Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lenyeltem egy kétforintost

0 bejegyzést írt és 279 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Matlák Gábor vendégposztja.) Gyerekkoromban, amikor a történelem és a politika összefüggései nem alkottak egységes rendszert fejemben, Rudolf Hess-t leginkább Nelson Mandelához hasonlítottam. Két világszerte ismert politikus, akiket ádáz politikai ellenfeleik sok évvel…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.08.24 10:13:50
lenyeltem egy kétforintost 2009.08.24 10:16:46
@is:

"a kommunizmus ideológiai alapja nem bűnös"


Olvass már bele a Kommunista Kiáltványba, baromarcú.
 Csókcsata, meg az egyetlen erogén zóna. Sziasztok szakítósok! Tudom, hogy kiakadtok, de nem érdekel, olvassatok ilyet is. Esetleg nézzetek át a megcsalós blogra. Én fiú (35) éves, Lány 18 éves. A történet idején volt feleségem, igaz enyhén frigid , és egy csodálatos 5…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.06.13 21:34:42
@Muha - BUNNY férje:

kössz, most ért a végére :))
jaj, ne mondj ilyet, kedves levélíró! Igaz nem voltunk együtt sok ideig a barátnőmmel,de egyik napról a másikra mintha a föld nyelte volna el.Végül sikerült elérnem és megbeszéltem vele egy találkozót.A szakításunk „indoka” a következő volt…idézem szó…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.29 03:12:08
@mütyür [a Jegy Birtokosa, Borostarajongó]:

Mütyür, Te tudatmódosító szer hatása alatt állsz vagy csak elbeszélünk egymás mellett? :)
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.29 03:36:33
@mütyür [a Jegy Birtokosa, Borostarajongó]:

okéoké, nem kényszervallatás. :) A kedvedért cejelmes számmal búcsúzom:

http://www.youtube.com/watch?v=5zMREAYBkGU&feature=related
Rövid, de érthetetlen szakítás, megfejtéseket várjuk kommentbe.Kisebb-nagyobb megszakításokkal együtt közel 3 év hónap után a volt kedvesem az alábbit közölte a közel 3 hetes szünet után SMS-ben:"Ne haragudj, inkább agglegény maradok. De nem leszek csajozós."Az, hogy…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.27 22:49:33
@tuli_:

szerintem olvasd vissza az eddigi esti termését közvetlenül a legutolsóktól. Én még az összes államvizsgámmal megfejelve is simán a béke és a nyugalom szobra vagyok ehhez a szerencsétlenhez képest.
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.28 05:39:54
Ahamm.

Azt, hiszem, kezdem érteni a lényeget.

Ha egyesek extatikus kifakadását ez a komment indította útjára:

lenyeltem egy kétforintost 2009.05.27. 19:14:46

akkor tisztázzunk valamit.

Az a komment NEM VONATKOZOTT,

ismétlem

NEM VONATKOZOTT a blog jelenlegi aktív kommentelői körén KÍVÜL álló, konkrét személyre.

A komment elküldése óta ez az értelmezési lehetőség MOST fordult meg ELŐSZÖR a fejemben és szeretném egyértelművé tenni, hogy SEMMI olyan jelentéstartalom NEM, még egyszer mondom, NEM képzelendő bele, ami az illetőre dehonesztáló lehet.

Az illető - ha olvasta - ezt, úgy gondolom, maga is jól tudja. Ha pedig erről az általam NEM szándékolt értelmezési lehetőségről vmelyik lokális szarkeverőtől értesült volna, akkor az ügyben eljárt lokális szarkeverőt kérném meg arra, hogy azonnal értesítse az illetőt ERRŐL a kommentemről is.

Itt és most szeretném EGYÉRTELMŰVÉ TENNI, hogy az idézett komment KIZÁRÓLAG annak a párosnak volt (az általuk két órán át folytatott folyamatos és sunyi provokációhoz képest meglehetősen visszafogott és szolid) riposzt, amely páros a késő-délutáni feltűnését rutinszerűen az én személyeskedő basztatásommal indította úgy, hogy utána flymazzsal karöltve a "személyeskedés elleni kvázi-önvédelem" jegyében kelt ki ellenem.

Talán nem ártott volna megtekinteni AZ ELŐZMÉNYEKET is. Kisköcsögözéssel és a szokásos "nem vállalod fel a véleményedet" típusú hazugságra utalással vegyített, hol többé, hol kevésbé személyeskedő vagy egyébként provokatív kommenteket hagytam birkatürelemmel bármiféle offenzív vagy személyeskedő reakció nélkül két órán át úgy, hogy már ez a szál SEM az én kommunikációs kezdeményezésemre indult:


Kool Kitty Kat 2009.05.27. 17:15:12
Kool Kitty Kat 2009.05.27. 17:28:06
Kool Kitty Kat 2009.05.27. 18:25:01
Frigyesur 2009.05.27. 18:52:20
Kool Kitty Kat 2009.05.27. 19:01:05


Az ezt követően elküldött, fent hivatkozott kommentem stílusa ezekhez az előzményekhez képest nemhogy adekvát, de egyenesen visszafogott volt - egy ilyen bunkósági fokú poént ebben a blogban rajtam kívül mindenkinek toleráltak volna, pl. érdekes módon fucktorebá esetenként ennél sokkal durvább személyeskedései sem szokták flymazs igazságérzetét ilyen mértékben (sőt, lényegében semmilyen mértékben) felkavarni, amivel kapcsolatban természetesen nem azt akarom kérni tőle, hogy azon a fronton is nyújtson több védelmet a megalázott asszonyoknak (asszem ráadásul éppen Frici is került már ilyen helyzetbe a múltkor, ha nem tévedek), hanem pusztán a kettős mérce oka iránt érdeklődöm. De a lényegre, vagy is előzményre visszatérve: a veszekedés további eldurvulása, amelyben megint csak nem én fröcsögtem túl a másik felet, a fent nevezett előzményekkel indult.

Erre tekintettel úgy gondolom, hogy NEVETSÉGES az egész tegnap esti csörtét az én nyakamba varrni azzal, hogy itt most a harmatosvilág-lelkű vitapartnerekre jött rá az önvédhetnék.

Az offenzív viselkedés az ő térfelükről indult (akkor sajnos standby üzemmódban volt az igazságosztás), majd amikor ez végül a szokásos hazugságok (hogy ti. "nem vállalom a véleményemet") sulykolásába torkollott, akkor is nekem fogatták be a pofámat azzal, hogy én nem hagyom őket úgymond kibontakozni az önvédelemben, miközben a hülye is látta, h ŐK támadtak ENGEM egy hazugsággal és már eleve az sem rajtam múlott, hogy közöttünk egyáltalán bármiféle kommunikáció kialakult, hiszen, mint az fentebb látható, ennek két órán át próbáltam NAGYFOKÚ TOLERANCIÁVAL ellenállni.

Flymazsnak, ha valójában azzal volt problémája, hogy a teperő pasi levelét nyihogva berakó redapple arcoskodását követően az általa megadott képek alapján miért mutattam rá a véleményem szerint átlagos külsőhöz képest túlnőtt egóra, akkor beszéljen arról, de ne csomagoljuk ezt másba, mert ez a "hadd védjék magukat" c. mese az előzmények fényében kurvára nevetséges és mondvacsinált. Ugyanennyire volt demagóg az Eatalottnak írott "te ezt nem értheted, mert nem érted az előzményeket" üzenetű diszkréten sejtelmeskedő oltás: ehhez, ami itt ment, semmilyen előzmény ismeretére nem volt szükség, itt pontosan az történt amit Eatalott látott és semmiféle naaaagy titok nem ad alapot arra, hogy végül az egész szar az én nyakamba legyen öntve és amikor vki hazugságokat vág a fejemhez, akkor csak "védekezik", amikor meg közlöm, hogy hazudozik, akkor én "támadok".

Mindennek fényében el kéne gondolkodni azon is, h tényleg komolyan gondolják-e itt egyesek, hogy nekem innentől NÉMÁN kell tűrnöm a kisköcsögözéssel párosuló személyeskedést olyan emberektől, akiket amúgy meg se szólítottam, akikre amúgy demonstratíve teszek magasról és akikkel ezúttal is az ő sunyi provokációik miatt voltam kénytelen egyáltalán kommunikációba bocsátkozni?
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.28 14:34:07
@flymazs:

"Ismerem a sztori hátterét is, nem teregetem ki."

Még mindig ugyanazt a hülyeséget szajkózod ugyanabban a sejtelmeskedve semmitmondó stílusban - ha valamilyen minimális alapja lenne a Nagy Mögöttes Sztorinak, akkor legalább privátban kifejthetted volna, persze, ha magad sem igazán tudod, miről beszélsz, akkor nem csoda, hogy ezt nem vállaltad, vagy ha igen, akkor, gondolom, csak olyan rajtam kívül álló személyek irányában, akik úgyse tudják, mi igaz abból és mi nem.

Egyébként pedig az egész Nagy Mögöttes Sztoritok (már ha egyáltalán jól sejtem, hogy konkrétan milyen történésekbe próbáljátok belemagyarázni a mondvacsinált faszságotokat mert már annak kiókumlálásához is hosszas gondolkodási idő kellett) a megtörténte után cca. 9 hónappal is hóttkevés ahhoz, hogy annak alapján arra szólíts fel, hogy majd szépen ücsörögjek némán, miközben a legócskább hazugsággal és legordenárébb provokációkkal dobálják rám a szart.

Az a Nagy Mögöttes Sztori ugyanis abban merült ki (és ezt virágnyelven Te is elmondhattad volna, ha nem a szardobáláshoz való demagóg, sejtelmeskedő asszisztálás lett volna a célod), hogy a fent nevezett páros egyik tagjának egy korábbi kommentje itt, a nyilvánosság előtt tett a magánéletemre erősen szardobáló célzást 2008.08.22-én, amire én ERŐS ÖNMÉRSÉKLETET GYAKOROLVA akkor sem ugyanazon nyilvánosság előtt reagáltam (nevetséges, hogy fucktore emlegetése kapcsán gyk. ezt is a szememre vetetted) holott egyértelműen az lett volna az érdekem.

A szituáció egyébként akkor is ugyanaz volt mint most: akkor is ugyarról a térfélről jött a provokáció mint most, akkor se vettem fel nyilvánosan, ahogy két órán át most sem, és természetesen annál a provokációnál is szünetelt az a szofisztikált igazságérzeted, ahogy ennél is.

A provokációra magánlevélben (és nem levelEKben) adott válaszomban pedig semmi kirívóan nagy bunkóság nem volt az előzményekhez képest: miután surc a magánéletemre nagy nyilvánosság előtt tett egy megjegyzést, PRIVÁTBAN én is elmagyaráztam, hogy hol van elbaszva az ő magánélete és hogy mi a szerepe abban a kapcsolatban egy milyen személyiségű csaj mellett - csak mielőtt túl sokat képzelne magáról.

Ilyen véleménynyilvánításhoz BÁRMIKOR, BÁRMILYEN magánbeszélgetés keretében BÁRKINEK joga van, nők egymás közötti kipofázós beszélgetéseiben az a stílus egyébként még belépő szintnek is kevés lett volna, (ezt Ti tudjátok a legjobban, bár nem várom el, hogy valaha is beismerjétek) de felejtsük is ezt el, mert nem ez a releváns, hanem az, hogy erre hivatkozni egyszerűen kurvára mondvacsinált. A permanensen emlegetett levél ugyanis NEM öncélúan egy harmadik személy basztatásáról szólt, hanem alapvetően a CÍMZETT magánéletének a minősítéséről (VÁLASZKÉNT az én magánéletem minősítgetésére), amely szükségszerűen foglalt magában utalást a másik félre is arra tekintettel, hogy párkapcsolatban él - de még csak azt se lehet ráhúzni, h kimondottan róla szólt volna, mert nem arról szólt, hanem a CÍMZETT helyéről abban a kapcsolatban.

Ezért erre az emailre alapítva, a múlt homályát kihasználva kommentek tucatjait fosni arról, hogy én emailEKben (?), a "hátuk mögött" (mintha nem lett vóna már előtte hóttegyértelmű h a barátnője is el fogja olvasni) emberEKet baszogatok a blogon, enyhén szólva is demagóg és sunyi húzás, pláne két olyan ember vonatkozásában, akiknél számomra is egyértelmű volt, hogy amit az egyiknek mondok, azt a másiknak is mondom és akiknek a vonatkozásában addig is hóttegyértelmű vót, h kábé utáljuk egymást mint a szart, magyarán még a lehúzás tényében sincs különösebb meglepetés.

Igen sajnálatos az is, hogy egyesek ennyire túlértékelik a saját jelentőségüket (kis testmagasságú emberek általános problémája, tisztkiv) és betegesen autoriter téveszmékben élve komolyan gondolják, hogy róluk nem lehet nélkülük beszélni, ha pedig ez megtörténik, akkor az alapot ad arra, hogy a 9 hónappal későbbi hazudozásaikat ne lehessen visszapattintani, mert ők most éppen "védekeznek".

Ez torz, beteg, szemlélet és csak magadat égeted, ha ilyesmihez asszisztálsz.

"nem pedig privátban ír lejárató leveleket, amelyekre itt a blogon célozgat úgy"

Te miről beszélsz? LeveLEK? Miféle levelek és mivel célozgattam rájuk a tegnapi beavatkozásod alkalmával? Küldjél már egy példát, de ne arra az esetre vonatkozóan, amit fentebb szedtem darabokra.

"a nyilvánosságra hozott információmorzsákat megfelelően összeválogatva kísérelje meg az embereket befolyásolni és aki ellentmond, azt összeesküvőnek és sunyi provokátornak titulálja"

Már megint hülyeségeket beszélsz, az egyetlen összeesküvést itt Te vizionáltad, amikor vki a tegnapiért nemcsak engem mert basztatni, hanem 15x centis kommentelőtársunkat is nyugalomra intette, amire Te magadból kikelve jöttél azzal, hogy "csak mert a másik fél nő".

Na ez az összeesküvés-elmélet, erre reagált az összeesküvés-elméletes kommentem is elég ironikusan, de úgy látom, azt se nagyon sikerült megérteni.
Nem értem, hogy a fiú miért nem kapaszkodott abba a kiskapuba, amit a végtelenben való találkozás jelent.Hello, Rövid de velős, én mondtam. :-)Helyszin: házibuli, szinészpalánták, barátnőm és én, frissen végzett közgazdászok.Sosem birtam nagyon az ilyen elvont egyéneket, és…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.27 03:38:58
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.27 03:39:36
@lenyeltem egy kétforintost:

itt vagy-e fucktorebá?
De nincs igaza senkinek, én nem két napig szeretek és főleg nem az igazit. A kép innenKedves Szakítós és Olvasói!A minap egy rajzfilm tanulságos párbeszéde ütötte meg a fülemet:Én mégis azt mondom, hogy jobb szerelmet elveszíteni, mint meg sem élni.És ez mit jelent? –…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.23 23:15:56
@*fucktore*:

nem sürgős, majd ha belebotlasz, küldd el.
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.23 23:17:37
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.23 23:34:10
@KIRA :

"nincs önzetlenség, gyengédség a mai világban..."

azé jobb nőknek jut még :>
A Vedd Lazán! sztori folytatódik!  A kép innen Sziasztok! Majdnem egy éve, tavaly júniusban én írtam meg nektek Laci barátom történetét ("Tudod, mit Lackó?! Vedd lazán!" címmel került ki a blogra), és most két hete újra összetörték szegény…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.20 18:55:09
@Muha:

nyitott szemmel kell járni és az apró részletekben is észrevenni a szépséget - mindig ezt hajtogatom :>>
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.20 18:56:58
Soha egy szia, hogy vagy, mit iszol, netán egy tánc... Néha összenézünk. Látom h figyel, de nem tesz semmit. A kép innenSziasztok,bár az én történetem nem tipikus szakítós történet, de elmesélem... Kiváncsi vagyok, mit szóltok hozzá:)Elég friss sztori... Kezdődött ez év…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.20 03:54:19
@*fucktore*:

:)))

miért ne tudnál mit kezdeni a "rendes" nőkkel, ha ott vannak a környezetdben?

(Most minnyá elkezdem képviselni a női nemet a távollétében is, és azt is hozzáteszem,h hisz "annyi rendes nő van szabadon!" :>>)
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.20 03:56:42
@*fucktore*:

:)))

Nade ha ott vannak a környezetedben a "rendes" nők, akkor miért nem tudsz mit kezdeni velük?

(Minnyá átveszem a női oldal képviseletét a távollétükben is hozzáteszem, h "de hisz annyi rendes nő vagy szabadon!" :>>)
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.20 03:59:19
Ha egy olyan leányzóval találkozik, aki megdobogtatja a szívét, esetleg pusztán fizikai vonzalomlép fel irányába, első kérdése a következő: Ne haragudj, te zsidó vagy?! A kép innen Hali! :)  Először a könyvvel találkoztam, utána gondoltam, hogy felkukkantok a blogra…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.19 09:05:38
@Phoenix flying:

ezt akár el is hihetném, de vmi azt súgja h kamu úgyho maraggyunk is ennyibe :>
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.19 09:06:42
@TBal:

tudom ho gernika sztorijára és nem a posztra reflektálva írtad
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.19 09:10:20
@NickyOnline:

én meg a Lajka kutya vok és most jöttem a hold nevű bolgyóról :>
 És nem vágjuk fel a kezünket, nem izzadunk, nem, nem. Kedves Szakítós! Íme egy kis összefoglaló egy hagy ne mondjam milyen pasiról... xD Miután az első nagy szerelmemmel végetért a kapcsolatunk 2006 augusztusában, akkor még nagy chatelőként már szeptember közepén…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.16 06:42:20
@The King:

nem kurváztam le, ez a csaj pl. pont nem kurva - egész meglepő ahogy a baromállatot is kezelte, pláne h télleg nemvót hejjespasiiii.
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.16 06:46:26
 A srácok/fiúk/férfiak gyávák, ezen nincs mit ragozni. De megtesszük most. Kedves Szakítós! Pár napja olvasom a siteotokat, de azóta folyamatosan :) Jókat mosolygok rajta, és persze sajnálom az embereket, hogy "mik vannak". Azért ennyire nem gondoltam volna hogy…..
 Régen volt ilyen levelünk, ami ennyire szomorú lenne egy darabig, majd azért mégis valamiféle megoldást ad. 39 évesen szakítani, amikor már eldőltek a dolgok, uhh Sziasztok kedves szakítósok és együttlévők! Okulásul szeretném az én történetemet megosztani veletek.Lehet,…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.11 19:16:48
@NickyOnline:

a gyakorlatban, nagyonis.
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.11 19:17:27
@lenyeltem egy kétforintost:

"lényegileg ugyarról van szó", na...
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.12 05:07:21
Volt, hogy majd egy hetet együtt voltunk minden nap, de az utolsó nap eszébe jutott, hogy már nem tudna bízni bennem és akkor inkább mégsem kellene ezt folytatni. A kép innen Sziasztok!   Mindössze pár napja akadtam rá a blogra jelenlegi párom ajánlása után. Azóta…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.05.05 07:05:00
@gernika:

blablablabla

na mentem, pá
 Lássunk rendesen: a levélíró lány a pasija volt szakítós sztorijával roadshwozik, amiben egy harmadik csajt szivatott meg, miután csak meg akarta dugni.Kedves Szakítós!Gondoltam, tavasz alkalmából megmosolyogtatlak titeket egy frappáns, kis történettel :). Nem velem esett meg,…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.29 22:34:16
@Nevermore a holló:

javaslom a Fakanál c. műintézményt a Baross utcában, isteni hely egy ilyen rapid kocsibólkibaszós szakításhoz.
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.29 22:45:59
@Letícia:

én egyelőre eggyel is beérném...

na húztam is, jó éjt!
Történetek egy lány életéből. Itt kérdeznénk rá, milyenek a rendőr apukák? Hogy viselik, ha ilyen félreküldött smssel találkoznak? Sziasztok! Sokat gondolkodtam, h leírjam e történeteim, hát íme. Ígérem rövid leszek. Akivel először jártam Na neki nem tudtam rendes nevet…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.28 10:30:33
@For All We Have And Are ~ O.F.F.:

áhh faszom, kűggyétek azt a vírust :>

@Stupidella:

érdekelne, ho mikor és milyen sorrendben.
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.28 10:34:00
@orsybaba:

azt várom, h az összefüggéstelen makogás helyett munkaidő kellős közepén, két gyerekkel eltávologgyá kicsinyt az lcd-től. Ott van egy sor elvégzetlen hasznos mezei munka mittomén nem mindig a fotölyba köll mereszteni :>
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.28 10:43:59
@orsybaba:

"hasonlóan hozzám" ?

akkó lófaszt nem dolgozol, én ugyanis tanulok. :>

v ez most megint ilyen hígfoscsúsztatós vetítés akart lenni? :)
Amíg nincs tapasztalatunk, ne is várjunk többet, mert csak bízunk abban, amiben nem lehet. Hat éves, eljegyzésbe torkolló kapcsolatot fogok összefoglalni, melyből én (a női szereplő) léptem ki, már idestova két éve. Igyekszem rövid lenni, bár ez nem fog sikerülni, olvassátok…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.27 18:32:14
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.27 18:55:04
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.27 19:04:07
@*fucktore*:

:)))))))
Szuper történet a kocsit fel nem fűtő köcsögről. Jó hétvégét! A kép innen Hat éves, eljegyzésbe torkolló kapcsolatot fogok összefoglalni, melyből én (a női szereplő) léptem ki, már idestova két éve. Igyekszem rövid lenni, bár ez nem fog sikerülni, olvassátok végig,…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.26 06:42:24
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.26 07:32:47
Négy durva, érdekes, vicces és érthetetlen szakítás - röviden. Az ilyen leveleket szeretjük.A kép innen Kedves Szakítósblog! Több fura/érdekes/vicces szakítós sztorim is van. Gondolkodtam, hogy apránként írjam meg őket, vagy ömlesztve, végül az utóbbi mellett…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.21 22:31:26
@lenyeltem egy kétforintost:

mínusz egy db vessző
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.21 22:51:31
@Nandi29:

vigyázz Nándi, mer a sok csúszómászó mozdulattól kiesik a tampony plussz idő előtt kifényesedik a nyelved. :>

Próbálták ezt már mások is, hát valahogy nem látni őket mostanság, persze ne igyunk előre a medve bőrére.
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.21 22:56:15
Szóval a mai téma a szaxofon.A kép innenEgyszer egy férfi kisérővel mentem Jan Garbarek koncertre, randi féle volt. Koncert közben KennyG-t méltatta, ott hagytam és elültem máshová...soha többé nem láttam!! Akkor jöttem rá jobb, ha egyedül megyek, mint egy barommal. Talán azóta…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.08 15:05:18
@flymazs:

Aha. A pokolba a kábé...

Na megyek is.
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.08 15:06:05
@flymazs:

Aha. A pokolba kábé...

Na megyek is.
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.08 15:14:24
@Caddy:

ésszerű keretek között mindegy. Pláne, ha van vmi erős szexuális 'kisugárzása' úgymond.
És mint a filmekben. A kép innen Sziasztok! A szülinapi buliján csalt meg, egy emelettel az alatt, ahol én aludtam. Csak ez a levél tudja leírni azt, amit akkor éreztem, ezt akkor a barátnőimnek küldtem el. "drága lányok! mivel nincs már energiám meg könnyem, hogy…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.07 22:54:13
@vagyok, aki vagyok...:

szopatott, aztán visszakapta, így van rendjén.
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.07 22:57:26
@Letícia:

má előtte visszakaptam, azvót a bibi.
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.08 00:29:51
@flymazs:

"Amúgy ki a jó nő?"

Nekem ő:

www.animalpicturesarchive.com/ArchOLD-6/1187098889.jpg

Na jóccakát! :)
Online stratégiai játékban sem: "egy egyszerű online játszható stratégiai játékban voltunk csapattársak, és egymás segítése végett kezdtünk el beszélgetni." A kép innen Kedves Szakítós! :)  Ahogy az álltalában a posztírókkal lenni szokott, én is régóta…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.06 17:19:25
@Letícia:

nekem naon jó a kisugárzásom, ott vótam Nagaszakiban is, azóta teljesen megváltozott a zéletem. :)
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.06 17:37:55
@Nevermore a holló:

a kisugárzás szót a szemeben már lejáratta a nőtársadalom azzal, amikor a sorozathős pasik enyhén egyszerűsített, hasonló külsejű klónjait e címszó alatt keresik, ezért nem használom.

Másrészt azért sem használom, mert objektivizálható. Az általam korábban említett és amúgy a fenti típusba tartozó géptermi csaj pl. tipikusan ilyen, "erős kisugárzású". Semmi tupír, semmi extra vagy szokásos hülye eröltetett affektáló manír - csak fél kilométerről, már a tartásáról a mozdulatairól lerí, hogy nem átlagos.

Talán a balerinatípushoz tudnám hasonlítani ezt a "jó kisugárzásúnak" mondott nőtípust, ha objektivizálnom kellene, de szándékosan kerülöm, hgoy ezt tegyem, mert akkor meg az lesz a konklúzió, hogy "naugye, csak a pálcikanők", pedig itt hangsúlyozottan nem ez a lényeg.
 A haverja kiszemelt hölgyeményéből lett barátnő, majd jött a baj, ahogy az lenni szokott. Kedves szakítósok! Az én történetem sem egyszerű, mint ahogy az itt jelenlévők nagy többsége. Elkezdhetném Ádámtól és Évától, de soha nem érne véget a történet. Mindíg is…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.05 22:12:20
@varanusz:

"de tovább nem kommentálnám, mert még leosztom mp-t :)"

mi van?????
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.05 22:34:55
@flymazs:

ha jól veszem ki, ő most azt állítja, hogy én csak megjátszottam, hogy azt hittem, hogy Te vagy ő, hogy aztán a végjátékban jól belé legyen rúgva azáltal, hogy az addig pozitívnak tekinthető üzeneteim hirtelen "hatálytalanná" válnak.
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.05 22:49:33
@varanusz:

akkor írd már meg, hogy mi bajod van, mert most komolyan nem értem.

Írtam egy emailt is, válaszolhatsz emailben is vagy írhatod ide.

Sokminden miatt nekem lehet esni kaszával-kapával, de hogy veled bunkó lettem volna, azt most tényleg nem vágom, honnan veszed.
Az ilyen 26 éves férfiakat kellene egy lapáttal a hátsó kertben agyonverni. Ilyen beképzelt, okoskodó majmok ellen jött létre a blog, hogy mindenki kimondja, amit ki kell. Igen, szakítunk, ennyi. Miért kell okoskodni? Sziasztok! Csak egy levélváltást szeretnék Veletek megosztani…..
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.01 00:23:49
@tuli_:

jó, de azt nyilván senki sem gondolja komolyan, hogy lehet mindenkire kiterjedő igazságokat megfogalmazni. Ami nem zárja ki azt, hogy ne lenne lehetséges általában jellemző törvényszerűségeket megfogalmazni.
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.01 00:28:08
@flymazs:

hát ha ez zavar, akkor ott vagy Te nőként, tegyél rájuk megjegyzést! Miért várható el tőlem, hogy én pasiként hivatalból vizsgáljam, hogy mi baja a nőknek a pasikkal?
lenyeltem egy kétforintost 2009.04.01 00:33:04
@Da Moon iz Black (Five ft. Accelerator):

nézd, nem tudom, máshol hogy van, én voltam a Csillagban, de sztm itt csak a tényleges életfogytosok kapnak olyan elbánást, hogy azon tettenérhető vmi büntetés-jelleg is. :)

A többieknek ott a könyvtár, videozhatnak stb, jó, nyilván nem egy Hilton, de lehet h odakint vannak, akik rosszabb lakhatási körlmények között élnek anélkül, hogy bármit is csináltak volna...