Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr Neutron

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 ma este ismét csatasorba állítja legújabb vetélkedőjét, a 40 milliós játszma című szériát, ami az első körben igen tisztességesen teljesített, habár mi lehúztuk egy kicsit az első epizódok láttán. A formátum marad, egy pár, negyven miska, egy műsorvezető és néhány…..
Mr Neutron 2011.02.22 02:27:39
@Tesztelo.hu: engem is pontosan ez zavar. pedig én még szívesen is nézném a műsort de ezekkel a trágya kérdésekkel egyszerűen elveszik a kedvem. Figyeljétek meg hogy a kérdések kb. fele a "MELYIK VOLT ELŐBB" típusban merül ki.
A Comedy Central idén először oszt díjat, természetesen komédiáknak. Március 16-án kerül sor a gálára, tévébe viszont csak április második hetében lesz látható, viszont akkor egyszerre több adón is (Spike, Comedy Central, VH-1, TV Land, stb). A jelöltek között túl nagy…..
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
Mr Neutron 2011.02.16 15:38:34
comment:com Colbert az űrben 2009.03.24 13:44:00
Stephen Colbert, a Comedy Central egyik viccesembere tavaly majdnem elérte, hogy az M0-ás északi hídját róla nevezzék el, de aztán hiába adtak le rá 17 milliónál is több szavazatot, nem ez lett a híd neve, hanem a sokkal kifejezőbb Megyeri-híd. Colbertet azonban nem a feladós…..