Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaXIP21

4 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Windows operációs rendszeren win32DiskImager segítségével Letöltés Töltsük le a legfrissebb Ubuntu képfájlt a hardkernel oldaláról, ha még nem tettük meg a képfájlok a következő linken érhetőek el: http://odroid.com/dokuwiki/doku.php?id=en:c1_release_linux_ubuntu itt…..
Nemrég érkezett egy levél, a levelesládámba, amelyben egy kedves úriember kérdezett arról, hogyan lehet Odroid-C1 ből nyomtatószervert készíteni. Ezért döntöttem úgy, hogy összerakok egy leírást a folyamatról. Elsőre két megoldás jutott eszembe a Samba/SMB valamint a…..
Raspberry Pi 2 Model B megérkezett a piacra, viszont a Raspberry-nek nem sikerült egyértelmű ellenfelet teremteni az  ODROID-C1 nek. A Broadcom chip gyártó, régóta készítette a BCM2836 SoC chippet a RPI2 számára. Mindkét alacsony ár kategóriás lapka hasonló specifikációval…..
MaXIP21 2015.05.01 17:47:42
@zséroskenyér: Kedves ZsérosKenyér , köszönöm igyekszem javítani a helyesírásomat !
Odroid A nagy Odroid teszt 2015.04.24 20:13:13
Teszteltem három Odroid verziót, név szerint az Odroid C1-et az Odroid XU3-at és az Odroid U3-at. mindhárom esetében az Ubuntu XBMC és az OpenGL-es használata volt a cél.Amikor kézhez vettem őket mindegyiken látszik a minőségi alapanyagok felhasználása.Az eltérések főleg a CPU…..
Gerzson a tegnapi CIB-es posztjaink után küldte el nekünk válogatott panaszait. Hibás PIN kódok, pénz nélküli pénzfelvétel és lefagyó netbank. Sőt, szerinte a kérés nélkül lecserélt bankkártyájával sem stimmel valami, mert mindenhol olyan furcsán méregetik. Első olvasásra…..
Mátyás hozzánk hasonló módon értelmezte a KIKA fenti szórólapján szereplő, egyértelműnek tűnö szöveget, miszerint ingyenes busz "200.000.- Ft feletti vásárlás esetén vehető igénybe". Tehát ha ő 360.000.- Ft értékben vásárolt, akkor neki jár. Pedig nem. Mivel…..
MaXIP21 2009.08.04 15:20:26
lol
Most kaptuk a hírt, hogy a rengeteg jogsértő tartalom miatt hamarosan betiltják az internetet, úgyhogy addig nézze amíg van! A legnagyobb publikus torrentszájt, a Pirate Bay alapítói első fokon egy év börtönt kaptak " jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való…..
Egyfelől azt gondolná az ember, hogy egy akkora cég, mint az Auchan, minek követne el direkt olyan stikliket, mint amivel Longi meggyanúsítja őket. Akkor viszont miért szabályozzák ilyen bizarr módon az üvegvisszaváltást? Tényleg lehet törzsvendégeket szerezni kényszerítéssel?…..
Az Indesit Company Marketing Osztálya válaszolt MikroPit panaszára, akit lebeszélt az ügyfélszolgálatos az Indesit termék vásárlásáról. A lenti levélben mintha az állna, hogy  ilyet a kolléga nem tehetett, mivel folyamatos képzés alatt áll és felveszik a beszélgetéseket…..
Már épp kérdezni akarta a Homár a tegnapi parkolási mítinggel kapcsolatban, de szerencsére a vicces nyilatkozatairól ismert parkolási szabadságharcos EMPAMO hamarabb és rutinosabban összegezte kétségeit a tervezett módosításokkal kapcsolatban: Tisztelt Hagyó Úr! Autósbarát…..
MaXIP21 2009.04.21 12:12:38
A szezon videódivatja a Bukás című hitleres film kulcsjelenetének feliratozása, a leghíresebb a gyurcsányos verzió persze, de most zárkózhat a Milka csokis. A meghökkentő alkotás Ilkáék műve. Az Indexen korábban megénekelt Ilka család évek óta harcol a Kraft Foods multival, a…..
MaXIP21 2009.03.31 13:40:26
Ugye pont kitolta 60 napra a bankok egyoldalú szerződésmódosításának határidejét a kormány, de ez nem akadályozza meg a Raiffeisent, hogy ügyfeleinek kérés nélkül bármikor hitelkeretet emeljen, minthogy ezt mindenki aláírta (Lakossági Ügyfélszabályzat PDF IV/4.1), amikor…..
MaXIP21 2009.03.25 17:14:26