Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nomante 2.0

0 bejegyzést írt és 431 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013 nyara óta idén március végéig 3515-en kaptak tartózkodási engedélyt letelepedési államkötvénnyel, ráadásul további engedélyeket kaptak a kötvényvásárlók családtagjai is. Az elmúlt években tehát gazdasági bevándorlók ezrei váltották meg Orbánéktól a jegyet jó pénzért az Európai Unióba. A 3515…..
Na, lássuk csak mi is történt eddig: A Tények igyekezett egy tendenciózusan megvágott riportban hazugnak beállítani Juhász Pétert, majd amikor a politikus kitette a Facebookra az egész beszélgetést, amiből kiderül, hogy amit mondott, az nem úgy hangzott el, ahogy, na akkor ahelyett, hogy elnézést…..
Nomante 2.0 2016.03.20 08:51:42
@Éhes ló: Erről sixx nem fog írni, mert Sixx csak arról ír, ha az M1 híradóban az egyik mondatot kisbetűvel kezdték, ami a NER rendszere miatt van :))))

Na megyek iszom egy kávét, ha Petikével találkozom meghívom, mert tudom, hogy anyagi gondjai vannak. További vergődést lügenpresse.
Nomante 2.0 2016.03.20 10:03:37
@Pop40: Nem csodálom, hogy nem bántanál fogyatékosokat, hiszen magadat kellene ostorozni. Én leszarom h. miből él ez a kretén, hogy Soros fizeti neki vagy Herényi Károly esetleg a pénzt, vagy ti adjátok össze. Még igazából örülök is h. keveri a szart a főtrágya, mert Rogánra bőven ráfér.

(csak mellesleg 350 ezer forintos fizetés miatt ne sírjon, hanem mondjuk menjen el esetleg a versenyszférába. Ja, hogy esetleg Politbüro képesítése van a A Foxi-Maxi egyetemről és csak egy szaros ingyenélő bölcsész esetleg? arról én nem tehetek. 350 ezerből már meglehet élni, nem ugy mint Zsigatetű 47 ezerjéből)

Én csak azt tartom undorítónak, hogy a Lügenpressés főgyülölködő Sixx bolsevik elvtárs a fődemokrata, fel van háborodva, ha esetleg körmére néznek neki is. Az bezzeg kevésbé zavarja, hogy a konkurens csatornán a napi "maisgyülöljük a kormánypártot" percekben ótvar , szarszagú, néhol demagóg moslékot tolnak UGYANUGY ahogy akár a TV2-nél.

A Mi szarunk kevésbé büdös - gondolja Sixx és ír egy cikket a Lügen Pressébe. Hánynom kell a comment:com-tól.

Maradjon a jól bevált gyülölködő témánál - Nézze, hogy épp milyen helyesírási hibával írt a kormánypropaganda a hirekben. Abban nagyon jó, mert ahoz ért.
  Az idei március 15. eseményeinek van egy közös üzenete: megkezdődött Orbán Viktor végjátszmája, a miniszterelnök elindult a bukás felé. Mire alapozom ezt? Orbán Viktor fellépéseinek az elmúlt hat, vagy még inkább 22 évben, amióta 1994-ben végrahajtotta nagy köpönyegfordítását, s liberális…..
Nemrég találkoztam egy a fejtörővel. Így hangzik: egy apa és a fia autóbalesetet szenvednek, és az apa meghal. A fiú súlyosan megsebesül, és kórházba szállítják. A sürgősségi osztályon az orvos felkiált: nem tudom megoperálni ezt a fiút, mert a gyerekem! Hogyan lehetséges ez? Ma, a 21. században ez…..
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
Évtizedekig kell majd magunkról tisztítanunk azt a mocskot, amivel Orbán Viktor miniszterelnökként beszennyezi hazánkat. A hétvége német sajtója újra attól volt hangos, hogy a magyar miniszterelnök éppen szétverni készül az Európai Uniót. Történelmi kár ez, ami történelmi lemaradást fog okozni. Nem…..
A TV2 műsorvezetője az Ice Bucket Challenge, azaz a jegesvödör-kihívás után szabadon egy mozgalmat indított, amiben nem kell a fejünkre öntenünk semmit, csak pénzt adni a rászorulóknak, és nem titokban, az adóbevallások 1 százalékban, hanem csekken, jól láthatóan, lefotózva, nem elsunnyogva.…..
Nomante 2.0 2016.02.15 15:37:23
Novák Előd 2011-ben még az óbudai Csúcs-hegyen koszorúzott a „becsület napján“, idén azonban már sem ő, sem a Jobbik nem vállalta be a megemlékezést. (Pedig az index által közzétett fenti fotón látszik, hogy az eredeti meghívón Novák még felszólalóként szerepelt.) Így a február 6-ai…..
Nomante 2.0 2016.02.07 17:09:05
Berki Kiasztián is felkerült a NAV szégyenlistájára, amelyen a tízmillió forintnál nagyobb összeggel tartozó magánszemélyek szerepelnek - írja nem kis kárörömmel a Bors. Azt a lap sem tudja pontosan, hogy mennyivel tartozik az adóhivatalnak az Édes Élet sztárja, mivel azt nem teszik közzé a…..
Nomante 2.0 2016.02.01 16:20:49
Korábban volt az a Fidesz, amely a középosztályi szavazóbázisának táplálásával és a baloldal párhuzamos, részben jogos gyalázásával jutott hatalomra és erősítette meg visszatérően a hatalmi bázisát. Igaz volt ez 1996 és 2013 között, bármilyen aktuális jelszó vitte is a prímet a párt politikájában. A…..
Egyre több nyugati országban élik úgy az életüket a hatvan fölötti nők, mintha harmincasok lennének. És tulajdonképpen igazuk is van, hiszen sehol sincs leírva, hogy 60 fölött megáll az élet. Sőt...
Bear Gryllsnek van egy olyan műsora a Discoveryn, amiben celebeket visz el magával mérsékelten veszélyes túlélőtúrákra, és rajtuk keresztül mutatja be a szakma alapfogásait. Ez azért jó, mert a tévé előtt ülve az emberből önkéntelenül kiszakad, hogy ha Ben Stiller nem hal meg egy ilyenen, akkor ő…..
Nomante 2.0 2016.01.15 11:00:32
Lumens Soros György a dzsihádról 2016.01.02 08:44:30
A Project Syndicate oldalán megjelent véleménycikkében a halálfélelmet nevezi meg a nyugati világ Achilles-sarkaként, és óva int Donald Trump és Ted Cruz támogatásától. Forrás: Wikipedia Commons A nyilt társadalmak mindig veszélyeztetettek, különösen igaz ez napjaink…..
Megint szembejött velem a lenti kép, ami legalább egy éve kering már a neten, de ma is érdekes lelet: egy szkennelt oldalpár az 1982-es Usborne Guide to Computer and Video Games című amerikai brit ismeretterjesztő könyvből. 33 éve adták tehát ki, amikor a web még a kanyarban sem…..
Nomante 2.0 2015.12.13 19:26:22
Orbán Viktor hazai pályán 2-1-re legyőzte a hajrában szépítő Norvégiát az Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóján, ezzel kettős győzelemmel, 3–1-es összesítéssel kijutott a 2016-os franciaországi kontinenstornára. Több szempontból is történelmi jelentőségű…..
Az új magyar feudalizmus egy különösen szép képe sejlik föl abból a levélből, amit a belügyminiszter váltott egy ellenzéki képviselővel: jönnek a tartományúr lovagjai, nincs szállásuk, hát kidobják a polgárokat a fogadóból. A fogadós meg reszketve olcsón adja nekik a…..
27 pontos ún. non-papert adott át az amerikai diplomácia a magyar kormányzatnak majdnem pontosan egy évvel ezelőtt. A dokumentum, amely gyakorlatilag a demokrácia minimális visszaállítását követeli a magyar kormánytól, eddig titokban maradt, nemrég hozta le a Mandiner és a jobbos sajtó. És rá is…..
Elképesztő az a felelőtlenség, amellyel a rögeszmés német vezetés meg a hülye svédek Európára húzzák az embercsempészeknek extraprofitot termelő tömegárut azzal áltatva magukat, hogy majd be tudják építeni őket saját társadalmukba. Merkel részéről érthető a hazudozás,…..
Mit hittek? Hogy ez vicces? Frappáns? De most komolyan, hány ember kezén megy át egy címlap, mire kimehet az utcára? Senkinek nem jutott eszébe, hogy EZ NEM JÓ VICC? ..
Lumens Mekkora az EU „keble”? 2015.10.12 06:00:00
Tizenkilenc eritreai menedékkérő hagyta el péntek reggel Rómát – Svédországot jelölve meg úti célként – az első, az Európai Unió „keblébe” szervezett átszállítás keretében, amelynek lényege a bevándorlók ezreinek tagországok közötti elosztása. „Ez a…..
  A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) közérdekű adatigénylésének eleget téve az országos tisztifőorvos újra megerősítette: nincsen járványveszély, a menekültek között csak elvétve találnak fertőzéseket.  A TASZ szerint minden ezzel ellentétes kommunikáció hamis félelmeket kelt az emberekben...
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
Én is Eötvös Károlytól idézek, mint az a csaknem száz ügyvéd, akik nyílt levelet intéztek a kormányhoz, az ügyészekhez és a bírákhoz. „A most megalkotott jogszabályok ellentétesek minden, Magyarország által aláírt nemzetközi egyezménnyel, az európai közösségi joggal,…..