Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorkaaaaa

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokakkal ellentétbe én nagyon szeretem a gombát. Legyen az egyszerű csiperkegomba vagy éppen valami erdei különlegesség. Szerintem ez az a hozzávaló, amit számtalan módon lehet variálni, csűrni csavarni úgy,hogy a végén valami isteni finomat kapjunk. Ez a következő recept is…..
Szinte mindenki tudja, hogy a hüvelyesek (Fabaceae) családjába tartozik. Igaz, aki már csak a mélyhűtőpultok zacskóinak tartalmaként ismeri, elbizonytalanodhat, hogy is néz ki az a bizonyos hüvely. Piacokon még frissen szedett, hüvelyes állapotban is kapni. A borsószemek a hüvelyből…..
Ismét egy blog. Az életembe a sokadik. Mindeddig leginkább a pörgős, zűrös, boldogságos magánéletem volt a téma, amikor írtam. No, ez megváltozott. Hogy miért is? Hm...az internet lassan mindenki számára nyitva áll, így hiába a névtelenség,előbb utóbb úgyis megszívod,…..
VIGYÁZAT: fenemód hosszú lesz!Folytatva azt a bizonyos örökéletre emlékezetes pénteki napot...Nem volt könnyű dolgom, egy kétévessel és egy aggódó apukával szabadlábon vajúdni, szinte  lehetetlen. Két fájás közt befejeztem a munkám, telefonon értesítve mindenkit,…..
Ma dél óta itthonvagyunk, ismerkedünk, örömködünk... az üldögélés gép előtt egyelőre még nagyon nehézkesen megy, nem is csak velem van a baj, mer én kipárnázgatom magam, sokkal inkább a Hunc-Minek kombóval, akiket még nem merek kettecskén hagyni, Huncbátyó ugyanis elhalmozza…..
Hunor&Minka&Zsigu MinkaNap! 2009.12.12 04:54:00
A kis csomag névnapi meglepetés hagyományos úton érkezett a Világra, Anyukája hősies kitartásának és erő feletti teljesítményének köszönhetően. Kis búvárszivattyú, mint a Bátyja, ő is erőteljesen rácsatlakozott a MennyeiMannára és békésen lakmározik. Cucka vidám és…..
Hunor&Minka&Zsigu Szabadlábon 2009.12.11 14:23:00
Szépek, szabályosak, 5 percesek, 1 percig tartanak, baromira erősek, és jönnek-folyamatosan jönnek.Festékek kiválasztva (itt is megjegyezném, máris imádom a lányom rugalmasságát!), már itthon vagyunk, aranykapu reggel még csukva volt... szülészeten fullhouse, talán ennek is…..
Dorkaaaaa 2009.12.11 19:37:32
Hunor&Minka&Zsigu CTG forevör 2009.12.08 10:06:00
A tegnapi ctg gyors és rövid volt, Minkát álmában leptük meg, kicsit megriogatott az asszisztensnő, hogy 40-160 közti pulzusokat produkál a leányzó, irány az ultrahang, flowmetria (köldökzsinóráramlás: jut-e elég oxigén, tápanyag a kicsihez, ellátja-e még a lepény a neki…..