Regisztráció Blogot indítok
Adatok
91rezy

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marosi Zoltán, a Ferencvárosi TC OB I.-es jégkorongozója a Semmelweis Egyetem testnevelési és sporttudományi karának sportszervező hallgatója. Szakdolgozatát a Winter Classicról írja, az esemény gazdasági hatásairól és a piac felméréséről egy esetleges következő esemény…..
91rezy 2010.03.23 10:33:39
@91rezy: a nyamvadtat nem a kérdőívre értem hanem arra hogy én is vakarásztam ott a fejem egy kicsit hogy akkor most mi is legyen :)
Csütörtökön ligaülést tartottak az OB I.-es csapatok, megszavazták a Vasas Bp. Stars ötletét, amely szerint az alapszakasz után nem egy, hanem két teljes kört játszik az öt csapat. Az alapszakasz és a rájátszás közötti másfél hónapban tehát 16 mérkőzést vállallt az öt…..
91rezy 2009.12.11 09:14:56
@hokiss: módosítanék kicsit... a volánnak elég jó esélye van az EBEL legjobb 4 be kerülni ha valamit csinálnak azzal az edzővel akinek az a mániája hogy két sorral akar meccset nyerni amikor a padon 4 ül, és akinek az a mániája hogy össze vissza kavarássza meccs közben a sorokat. :S

én sok izgalmas meccset szeretnék látni és ez úgy tűnik most megvalósul. hozzáteszem én sem örülnék ha kimaradna a volán. vérbeli dunaújvárosiként kiváltképpen szeretnék borsot törni a volánosok orra alá, és ezzel a mostani fehérvári edzőhelyzettel a dabnak igen jó esélye lenne egy kis borstörésre.
91rezy 2009.12.11 09:53:00
@Pentele: erről már sokat beszélgettetek még nem szóltam hozzá egyszer sem de tökéletesen egyetértek

@Stommy: a válaszod első felét biztosan nekem akartad címezni? :P :D
amúgy nem is mondtam hogy csíkos a gatyám a volán dab találkozástól. pont hogy inkább vérszemet kaptam hogy igenis megmutathatnánk a nemzetközi porondnak hogy az ebelben itt ott eredményesen szereplő volánt is meg tudja szorongatni egy másik magyar csapat is
91rezy 2009.12.11 10:16:57
@uprmedia: ne mond hogy te elégedett vagy ezzel az edzővel külső szemre... :o kedden is azon ment el a meccs hogy már hulla fáradt volt az a két játszatott sor a végére.
A szövetség elnöksége hétfőn elfogadta a Magyar Kupa végleges programját. Eszerint a Hamburger Hungária Magyar Jégkorong Kupa 2009-es kiírása két négycsapatos körre vonatkozik. Nem húspogácsa, hanem egy hullámpapírgyártó cég a névadó szponzor.A dunaújvárosi Final Four egy…..
91rezy 2009.12.08 12:07:27
@lacikaSVK: hamburger németül annyit jelent hogy hamburgi.

amúgy tény hogy mókás a név :P
December 29-én és 30-án Dunaújváros ad otthont az egy év szünet után újjáéledő Magyar Kupának, olvasható az MJSZ honlapján. Lesz selejtező is, részletek tovább után.Mivel idén az öt magyarországi Mol ligás csapat vehet részt az MK-ban, valamilyen módon el kell dönteni,…..
91rezy 2009.11.23 12:09:33
@Thomas_AV: veled értek egyet. már mindenki esélyeket latolgat meg szervezkedik. én most a legjobban annak örülök hogy végre végre valahára kihasználhatjuk a csarnokot valami országos nívósabb rendezvényen ami azért tömegeket is megmozgathat. az én örömöm csak egy ponton bibis: nagyon szeretném ha erre az eseményre végre újra működésre bírná az üzemeltetés azt a hatalmas kijelzőt... (légyszi légyszi légyszi :D )
Ma este három mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga. A listavezető szabadnapos, így az üldözőknek esélyük nyílik a felzárkózásra. Kiemelkedik a két fővárosi csapat rangadója.Fél hatkor Csíkszeredában a Sport Klub a Miskolci Jegesmedvéket fogadja. A hazaiak legutóbb a román…..
Különös eset történt a svéd másodosztály Leksand–Björklöven mérkőzésén. Henrik Andersen, a hazaiak csatára gyönyörű csel után megszerezte első gólját a szezonban, aztán úgy döntött, lendületesen fejezi ki örömét. Lehet, óvatosabban kellett volna. ..
Mindjárt itt az olimpia, csak nyolcvan-egynéhányat kell aludni, és útjára indul a korong Vancouverben. Ahogy jönnek a nagy napok, egyre többet fogunk foglalkozni 2010 legfontosabb hokitornájával, addig is pörög ráfele mindenki, beleértve nagy cégeket is. Alant egy reklámszpotot…..
91rezy 2009.11.19 10:27:38
@alvering: egyértelműen trükk. :) tény hogy nagyon hatásos de nincs az az ember aki egy ilyen követ így meg tudna lőni. és szerintem nincsen az az ütő sem ami bírná törés nélkül :)
91rezy 2009.11.19 10:41:47
@._/PUCK M@STER._/: azt egy szóval sem mondtam hogy nem tetszik :D :D :D
már most megnéztem vagy hússzor XD
91rezy 2009.11.19 16:38:48
@ecs: XD XD XD XD
basszus már... :D az egész iroda azt nézte hogy miért visítok ennyire a röhögéstől :D

Palkovicstól meg el kéne kérni a receptet mert ebből a másik videóból nem nagyon derült ki hogy mi minden kell a korongba :D :P
Baranyi Ferenc,a jászberényiek egykori utánpótláshokisa érdekes ötlettel keresett meg minket. Abszolút amatőr bajnokságot szervezne. Felhívását az alábbiakban ismertetjük. "Teljesen amatőr hokicsapatokat keresünk egy barátságos bajnokság létrehozásához. Mivel a…..
91rezy 2009.05.25 11:38:11
@Hockey_Fan: az ötlet szerintem jó hiszen amatőr és amatőr között is fényévnyi különbségek vannak most is és a jövőben is, mert aki 3-4 éve játszik az nem ugyanúgy kezeli a pakkot mint aki 3-4 hónapja. Szerintem ezt te is belátod :)

mindenesetre én már írtam a CsK-nak egy sms-t hogy gondolja át... az újvárosi csarnok úgyis fedett :P :D
91rezy 2009.05.25 13:29:13
@kozaka: azért erős kicsit még a hokillás párhuzam is... :)

mert még őket ismerve is tudom hogy az igazán full amatőr csapatokon simán átgyalogolnának, ahogy talán rajtunk is :P

@Fulike: rosszalkodik a freemailem azért nem látom az egyeztetést :S
Az a tervünk, hogy a döntőben az Alba Volánnal játsszunk, és ott legyőzzük a legjobb magyar csapatot, nyilatkozta a jégkorongblognak Azari Zsolt. A Dab.Docler ügyvezetője elmondta, Magosi Bálintot nem adják oda a fehérváriaknak, első-második soros játékossá akarják tenni.…..
91rezy 2009.05.23 10:27:32
@jocca: na igen... volt jópár félrefújás idén ami után szívesen elbeszélgettem volna a zebracsíkos úriemberekkel... :S

fejér megyei döntőt!!! :) és egy jó fradi - dab összeütközést ;)
Pindák László, a Ferencvárosi Torna Club vezetőedzője és a BVSC amatőr csapata is azt kezdeményezte, Ocskay Gábor halála után többé egyetlen magyar csapatban se szerepelhessen játékos 19-es mezszámmal. Az FTC az Ocskay-kupát is létrehozná. "Megdöbbentett minket Ocskay…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..