Regisztráció Blogot indítok
Adatok
::: cikatrix :::

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikába jöttem Utazas 2009.08.27 21:52:00
Elerkezett 2009. augusztus 24-e is... Hajalban indultam anyuval Ferihegyre, ahol sikeresen a masik terminalra mentunk es persze potyara vartuk a gepem kiirasat. Tok ideg voltam, jarkaltam ossze-vissza. De ha jol lattam, a zsufolt tomegben a Cypress Hill is ott volt... Aztan Viktor hivott fel, kedves…..
  Ha összehasonlítjuk Budapest és Bécs kb. egyidőben kialakult körgyűrűit, rögtön szembetűnő, milyen nagyvonalú a bécsi, és milyen szűkös a budapesti. Bécs nem engedhette meg magának, hogy a császárváros pompáját másolja az elnyomott szomszédvár. A városfal…..
::: cikatrix ::: 2009.03.25 16:48:18
@BDzsH:
:::kedves bdzsh! van egy ilyen a ix. kerületben, a kerekerdő park, ami azért lett tér, mert a nagy kerületi rehab közben lankadt az érdeklődés az új, vagy megújított ingatlanokra és a befektetők azt gondolták, hogy valami kis zöld megdobhatná a keresletet. és milyen igazuk volt!!! csak a pr volt rossz... alig tud róla valaki. :( :::
Köztér Jogging a tetőkertben 2009.03.25 10:15:00
Jómagam a hétvégét Győrben, a munkahetet Budapesten töltöm. Ami a félvidéki életet előnyben részesíti a budapestivel szemben, az elsősorban a természetközelség. Bár Győrben a belvárosban lakom, 2-3 perc alatt autóval vagy biciklivel kiérek a Püspökerdőbe (ártéri erdő a…..