Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sziszi1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók :) Ezen a hétvégén borul az étrendem, hétfőtől folytatom. Tegnap uzsira ettem egy adag zabkását. Este fellépés után ettem 4 Abonettel sonkás szendvicset, mogyorót, mandulát és ananászt. Póker party volt nálunk, ittam kb egy feles Martinit. A mai napom eddig…..
Sziszi1 2013.04.23 23:03:32
Na mivel fotózta magát pucéran a Gossip Girl főszereplőnője?Pompás részhez érkeztünk, esküszöm pompás részhez. Az Applecsaj-rovat ugye jellemzően úgy épül fel, hogy mutatunk egy képet a főszereplőről hétköznapi helyzetben, majd bevetjük a titkos pucér fotót, végül egy…..
Az Apple elérhetővé tette az iOS 4.3 második bétáját, ezzel egy időben a fejlesztők tudomására hozta, hogy a korábban említett új multitouch gesztusok nem lesznek elérhetőek még az iOS 4.3-ban. A négy- és ötujjas gesztusok leginkább a Home gombhoz kapcsolható parancsokat, a…..
Az Apple már megkezdte az előrendelések kiszállítását, a hírek szerint az iOS4 készre kalapált verziójával. Az új operációs rendszer mára lett ígérve, és valószínűleg meg is érkezik, Cupertinóban is feljön a nap nemsokára, ha egyszer kitörlik a csipát a szemükből a…..
Sziszi1 2010.06.21 18:10:45
Sziszi1 2010.06.21 19:17:52
Jó hír, hogy nem minden véglényt sikerült leszerződtetni a metróba őrnek, jutott belőlük a versenyszférába is. Doyle 12, 11 és 8 éves gyereke újságot és pár kisebb dolgot venni ugrott be a Tescóba. Hiába volt számlájuk arról, hogy az újságjaikat helyben, a hipermarket…..