Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilvamama

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt X-faktor 3x09 - 1. döntő 2012.10.15 09:00:00
Elkezdődött ez is, X-faktor élő adások, egyenes kiesés, dráma, könnyfolyam és persze bulváretetés egyenes adásban, most pár hétig ez lesz a program. Előzetesként bevágnak pár jól megválasztott mondatot a mentoroktól, meg Ildit smink nélkül, ez utóbbit nem gondolták át…..
Benkő és Alekosz után itt van nekünk Gjoni, aki mér két éve megkereste magának az IGAZIT, csak az RTL dobozban tartotta a műsort. Sebaj, tegnap este elszabadult a pokol, mi meg hogyvoltozzuk, még jó, majd pont azt hagyjuk ki, ahogy 16 szakadék rámászik a hatvanéves buzukihuszár nemi…..
Harmadik X-faktor válogató jeles alkalmából Magyarország összes színitanodája és vidéki művelődési háza összefogott, és ráeresztette az RTLKlubra azokat a színészeit, akik túl hangosan énekelnek a kórusban és ezzel ellehetetlenítenek minden jelenetet, pedig csak…..
Hihetetlen, de újra itt van, már a harmadik X, először is a válogatókkal, és a kérdések egyre csak szaporodnak! Mikor tölti be a képernyőt az első Csudálatos Táblagép és/vagy Spar reklám? Mikor fogja először elbőgni magát Keresztes Ildikó? Eljutnak a verseny feléig a…..
Még Pál apostol szelleme is felidéztetett a szombati Csillag születik fináléjában. Volt itt minden, de jobbára a hamarosan induló X-faktor promótálására fordították ezt a két órát, és hogy ki nyert? Nos, a jó. A jó nyert, mert a jó nyerő. Vagy, mert kell a következő…..
Szilvamama 2012.06.04 14:28:38
@Endiman1980: Szerintem megoldották volna a fiúk.... :)
Az van, hogy nem lesz most hogyvolt, nincs idő, és nem akarnám összecsapni, mert mégis csak írjon az ember rendesen, ha már ír, nemde? Szóval a most szombati Csisz-ről már lesz rendes poszt, aki pedig nem látta az előzőt, annak annyit eláruk, hogy az In Diretta és az Immigrants…..
Szilvamama 2012.05.10 13:43:30
Az Immigrants kiesése számos okból fáj nekem. Egyrészt azért, mert a rockzene méltatlanul alul van reprezentálva a mainstream médiában. Miközben ez a legnépszerűbb hazai műfaj, amit bizonyít, hogy stadionokat töltenek meg a rockkoncertek, a Viva TV meg a kereskedelmi rádiók…..
Szilvamama 2012.05.10 13:08:13
@qqyyqq: Szóval: "erősen ráhajazott a nyugdíjas sms szavazatokra" - hajaz = hasonlít, persze nem kötözködni akarok, csak bántja a szemem.
Duett-estet ígért erre a hétre Ursula, félig múlt héten is az volt, nem baj, erre az idei Megasztárra sok mindent lehet mondani, de azt, hogy fantáziadús lenne, még véletlenül sem. Egy Clau-Trilla playback duettel nyitunk, a Szépség és a szörnyetegre tátognak látványosan, majd…..
Szilvamama 2012.05.07 10:08:53
Kérem szépen, megállíthatatlanul elindult 2012 legszínesebb tehetségkutatója. Ha nagyon vártátok ezt a hogyvoltot, sajnállak titeket, mert nem lett jó. Kezdjük is el, jöjjön, aminek jönnie kell, ki lesz a 12 döntős, ki? Indulunk. Kis összefoglaló blokk, rosszak és jók,…..
Tisztelt Mt! 2011. adóigazolásom kézhezvétele után döbbentem vettem észre, hogy a megfizetendő adótartozásom 99.340 Ft.Nem egyéni vállalkozó vagyok, hanem munkavállaló, akinek a munkáltatója készíti havonta bérszámfejtését, ezért úgy gondoltam, hogy joggal bizakodhatok…..
Andor barátommal is az EFOTT-on beszélgettem, kellemes szórakoztató ember. Természetesen fogyókúráztunk egy picit, de az is kiderült, hogy a nagymamák kedvence elérkezettnek látta az időt arra, hogy gyermeket készítsen, csakhogy válása óta még nem nagyon volt sikeres randevúja.…..
Eléggé csúszik nálunk a hamburger, de egyáltalán nem vagyok kibékülve azzal, amit a gyors étkezdékben lehet kapni. Nem vagyok álszent, mert eszünk néha a boltívesben is, de annál jobban szeretik a gyerekek a hamburgert, mint ahányszor a lelkiismeretem engedi, hogy arra kanyarodjunk.…..
  Megtaláltuk Budapest valószínűleg legjobb ár/érték arányú reggelijét! Bár a Vármegye utcai Mandiner-főhadiszálláshoz elég közel van, eddig méltatlanul kevés figyelmet fordítottunk a Palotanegyed tengelyét adó Bródy utcai Olasz Intézet kávézójára, pedig van miért.…..
Sokszor írtunk már a Spartacus című tévésorozatról, amiben több a vér és a csöcs mint egy átlagos horrorpornóban, de ne tessék korán örüln, a TV2 nem ezt a verziót mutatja be ma este, hanem azt, amiben a Vészhelyzetből ismert Goran Visnjic veszi fel a szandált és a műanyag…..