Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PSmith

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk minőségügyi vezetőként dolgozott egy gyöngyösi kisvállalkozásnál, ahol "természetesen" nem jelentették be teljes bérre, a bejövő és kimenő e-mail-eket kinyomtatták, zugfejlesztéseket folytattak, olykor életveszélyes végeredménnyel. Kedves Munkahelyi…..
PSmith 2009.07.11 15:35:05
@ARK-9: így van!

Én annyit loptam csaltam hazudtam, hogy már van is két kisebb nemzeti bankom.

:)
PSmith 2009.07.11 15:56:22
@Droli: hogy-hogy miből él meg addig az a sok ember?

Nyilvánvaló, a tartalékaikból!

:)
PSmith 2009.07.11 16:06:37
@Strici: nem is tudod te mekkora vállalkozó és tőkés barát vagy :)
Az újabb leállásért szíves elnézéseteket kérem, szokásos számítógép kalamajka áll a háttérben, kezd lassan az agyamra menni... Despota Szia! Csak egy darab kérdésem lenne, de nem találom rá a választ. Nem is olyan sokára kezdek az új (ideiglenes) munkahelyemen, ami egy…..
A kétszavas és egyszavas szakítómondatok után, itt a nullszavas kategória.    A kép innen   sziasztok   nemrég találtam a blogra, és miután olvastam egy kétszavas szakításról szóló posztot, rájöttem, hogy volt nekem ennél rövidebb, egyszavas szakításom is…..
Ezt nem annyira értem, majd elmagyarázzátok. A kép innen Kedves Szakítósblog! Kedves Szakítósok! A szomorú végű történet, melynek eseményeit lentebb vázolom, a Szakítósblog két kommentelője között esett meg; elindult valami szép, amely azelőtt futott zátonyra, mielőtt lett…..
PSmith 2009.06.15 10:43:18
@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):

"ezek szerint Te pont olyan szánalmas vagy mint mi, hiszen Te rajtunk nevettél."

és én ezzel idáig is tisztában voltam.
PSmith 2009.06.15 10:52:03
@István --:
törvényszerű volt ez a poszt. Kialakult egy törzs aki itt éli az életét, küldözgeti egymásnak a youtubeos videket, esetleg találkozik a parázsban. Nem ez volt köztük az első és nem is ez lesz az utolsó kapcsolat, ami a nagy számok alapján szakítással végződik.

És mivel ez a blog az életterük, nyilván itt fogják kiteregetni, itt próbálnak egyetértést szerezni.
Ki egy poszttal, ki csak hozzászólással. És az hogy poszt vagy hozzászólás teljesen lényegtelen.


PS. már a poszt előtt is olvastam egymást kurvaanyázó hozzászólásokat.
PSmith 2009.06.15 11:14:48
@István --:
minden posztból beazonosíthatóak a szereplők, legfeljebb ezek a szereplők nem az "itt éljük az életünket" körből kerülnek ki.

Meglepődnél, ha megjelenik itt egy történet a szereplők ismerősei közül csak egynek kell elolvasnia és máris szól a többieknek. Csak ők nem itt beszélik ki, hanem a legközelebbi kocsmázáson.
Dió nevű olvasónk hívta fel a figyelmemet az alábbi kommentre. Ti végig csinálnátok az alábbi tortúrát havi bruttó 180 ezerért?Szeretném megosztani a tapasztalataimat okulásul.Kiindulási helyzet: rendelkezem egy okleveles közgazdász diplomával és két posztgraduális szakirányú…..
PSmith 2009.06.04 13:59:07
@Balance Of Power: azért sok, mert nálam a kényelmesség miatt pazarlás folyik. Azon kívül nem 49 négyzetméteren hanem a többszörösén és vannak olyan fogyasztók amelyeket egy panelban biztosan nem használnak.

A 30 ezer 49 négyzetméteren pont olyan pazarlást jelez, mint az én 50 ezrem.
PSmith 2009.06.04 14:02:13
@Balance Of Power: napkollektor: többször nekifutottam, sajnos jelenleg Magyarországon nem éri meg. :(
Aktív olvasónk és kommentelőnk, Strici küldte nekünk az alábbi levelet. Szükséges egy távmunkához a fényképes önéletrajz? Tisztelt Egyenlő Bánásmód Hatóság! Kérem, hogy a hatóság az alábbiakban előterjesztett és részletezett kérelmem alapján vonja eljárás alá a…..
PSmith 2009.06.03 12:25:37
@Strici: L_a_u_trec és nem L_o_trec.
A "de" már csak ráadás...
PSmith 2009.06.03 12:28:40
@mutant: Nem, nem kell beszélni ahhoz franciául, hogy le tudd írni egy híres franciának a nevét.
PSmith 2009.06.03 15:53:49
@mutant: Te idióta vagy?
Következzen egy összefoglaló olvasónktól egy kiskereskedelmi cégről, ahol a vezetők luxus autókat kapnak, a munkavállalók viszont a WC papírral is kénytelenek spórolni. Szeretnék pár kedves történetet megosztani Magyarország legnagyobb kiskereskedelmi cégéről. Mielőtt bárki…..
PSmith 2009.06.01 19:52:34
@Ladyb:
http://www.gyorgyigabor.hu/magyargazdasag1998-2006.php
http://www.tarsadalomkutatas.hu/termek.php?termek=TABRA-A-278
PSmith 2009.06.01 20:17:56
@Strici:
hagyd már a francba ezt a szar "mert az elit"-izést.

Ebben az országban pont olyan az elit, mint a munkás.
Olyan, hogy egy kórházban nem tudsz egyet kakálni, mert a kedves látogatók, betegek ellopják a wc-papírt, a csapot, de még az izzókat is a lámpából.
Úgyhogy ne dumálj nekem a tisztességes dolgozó tömegekről, mert kb. hányok tőlük.

Most persze majd beírja valamelyik, hogy ő nem olyan, biztos a szomszéd volt.
Szombati posztunkban egy pénzügyi multiról lesz szó, ahol a munkavállalók jogaira magasról tesznek. Legalább a kávé és a tea ingyen van... Sziasztok !Szeretném leírni nektek az egyik „multis” tapasztalatomat, hogy Ti lehetőleg ne fussatok bele ebbe a munkáltatóba. Az…..
A tegnapi filmcímkereső játék posztja alatt előjött egy nagyon hasonló program, ezt linkelném ide, mielőtt eltűnik a kommentek között. Az M&M’s promójátéka, de attól még nagyon szórakoztató, ebben is 50 filmcímet kell megtalálni egy kép szereplőiről asszociálva.…..
Érthetetlen - illetve dehogy, a válság már megint, muhaha -, hogy a bankok belső rendszere miért nem alkalmazza a kerekítést. Tamásnak 0,03 forint, azaz 3 fillér tartozása képződött, ami természetesen hamar megfiallt, szaporodott-sokasodott, végtelen hurokba fordulva harapott a…..
Történet arról, amikor a munkavégzés a családi élet rovására megy, csak mert egy ostoba szabály miatt minden áldott este bonyolult adminisztrációs kötelezettségnek kell eleget tenni.Nem a saját történetem mesélem el, hanem házastársamét. Teszem mindezt azért, mert tudni…..
PSmith 2009.05.25 16:12:56
@Strici: "a termelés jelenlegi szintjét a munkaképes lakosság 20%-a el tudja látni. Mi lenne, ha mindenki dolgozhatna, de csak napi 2-4 órát kéne mindenkinek?"

Szocializmus, munkanélküliség nélkül. Ja, az már megbukott. Mert az emberek egy része baszik akarni dolgozni. Mert a munka nem becsület és dicsőség dolga.
PSmith 2009.05.25 16:23:00
@Strici: Kezditek már szervezni a következő forradalmat? :))
PSmith 2009.05.25 16:26:07
@Strici: Vazze Strici, döntsd már el mi a fenét akarsz? A család szentségét, gyermeküket nevelő háziasszonyokkal vagy bezavarnád a nőket a gyárba, a pulyákat meg a csecsemőgondozó nőkre bíznád?
Olvasónk munkahelyén közölték, hogy 7%-kal lecsökkentik az alkalmazottak nettó fizetését, miközben topmenedzsment pár darab új, egyenként közel 20 millió forintos autót kapott. Az egyik nagy, hazai reklámügynökségnél dolgozom. Néhány hete a felsővezetés és a tulajdonosok…..
T. Erynnis! Nagyon örülök, és hálás vagyok, hogy lehetőséget nyújtasz feltenni a kérdéseimet. Már több szakszervezettel és jogásszal próbáltam felvenni a kapcsolatot, nem sok sikerrel. Egyelőre azt kéne tudnom hogy jogomban áll-e reklamálni munkaadómnál, mert számomra nem…..
PSmith 2009.05.19 23:39:13
@váj mí:
Vagy moderálják napi 24 órában a blogot, vagy szart sem ér.

Kérdés van erre valakinek ideje? Vagy a sok munkanélküli majd váltja egymást? Despota meg szívesen kiadja a kezéből a blogot?
Nekem a modoros blog hozzáállása szimpatikusabb, ők kaptak hideget-meleget, mégsem moderálják a blogukat, ha valamivel nem értenek egyet azzal inkább vitatkoznak. Ha kapnak egy anyázást, az is maradhat, a hozzászóló magát jellemzi vele.
 MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ   Egy érdekes levél következik, egy furcsa csapatépítő tréningről. Egy ügyvédi irodában dolgozom Budapesten titkárnőként. A főnököm tavaly kitalálta, hogy menjünk hétvégi csapatépítő tréningre, mert az jól összehozza a…..
PSmith 2009.04.29 10:33:19
@Void Bunkoid: "a HADSEREGEK, ahol nem volt szükségszerű jóban lenni a bajtársaddal"

Kivéve persze, ha túl akartál élni egy háborút.
PSmith 2009.04.29 10:34:54
@radirpok123: "Hozzá kell tenni, hogy nálunk a "csapat" nagyrészt fiatal harmincas, családos, kisgyerekes kollégákból áll. Ilyen taperolás, mint amit a posztoló leírt, eszébe sem jutna senkinek..."

:)))))))))))))))))))))))))))
PSmith 2009.04.29 10:44:51
@Andie:
:)))))))))))

És én még azt hittem, nálunk voltak vad bulik.
Norinda a bő egy héttel ezelőtti autópályán végig belső sávban menős, ámde a világ minden kincséért sem jobbra tartós posztunk után gondolt egyet és megírta egy hasonló élményét, csak éppen a másik szemszögből. Neki viszont legalább volt egy többé-kevésbé elfogadható…..