Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agneta

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EvA35 fotója Játékra hívunk titeket, amiből tanulhattok is. Indul az Indafotó Küldetés - ami, ha úgy tetszik, akkor egy online fotós workshop, ha ez túl komolynak hangzik, akkor fotós közösségi játék. Azoknak ajánljuk az Indafotó küldetéseket, akik rendszeresen osztanak meg…..
  Itt van az ősz, itt van újra, S szép, mint mindig, énnekem. Tudja isten, hogy mi okból Szeretem? de szeretem. Kedvenc évszakom az ősz! Nah, rögtön megcáfolom a saját állításomat, mert minden évszaknak megvannak a maga szépségei, jellemzői és én mindegyiket szeretem, de…..
 Néhány lelkes indafotós, kihasználva a remek hétvégi időt, kirándult egyet Szentendrére - és ha már kirándult, hát a fényképezőgépüket sem hagyták otthon. Válogattam a fotóikból néhányat a blogra, érdemes végignézni az összeset. Ha kedvet kaptatok a fotósétához,…..
Agneta 2011.02.15 23:07:08
@N. Gyuree: Hát látva a jobbnál jobb végeredményeket, azt hiszem pihentetem a balta témát :D Ööö :) De attól még kemény maradok :))
 Nagyapánk ott ült szokott helyén a kandalló mellett, s olykor egy-egy bükkfahasábot vetett a sziporkázó tűzre. A szűzdohány füstje kék felhőbe burkolta pipázó alakját ott a nagyszoba végiben, s ezüstös szakállán olykor megcsillant a láng.Mi gyermekek a mennyezetig érő,…..
Számolatlanul lépkedtem a tócsák között, miközben a kirakatok tükörképét nézegettem a vizes aszfalton. Néha ugyan elém tévedt pár kósza idegen, de sok vizet nem zavartak, nem tudtak kizökkenteni egyre mélyebbre süllyedő gondolataimból. Ahogy közeledtem a vásári forgataghoz,…..
Subba Kereszténytorrent 2010.11.24 13:47:56
Felekezetközi Kereszténytorrent!..
Agneta 2010.11.24 19:48:12
@Retkesparszt: Ez hú de nem volt vicces
 Sziasztok! http://www.youtube.com/watch?v=9qfmGokiPe8 Tudom mar egy ideje nem jelentkeztem, de nem volt se erom, se idom blogot irni. De most bepotolom. :)Jelentem jol vagyok csak kicsit megfaztam gondolom a legkondi miatt. Mult heten penteken day offom volt Balazzsal, Gaborral,…..
KATTINTS IDE!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Ab_IE_eXyTQ         Szerdán voltunk Boltonba az angolokkal. Minden áron a Ben & Jerry’s be akartak menni, de háát mégis ki ad 6dollart egy shake-ért vagy 8at egy jégkrémért. Hát én…..