, akkor olyan ijesztő esetek történnek, mint Bucserrel. Naiv Ügyfelünk 2007-ben vett egy Nav N Go navigációs szoftvert, SD kártyán. Az adathordozó most elromlott, a cég pedig az új kártyáért +…..
Sportnap lesz a ez a csütörtök, a hülyeségolimpia versenyzői a pálya szélén melegítenek, sőt a Centrum Kft már dobott is egyet a selejtezőben, méghozzá világrekordot! A "leghülyébben kiszabott parkolási bírság" versenyszámban lett csúcstartó a Homár-olvasók egyik…..