Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minerva12

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izgatottan készülünk az első randira, abban reménykedünk, hogy most végre megtaláljuk az igazit. Megtörtént az első randi? Honnan tudod, hogy tetszel-e neki? Fel fog hívni? Jól érezte magát veled? Íme a jelek, melyek arra utalnak, hogy nagy eséllyel lesz folytatás Mindent…..
REZSŐHÁZY RUDOLF Régebben elfogadottnak, sőt dicsérendőnek tartották, hogy az anyai szerep hozzátartozik a nők sikeres életéhez. Ezt a fölfogást változtatta meg az az új érték, mely a nők szabad egyéni kibontakozását tűzi ki célul. Számukra is a professzionális érvényesülés jelenti a sikert. Ezt a…..
Mint látható, nem hagytam abba a hogyvoltozást, és nem is fogom. Gólemet felengedték egy függőhídra, gondolom azért, mert fából és háncsból font kötélből van, nagyon sokat nem ronthat rajta, de ha mégis, nincs olyan magasan, hogy kárt tehessen magában. Kettesszámúpatrik…..
De kérdem én, emberrel ezt meg lehet tenni? Micsoda őrült fájdalommal járhatott ez, szegény anyukámnak? Kedves Ismerőseim, és kedves Ismeretlenek, akikhez eljut ez a néhány gondolatom! Nem szoktam saját életem gondjaival terhelni a közösséget, de most úgy érzem, meg kell osszak…..
Minerva12 2015.03.31 22:12:00
@Tempus.Anh: Te is egy együttműködésre képtelen alaknak tűnsz hozzászólásaid alapján.
Annyira irritáló vagy, hogy kihozod belőlem a személyeskedést.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! A segítségüket szeretném  kérni. (…..
Az építkezés tavaly kezdődött és nem régiben ért véget. Két új kifutó készült el a veresegyházi Medveotthonban, az egyiket már be is lakták a farkasok. Marcus, Brutus, Maya és Léna pár nappal ezelőtt költözött át. Szemmel láthatóan tetszik nekik az új terület, ami az…..
Megdöbbentő nyilatkozatot találtunk annak kapcsán, hogy tegnap a váci Madách Imre Gimnázium tantestülete elmondta, nem feltétlen engedné tanulóit biodíszletnek használni Orbán Viktor március 15-i múzeumkerti beszédéhez.Az aláírok névsora annyira bájos, hogy ide is írjuk…..
A nap legkevésbé meglepő híre, miszerint Tatár Csilla lesz a köztévé március 15-én induló bulvártévéjének az arca. A Petőfi TV az m2 adásán jelentkezik majd este, mert ugye napközben gyerekműsorok mennek rajta. Tatár Csilla ráadásul a Bors infói szerint A Dal után menten…..
A Bors rántotta le ugye a leplet a minisztérium és a rádiós titkos alkujáról, miszerint Rákóczi Ferinek havi nettó 350 ezer forintért 10 hónapon át kellett volna suttyomban témáznia a Morning Show-ban a termelői piacokról és a nemzeti parkokról Kezdetben Rákóczi semmi…..
Miután Frau Angela oly hirtelen eltávozott Budapestről, hogy elköszönni sem tudtam tőle, úgy döntöttem, magamban tartom, mit gondolok röpke, de legalább feszült itt tartózkodásáról. És milyen jól tettem, ugyanis a Mónika-show-t szimbolikusan jobbról előző magyar közpolitika…..
Minerva12 2015.02.07 15:56:31
@Gyorgy Nagy: Ezt várjuk tőle.
Kérdés h halott-e, vagy még lesz ereje egy csatára?
Ne bántsuk mi SL-t, hanem támogassuk: kezdje el a harcát, segítsen a magyar népnek elsöpörni ezt a sok mocskot. Én megbocsátanék neki (a győzelem után) , ha ezt megtenné.
Minerva12 2015.02.07 16:08:17
@no_successful2: Mi fáj neked? Hogy "ti orbánfanok"( ha már voltál olyan ostoba, hogy engem szoclibnek neveztél ismeretlenül, akkor ez a minimum ) most otthonról kaptatok egy pofont?
A TASZ jelenti Soron kívül 2015.01.29 13:43:09
Egy gyermek 2013. november közepe táján, egyik hajnalon - negyedórával azelőtt, mielőtt a mentő kiérne – rohamos gyorsasággal megszületik, vajúdó fájdalmakat alig okozva 17 éves anyjának. Sokadszor futok neki ennek az írásnak, de eddig nem sikerült az ügy lényegére rátapintanom, márpedig valami…..
Minerva12 2015.01.31 18:56:25
@Jutka+4: Szánalmas vagy és semmivel sem különb mint a Gyámhatóság. Itélgetsz össze-vissza a magad feje szerint a '40-es karrieristákról".
Sajnos elég rég volt itt bejegyzés, most megpróbálok újra közzétenni mindenfélét. Kezdjük a legfrissebb észrevétellel amelyben olvashatjuk mennyire értenek a dolgukhoz az ellenőrök, egy kismamát és családját szívatták, és alázták meg. Tisztelt Cím!   Sajnálatos…..
Minerva12 2013.09.04 17:50:21
@pavor nocturnus: Szerintem tanulja meg az, akire vonatkozik. Amúgy az a minimum, ha van valami kedvezményem, mielőtt felülök a buszra, meggyőzödők arról, hogy mire is vagyok jogosult és mire nem. Ha csak eső után veszünk köpönyeget, akkor ne csodálkozzunk ha megázunk.
Szóval nem jogos a poszt.
Ma valóban elindul az iskolaév, ami már a kezdete előtt jóval viharokat kavart, ahogy arról már itt a blogon is olvashattatok pár napja. Azóta van, ahol finomodtak a vonalak, és emberközelibbek lettek a kötelezően végrehajtandó változtatások, másutt azonban rengeteg egyéb az…..
Vajon képes-e a Fidesz-KDNP olyan családbarát gazdaságpolitikát összebarkácsolni, amely ténylegesen is elősegíti, hogy legyen a babáknak kedvük megszületni? Egyelőre úgy az látszik, bármilyen adókedvezményt, intézkedést is hoz össze a kormány, népességfogyásunk…..
A Mandiner blogján Schmidt Mária esszében emlékezett meg Horn Gyula életéről. Ez az írás erre kíván reflektálni. A dőlt betűvel is jelzett idézetek ebből az esszéből származnak. Vajon Horn Gyula tényleg a magyar Talleyrand volt? Esetleg a nyugatos (bocsánat, zapadnyik) Kádár…..
Legyetek jók, ha tudtok és segítsetek: „Krízishelyzet van. Az Illatos út megtelt. Csak úgy özönlenek hozzánk a kutyák, és alig visznek el. Nem tudunk több kutyát elhelyezni" – írja a Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi Szolgálata a Facebookon.…..
Néhány órája robban a világban a hír, miszerint Angelina Jolie eltávolíttatta melleit. Édesanyja mellrákban halt meg, tíz évig betegeskedett és nem akarta ő is kitenni magát ennek a veszélynek. (És nőtársai figyelmét is szeretné felhívni a betegségre!) A színésznő orvosai…..
Subba Cukiság: Hárfás mosómedve 2013.04.20 14:17:43
Awww, a kis tapicskoló kezeitől teljesen kikészülök. ..
Minerva12 2013.04.21 08:49:13
@Hawks: Nem hiszem, hogy nálad károsabb, mind a természetre, mind a társadalomra nézve....
Dávidot betalálta az egyik valamiért még szabadon tevékenykedő telefonkönyves brigád, akik azon a trippen pörögnek, hogy a véletlenszerűen felhívogatott embereknek kellene lemondaniuk az éves "szolgáltatásukat": Egy ködös novemberi hajnalon felhívott egy női hang, hogy ő a…..
"A biztonság kedvéért leadjuk csupa nagybetűvel is, hátha úgy szeretni fogják" - nyilatkozta a fideszes politikus az Alkotmánybíróság csütörtöki döntéséről. "Tök jó, hogy a két ünnep között is dolgoznak, tényleg nagy rajongója vagyok a munkáiknak, de ez nem így…..
hogyvolt Éden hotel - 2x47 2012.05.24 05:30:00
Na, ami ma jön, azt hívják sportnyelven célegyenesnek. Itt már nincs sunnyogás, ma elválik a szar a májtól, új megpróbáltatások jönnek Pinokkina szerint, mert vagy egy játékos, vagy egy pár ma távozik ÉS még lesz MÉG EGY meglepetés, masszázsolajos izzadságfoltok gyöngyöznek…..
Minerva12 2012.05.24 07:53:45
@Ditti82: Hm...akkor Anikó a befutó?:(( Nemár.
hogyvolt Éden hotel - 2x40 2012.05.11 06:58:00
Itt az újabb kiválasztás a nyakunkon, én speciel kurvára nem tudnék Hiperrel egy fedél alatt élni, így azon munkálkodnék, hogy húzzon a picsába de minél gyorsabban, viszont én nem vagyok Papucs Levente sem, aki vagy nagyon türelmes típus, vagy csak ezzel a taktikával akar bemasírozni a döntőbe, és…..
Minerva12 2012.05.10 21:57:06
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ehh, nem mondanak semmit.
Minerva12 2012.05.10 21:58:58
@IllaryBlasi:Köszi!!!