Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stnl

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Szia Tibi,Az alábbiakat hoztam össze egy elég érdekes csoportról - ha megfelelőnek találod, örömmel látnám a közlését.Üdv:acabq A politikai kinevezettDisclaimer: Az emberi hülyeség és szervilitás politikafüggetlen; a leírt jelenségek előfordulása nem köthető konkrét…..
stnl 2012.02.22 09:22:58
stnl 2012.02.22 10:07:54
@Bicepsz Elek77: Az az alapok alapja,említésre sem méltó :)
A tavaszias idő közeledtével lassan elkezdhetünk gondolkodni azon, hogy mennyi aprópénzt készítsünk a középkonzolba, ha el akarjuk kerülni a kellemetlen helyzeteket a pirosra váltó közlekedési lámpánál.Tapasztalataim szerint legtöbbször egy Fedél Nélkült áruló hajléktalan…..
Ellenőrző Elégséges orvosok 2010.01.17 08:00:00
Levélírónk rövid eszmefuttatását olvashatjátok arról, hogy ér-e valamit a puskázással szerzett jegy és számít-e, hogy ki-milyen módszerrel szerzi meg a diplomáját. Van-e következménye később, felhasználás közben a puskázással szerzett jobb jegynek?Vizsgaidőszak van, az…..
Ismét elmúlt március 15-e. Régen az iskolában ezt érdekes vetélkedőkkel, versmondással, énekléssel ünnepeltük, büszkén gondoltunk Petőfire, Kossuthra, Bem apóra és a többiekre.Igaz, számomra elmúlt a varázs már néhány évvel ezelőtt, amióta kicsit többet…..
stnl 2009.03.30 18:49:36
Alapvetően nem a tüntetéssel van a baj. Sőt talán még azzal sem,hogy néhány hevesebb csoport kipróbálja,milyen lefejelni a rendőrcsizmát.

Amikor 2006-ban először voltak komolyabb összecsapások a tüntetők és a rendőrök között,valami nyugati politikus köszöntötte Magyarországot a demokráciában. Elég megnézni egy G7 összeröffenést vagy egy vidámabb estét Párizsban vagy Athénban.

A baj ott kezdődik,hogy ezeket a fogócskákat nemzeti ünnepekre időzítik. Nem tudom,mennyi ebben a szimpla hülyeség,van-e benne provokáció? Az szomorú,hogy az ország vezetői kordonok mögött "ünnepelnek" De mint mindenben,itt is kettőn áll a vásár. Arról nem is beszélve,hogy mekkora az eltérés a történések és a között,ahogy azt a média tálaslja. Ott voltam 2006-ban a "tévéostromnál", mint megfigyelő (de tényleg :)) És másnap nem tudtam,hogy sírjak vagy nevessek,amikor megláttam az újságokat. Vasgy én voltam vak és hülye,vagy az újságok...hm, nem voltak a legobjektívebbek.

Az a gond,hogy a tüntetés a köztudatban összekapcsolódott a balhéval, az pedig azzal,hogy a rendőrök leverik azt,aki kimegy "balhézni". Vajon csak akkor intézkednek a rendőrök,amikor tényleg balhé van? Az MSZP székháznál vagy most a Bazilikánál nem úgy tűnt,hogy mindenképpen be kellene avatrtkozni. A tüntetés a demokratikus politikai kultúra része,csak sajnos mi (tüntetők,rendőrök,politikusok) még nem vagyunk elég "kulturáltak".